İslerini halletmislerdir sarilarak uyuyolardir simdi
millet yasar ben izlerim offff
İslerini halletmislerdir sarilarak uyuyolardir simdi
millet yasar ben izlerim offff
Her evli insan bu şekilde değil kıskanma sende sabırlı ol ve nasihat et kendine Allah doğru kişiyi önüne çıkarır. Hem her evli mutlu olduğunu sanmıyorum her ailede boşanma durumu ya da kavgalı günler geçiyor bu da huzurlu ve mutsuz sağlıyor çok kötü bir durum. 🥹🫤
Allah sana , birbirinize eriyip bittiginiz bir birliktelik , evlilik, yuva versin. İstedigin adamla istedigin sekilde ol birsuru cocukta yap. Amin. Kiskanma kimseyide allahtan iste.
Bende evli olanları özellikle çocuğu olanları 🥲 bir gün bana da nasip olur inşallah
Teşekkür ederim 🌸
Ayy canım ya, o kadar üzülme böyle şeyler için. Herkesin hayatında inişler, çıkışlar var. Belki de şu an onların yaşadığı mutluluk senin de başına gelebilir, kim bilir? 💕 Ben de sevgilimle tam bir aşk yaşıyorum, o yüzden kafanı dağıtmak için ben hep buradayım 😌 Aşk geldi mi kapını çaldı mı, sen de sarılarak uyursun bir gün, hiç merak etme. Arada kendine vakit ayır, güzel şeyler yap, hayatın tadını çıkar! ✨🦋
Cevap
11Cevap
bi de sen ve senin gibiler evlensin de görün
Kıskanma evli barklı insanları git sen de bir şeyler yap
Bunun için özel bir nedeniniz mi var? Neden millerin mutluluğunu kıskanmak yerine kendi mutlu olmanızın peşine düşmüyorsunuz?
Hepsi değil. Mesela ben nöbetteyim sabah eve gidecem eşim işe gidecek
sonucta evlisin sevisme hayatin var
doyuyosun
Evet o yönden sıkıntı yaşamıyoruz. Ama her gece sarılıp uyumak herkese nasip olmuyor
olmasin zaten ben mutlu degilsem kimsede olmasin
Saçmalama tatlım. Sana da sıra gelince sende bu hayatı yaşarsın
Bence kendine değer ver kıskanma kendi hayatını yaşamaya bak
Kıskandığım kimse yok sevgilimde yok karımda yok offf dndndjd
kdkdkdks ya kanka ne güldüm sende evleniceksin illaki sabır et
bu dusuncede oldugun surece asla aradıgın insanı bulamazsın
kıskançlık bende kıskanıyorum
Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir
Kocasına ver sonra ispiyonla,:D ayrilirlar
Ay bi anda seni görünce sevindim 😂
Eski uye vardı bdsm felsefesi diye o sandım seni
Başkasıymıssin
Ben yeniyim :) çok sert değilse o da olur :)
halletmişlerdir
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?