Kız normal Türkiye standartı. Beğenmiyorum genelde. Ayrıca kahkül kestirmiş diye her yerde yorum görüyorum. 'Ohaa Hande Erçel kahkül kestirmiş tekrardan çok güzel olmuş!' diyorlar. Bence kahkül onu yaşlı gösteriyor. Olduğu yaş +10.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇 Fazla abartılıyor çok güzel kızlar var gün yüzünde olmayan. Bu ortalama bir tip sadece.
Zaten insanlar beni o kadın zannetsin diye koymadım fotoyu, sevdiğim bi ünlü olduğu için koymak istedim ama herkes ben sanıyor. Kadın ünlü halbuki tanıyan çıkmadı daha Gizem'i😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kız normal Türkiye standartı. Beğenmiyorum genelde. Ayrıca kahkül kestirmiş diye her yerde yorum görüyorum. 'Ohaa Hande Erçel kahkül kestirmiş tekrardan çok güzel olmuş!' diyorlar. Bence kahkül onu yaşlı gösteriyor. Olduğu yaş +10.
Ciao🦇
Fazla abartılıyor çok güzel kızlar var gün yüzünde olmayan. Bu ortalama bir tip sadece.
Ablacım aşıksın anladıkta burda bizi bunaltana kadar Hande erçelin dm kutusunu bunaltsan olmaz mi?
saçma ve sıradan biri işte ne dememizi bekliyorsun...
Hande Erçel'e aşkını ilan et artık da sen de kurtul bizde yettin
Estetik olmadan önce daha güzeldi şimdi beğenmiyorum, abartılıyor.
Eski haline aşıktım resmen ama aşırı değişti suratı çok soguk geliyor
Güzellikten ziyade hoş ve sempatik geliyor bana, gülüşü falan çok samimi bence 😊
Fotodaki sensen versusta geçersin onu.
Ben değilim Gizem Güneş isimli türk oyuncu😊
Harika:)
Çok dürüstsün. Tebrikler. Sohbet etmek isterim.
Xperim yetersiz. Sen istersen olur elbette.
Zaten insanlar beni o kadın zannetsin diye koymadım fotoyu, sevdiğim bi ünlü olduğu için koymak istedim ama herkes ben sanıyor. Kadın ünlü halbuki tanıyan çıkmadı daha Gizem'i😅
Ben de dürüstlüğün için sohbet etmek istiyorum. Güzellik değil.
Siteden kimseyle konuşmuyorum teşekkür ederim 😊
Ayrıca Gizem burada farklı çıkmış. Tanımıyordum; başka fotolarına baktım.
İki laf edip gidecektim ya. Korkmana gerek yoktu ya neyse. Peki.
güzel ama abartılıyor
Estetiği iyi taşıyor.
Evet güzel ama oyunculuğunu beğenmiyorum.
Çirkin
Güzel ama çok fazla abartılıyor
normal..
Sevmem
İkisi de çirkin
Oyunculuğunu beğenmiyorum ama güzel kadın
çok itici ve çirkin
İyi fizikli
Çok güzel
Çirkin ya