Evet erkekler. Karınız ya da sevgiliniz bunu giydi...İzin verir misiniz? Sizce doğru bir şey mi şimdi bu kıyafet? Yakıştı mı? Özgürlük böyle bir şey mi?
Ödül töreninde Beren Saat'in giydiği kıyafeti eşinizin giymesine i̇zin verir miydiniz?
Sanat camiasındaysan, bu iş böyle. Sanatçılar açık, seksi, elbiseler giyebilirler. Kliplerde, dizilerde, giydikleri gibi; gerçek hayatta da bunu uygularlar... O camiadan olanlar bunu bilir, normal karşılar zaten. Neticede eşinle oyunculuk yapıyorsun, o başkasıyla öpüşüp sevişiyor dizide, sen başkasıyla. Bu bir iş, bu oluyorsa, elbiselerine de karışmaz. Ama normal birisi giyiyorsa, sorgularsın. Kendini gösterme derdinde mi, niye böyle yapmış, kim ki bu? Diğeri popüler kültürün insanı.
Özgürlüğüne tüküreyim lan zaten behlül bunu canlı yayın misali herkesin gözü önünde yedi bitirdi kırıntılarıda kenana kaldı 😂 böyle insanları taşıyabilmek için gerçekten çok geniş olmak gerek bende o en yok 🔫🔫
O kadar sorun bitti. Şimdide sorun beren saatin elbisesine geldi. Çiftler evlide olsa her birey kendi istediğini giyebilir. Ben şimdi evli olsam "Lan adam belamısın giyme onu şu an buran açık kalıyor" desem yapar mıydı? Hayır..
asla bunu bırak tesettürlü olmalı , böyle birşey söz konusu bile olamaz :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kıyafet bana göre de açık ve ben tesettürlüyüm ama kimin ne giydigi beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez aslında aksi olursa toplumda çatısma hic bitmez
Elbisenin modeli güZel değilse de gayet hoş durmuş.. Kadınlara nasıl giyinmesi gerektiğini anlatan erkek zihniyetini anlarım da başka bir kadının yaptıgını aklım almıyor..
Bu onları ilgilendirir bizi değil. Çarşaf görmekten bin kat iyi. Estetik. Kaldı ki herkes aynı görüşte olmak zorunda değil. Benim görüşüm ortada. Kime ne anlatma derdindesin anlayamadım?
farki anlamak onemli toplumda boyle giyinmek guzel bisey mi bir soralim kendimize? Tenha yerlerde ya da baska yerlerde giyinebilir mi ayrica bu elbiseyi senin kizin giydi diyelim guvenebiliyor musun disardaki insanlarin kizina zarar vermeyecegini ben ahlak dersi yerine mantik dersi vermek istiyorum.
Dışarıda ki insanlar vahşi iseler ve de insan olamamış iseler bu onların sorunu. Dar görüşlülüğün lüzumu yok. Kaldı ki görselde bayanın bulunduğu ortamda ki insanlar ile ''dışarıda ki insanlar'' arasında uçurumlar var. Çıplaklık utanılacak bir şey değildir. Pornografi ile çıplaklığı ayırt edecek olgunluğa eriştiğinde tekrar beklerim.
En İyi Cevaplar