Bu ara her yerde.. bana çok itici geliyor beğenen var mı
1 ay
Serenay Sarıkaya güzel mi gerçekten, bu ara her yerde?

Bu ara her yerde.. bana çok itici geliyor beğenen var mı
Bu kadın epey kıskanılıyor ve bir çok sosyal medya platformunda hep güzelliği tartışmaya açılıyor. Demek ki güzel bir kadın. Kadın güzel değil, çok çok güzel bir kadın. Güzellik öyle kaşı gözü mükemmel olma hali değil. Serenay'ı canlı kanlı gördüm ve kadının çok yüksek bir dişil enerjisi ve karizması var. Ortalamanın epey üstü bir güzelliğe, fiziğe ve çok yüksek bir enerjiye sahip.
Evet doğru dediniz
Bu aralar her yerde, Serenay Sarıkaya
Dizi de film de reklam da.
Bu yil her an her yerde karşımıza çıkan bir yüz oldu
Bu yıl yıldızı parladı birden bire bu kızın
Şansı, bahtı, kısmeti, nasibi açıldı.😄
Cevap
77Cevap
Ayakları çok büyük serenayın güzelliğinin fazlaıyla abartıldığını düşünüyorum
Kadınların sürdüğü boyayı abuzer kömürcüye sür ona bile iş atarlar o yüzden bu devirde güzellik diye bir şey pek kalmadı artık makyajım olmuş mu olmamış mı var
Valla bana Hande Erçel kadar itici gelmiyor, ona Muhabirler estetiğin var mı diye sorduğunda adamları bir dövmediği kalmıştı ego manyağı bir ara sayfa vardı Serenay Sarıkaya adına " Ülkedeki sarışın kız azlığından dolayı Serenay Sarıkaya'yı güzel sanıyoruz" gibi şey demişti Serenay buna çok güldüğünü söylemişti Hande Erçel bir fenomeni dava etmişti yani Serenay Sarıkaya gayet iyi biri estetiği yok eski bazlama Hande Erçel gibi en azından doğal kadın Serenay o bile yeter
Valla yüzünü şişirip farklı bir yaratığa dönüşen herkesten kat kat daha doğal ve güzel. Ha, estetiği var mı orasını bilmiyorum ama resimde doğal gözüktüğü ortada
Estetik olarak göğüsler de slikon var ama yüzü doğal yüzünde estetik yok
Oyunculuğu iyi değil bence hala ergen kız havası var. Dizi film sektorunde bu oluyor maalesef bi yerde tutan oyuncuya birden 3-5 yapim daha cekiyorlar
Kadın ortalama Sırp-Çek kadını tipine sahip. Niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Güzel olmaya güzel de kendisini özel kılacak hiçbir yanı yok
Ortalama bile değil bence Sırp çekler kıyas ise
adanalida guzeldi lale devrindeki oyunculugu superdi. Güzel olduğunu düşünmüyorum ama doğal buluyorum biraz da samimi gelmiyor acikcasi
Fiziği güzel yüzü de fena değil ama öyle aham saham abartıldığı kadar güzel değil ayrıca yetenekli de degil
Sen niye geriliyorsun ki bu kadar ünlü o tabiki her yerde olacak o Sen mi eve kakılsın dışarı çıkmasın otursun güzel tabiki davranışları konuşması Sen ona bak düzgün insan hiç değilse o senin gibi kimsenin arkasından konuşmaz
Genelde Türk oyunculardan kolay kolay kimseyi beğenmem ama küçüklüğümden beri Serenay'a aşığım ya. Aurası çok yüksek ve güzel bir kadın.
Güzel değil ama cool bir aurası var erkek olsam sereyenayla sevgili olma konusunda sorun yaşardım çünkü çok erkeksi
Normal güzelliğe sahip bence. Ayrı bir havası falan var o hoşuma gidiyor sadece
Hersey Güzellik mi? Karakterde o kadar Önemli
Karakterini bilemiyoruz tanımıyoruz
O yüzden Güzelligini sorgulamaya gerek Yok bana göre
O zaman soruya niye cevap veriyorsun çok klişe
Durun sakin olun😅
Beğenmiyorum itici geliyo herşeyi fiziğide orantılı değil bacak ve üst bedeni. Üst beden kısacık bacaklar gökdelen.
Fena değil çokta güzel değil ama aurası var albenisi var serenayın ve kızın oyunculuğu iyi bence.
Asıl hande erçel ve nisa bölükbaşı ikilisi her yerde çok boş insanlar, aşırı derecede overratedler ilgiyi hiç haketmiyorlar.
Ben beğenmiyorum. Kadınsı çekiciliği yok gibi geliyor…
Sigara kullanıyor sanırım yüzü eskisi gibi değil artık, ama yine de güzel geliyor bana
Çok güzel bir kız ve çok başarılı bir oyuncu.
Yorumlarda kıskançlık hat safhada
Ne kadar saçma yorum ya herkes güzel bulmak zorunda mı ? O zaman sende güzel bulmadığın her kadını kıskanıyorsun
@Korkudoluu Bariz güzel olan bir kadını güzel bulmamak saçma olan. Benim güzel bulmadığım çok nadirdir.
Ama cidden güzel sayılmaz, yüzü uzun ve dişleri at gibi biraz ama sempatik, iyi kadın seviyorum Ben
@Korkudoluu Şimdi bu kıza baktığımızda avrupai bir yüzü var fiziği de çok güzel yüzü de sana çok güzel çıktığı bir sürü fotoğrafını koyarım bu kıza çirkin denmesi bariz haksızlık çabası bu da benim fikrim. Kendi yorumumda belirttim gerçekten beğenmiyorsan bunu kıskanarak demediysen alınma üzerine.
Ben çoğu kadını güzel bulurum sadece abartılana abartılıyor derim ama bu onu güzel bulduğum gerçeğini değiştirmez. Bazen çok güzel olduğu halde gereksiz abartılan kadınlar var evet.
Ben Serenay Sarıkaya severim alınmadım ama yüz olarak aman aman çok çok güzel değil yüzü normal ne güzel ne çirkin dişleri itici geliyor at gibi geliyor ama seviyorum doğal bir kadın sempatik fiziği taş gibi ona katılıyorum zaten fiziği sayesinde Dünya ya açıldı az çok çoğu oyuncudan iyi fiziği var
@Korkudoluu Saygı duyarım görüşüne ben de kendimi belirttim. Bu arada bu sektörün de kirli pis yüzünü de biliyorum. O yüzden abartılanları itici bulma sebebim bu.
bu kadını gördükçe aklıma bu geliyo 😂😂
1 tane minyon hatunu 15 serenaya değişmem 😂
En İyi Cevap