Mustafa Ceceli'nin 9 yıllık eşi Sinem Ceceli, ayrılık sonrası üzüntüsünden tam 45 kiloya kadar düştü. "Aşk" bu olsa gerek diyorum ben. Ayrılık sonrası üzüntüsünden kilo veren eski sevgilinize geri döner misiniz?
Ben aksine kilo alırım gibime geliyor. Her olayda metabolizmam kilo almaya hazır bir vaziyette duruyor da. Bu arada allah tüm aldatanlarin belasını versin. Üstelik fotoğrafları basına verdiği için o yıllık karısını suçladı. Kendisi aldatirken çocuğun piskolojisini düşünmedi sonra vay oğlum canım oğlum. 7den 70'e aynı bunlar ya. Tiksiniyorum
Bu yalnız aşktan olmayada bilir, insanlar sinirden, kıskançlıktan, hasetten de kilo verebilir. Ki bu kadın ayrılığın hemen ardından, eşinin tekrar evleneceği gerçeğini bilerek boşandı.. Üzücü bir durum.. ben dönmezdim. Bittiyse herkes başının çaresine bakmalı, yaralarını sarmalı, salmanın alemi Yok
sinemlede pek yakışmıyorlarmış ama ortada bir çocuk var. erkekler çok düşüncesiz neden tarzını beğenmediğin bir insanla evlenir bide üstüne çocuk yaparsın anlamam. simdi de ayrılıyor. ne diyim allah ıslah etsin.
Ayrilma nedenimize bagli eger sacma sapan bir neden yuzunden bittiyse ve hayatimda biri yoksa dönerdim ama aldatilma yalan soyleme gibi baya kavgali ve nefret icerikli bittiyse isterse ölsün dönmem
beni benim istediğim gibi sevecek kadın ister 50 kilo olsun ister 300... insanlar nasıl yüzeysel olmuş yaw... sanatçı da böyle yaparsa... çok dert yandığım utangaçlığım koruyor beni demek ki sığların şerrinden...
valla ben de bir ayda 10 kilo vermiştim. ayrılıktan değil neden eskisi gibi değiliz düşüncesi yiyip bitirmişti. sonuç olarak ayrıldım ve kilolarımı geri alıyorum. yemek yemek kadar güzel bir şey yok şu hayatta :D
Tabiki kg kaybediyo diye dönmem ama bu şekildede parayı bulunca eşimi ve çocuğumu yenilemezdim offff erkek değilmi parayla kadın görmesin o gözler felfecir oluyo
Herkesin dusuncesine ve yillarca ona karsi yukledigi duygularina bagli cekecegi acilar.. Bence buna aciyip geri donmek tuaf olur kendisi atlatması lazım duzelmek icin.
Bunca yıllık karısını bı zilli yüzünden boşayan adama adam demem onu geri isteyen kadına da kadın demem.. Allah böyle insanlardan korusun tipsiz olsun, parasız olsun ama adam gibi adam olsun...
2 şarkı söyledi dünyayı kurtardı sanki sadece cebini doldurdu neden böyle basit hobiler yapan insanlara bu kadar ilgi alaka eşek yüküyle para verilir sonuç hayal kırıklığı
Gurusuz derim bende zayıfım ama kimsenin derdinden kilo vermedim bende 45 kilo ancayim şu an bunla boşanmamin hiç bir alakası yok kiloyu geri alır ama kadınlık gururunu asla..
En İyi Cevaplar