Hayırlı geceler arkadaşlar, bu kızı ben çok çirkin, itici, şişman, yapmacık, kendini beğenmiş buluyorum😂😂 siz neler düşünüyorsunuz hande erçel hakkında? Amerikalılar bile beğenmedi o derece ne sanıyo acaba kendisini🤔🤔😂😂😂😂
niye bu kadar çok fotoğraf var :( neyse güzel ama tuba büyüküstün, nurgül yeşilçay gibi mi? değil. oyunculuk desen sadece kısa süreli baktım ama daha bu işin başında olduğu belli oluyordu yani abartılacak bir performans yoktu yani niye bu kadar büyütüyorlar bilemiyorum
oha lan ben bu kızı bu fotoğraftaki gibiyken güzel buluyodum, seninkileri görünce tanıyamadım bile. Pozlara bak ya, ışık hızıyla soğudum :D https://i.hizliresim.com/p0oaDr.png
Ya sevmemeni, güzel bulmamanı anlarımda şişman demen çok saçma. Bu kızın şişman olmadığını hepimiz biliyoruz. Fiziği gayet iyi bunu demen sadece sevmemenin etkisi. Dışardan bakılarak böyle yargılamayı yanlış buluyorum şahsen yapmacık bir hareketini görmedim ben baktığım kadarıyla. Ayrıca amerikalıları bu kadar niye büyütüyosunuz gözünüzde ne farkı var bizlerden onların beğenmemesi neyi değiştirir
Niye bu kıza bu kadar prim verildiğini anlamıyorum. Sezarın hakkını sezara verelim. Çirkin değil, ama bu coğrafya üzerinde kolayca bulunabilecek bir tipe sahip. Kendisine benzeyen, hatta kendisinden daha güzel olan kızlar görüyorum dışarıda.
En İyi Cevaplar