Su kadinin neresi guzel Allah askina siradan bir tip iste. Sadece fizik var yuz guzelligi yok gibi bir sey. Su kadin birde fahriye evcan guzel diye abartilan siradan tipler.
Lale Devri ve Adanalı zamanlarında güzel buluyordum ama şu an değil. Ne bileyim sert yüz hatlarını beğenemiyorum. Ama siyah beyaz fotoğraflara bayıldığım için bu fotoğrafı beğendim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
bu kadın iyi güzel de bana çok abartılıyor gibi geliyor. güzel evet ama kadın afrodit de değil yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
evet tatli ama cok zayıf erkek fızıgı var gıbı sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Hiç beğenmiyorum kendisini
Güzelliğin G'si bile yok bu kadında. Ne buluyorlar bu kadar anlamıyorum dışarıya çık bundan çok daha güzel bir sürü kız görürsün
Su kadinin neresi guzel Allah askina siradan bir tip iste. Sadece fizik var yuz guzelligi yok gibi bir sey. Su kadin birde fahriye evcan guzel diye abartilan siradan tipler.
Bence güzel değil.. o kadar güzel olsa gündeme gelmek için farklı şeyler yapmasinada gerek olmazdı bence.
Aynı imkanları sağla, ülkeden milyonlarca serenay çıkarırsın.
Evet, öyle: O bir Filiz Akın - O bir Brigitte Bardot
Ben begenmiyorum güzel değil makyaj bile yakışmıyor
Overrated , başka bir şey değil aksini söyleyen hemcinslerim yalnızlığın dibini sıyırmış tiplerdir.
Kıskanmayın kızlar hiçbiriniz bu kadar cool olamayacaksınız zhaha
O değilde hepimiz beğenmiyorsak bu kız nasıl böyle şöhret. 😂 Ben de abartıldığını düşünüyorum
Ciao🍀🦇
70/ 80 ler havası var ve oldukça yakışmış.
Saçma sapan konusmayın neresi yakismis be abartmyın
Çok beğenmiyorum💃her halini bu tarz çok yakışmış🤗👍
Değil. Bir solukta daha güzel 10 kız sayarım şu siteye üye.
Eski tarzını daha çok beğeniyorum Serenay'ın.. Nerede o Medcezir zamanında ki Serenay Sarıkaya
Bu ne Serenay seviciliği lan, az duruşun olsun müptezel..
İtici buluyodum son zamanlarda beğenmeye basladım güzel cnmm
Lale Devri ve Adanalı zamanlarında güzel buluyordum ama şu an değil. Ne bileyim sert yüz hatlarını beğenemiyorum. Ama siyah beyaz fotoğraflara bayıldığım için bu fotoğrafı beğendim.
bu kadın iyi güzel de bana çok abartılıyor gibi geliyor. güzel evet ama kadın afrodit de değil yani
evet tatli ama cok zayıf erkek fızıgı var gıbı sanki