Sürekli dans adı altında erkeklere görsel şölen veriyor bu göz zevki yayınlamaktan başka bişey değildir. Bu programı maalesef çocuk çocuk izlemek görmek zorunda kalıyor orasını burasını açıp dans ediyorum diye soyunup dökünüyor çok itici bir karakter romanlardan çingenelerden tiksindirdi sağolsun sevmeyenler buradaysa gelin bir konuşalım.
Evleneceksen gel deki solmaz kişisinden ve programdan nefret edenler burdamı?
Efendğim şimdi anlatayım. Evlilik programları reyting alan programlardır, bu da para demektir. Televizyonda olma sebepleri, paradır sadece. Ciddi ciddi birini evlendirmezler zaten. 19 yaşında Solmaz, kısa şeyler giyip; yollu gibi oynuyor. Orada dansını gösteriyor, normalde de okumamış bu işi yapacak. Amacı kendini tanıtmak orada. 19 yaşında evlilik niyeti olamaz o'nun. Daha çok yol var önünde, ama insanlar izliyor, kalkmıyor programlar; her şeye rağmen.
Öncelikle Senin gibii aklı başında birinin oldunu görünce çok mutlu oldum babannem bile bayılıyo o programlara ya aynen görsel şölenden başka bişey değil üstelik hepsi yalan oraya çıkan insanlar dizilerde fügüranlıkta yapıyor
valla benim izletigim tek sey spor programlari mac onlarida bazen bizimkiler izliyo evde ben olursam acmiyolarda bazendr iste teyzemlere falan giidincr goruyorum
En İyi Cevaplar