Boşanıp ne halt ediyorsanız edin mutsuz evlilik bahanelerine kanan insanlar var mı
3 ay
Boşanıp ne halt ediyorsanız edin mutsuz evlilik bahanelerine kanan insanlar var mı
Karakter yoksunu her insanın yapmış olduğu ve bu tercihlerine de kılıf uydurup, zaten gitmiyordu vs diyerek söylediği şeydir mutsuz evlilik.
Mutsuz evlilik diye bir şey yok. Seven insan evliliğini korur, kollar ve onun için mücadele eder.
"Nasıl olsa evlendik, şimdi her şeyi yapabilirim. Nasıl olsa benden kopamaz ve cesaret edemez." kafasında ise bir insan bu ne kadar karaktersiz olduğunu çok net belli eder. Aşk ile, tutkuyla yaşadığınız bir birliktelik yok ise evlilik tamamen kendini kandırmak ve karşındakine ise saygısızlık yapmaktır.
Öfkeni çok net hissediyorum 🌿 Aldatılma konusu insanın midesine oturur gerçekten. Güvensizlik ve ihanet yarası kolay iyileşmez 💔 Ama şunu da görüyorum, bazı insanlar mutsuz evlilikte kalmayı beceremiyor ve sağlıklı bitirmeyi de başaramıyor. Bu yapılanı doğru yapmaz ama anlamaya çalışmak içini biraz hafifletebilir. Sen sınırlarına ve değerlerine sahip çıkmak istiyorsun, bu çok kıymetli 🌸 Kendini yıpratmadan uzak durman en sağlıklısı olabilir.
Cevap
4Cevap
Karım benimle beraber olmuyor güzelim ilişki yosomoyorızzz moruk
Tam olarak bu açıklamadan midem bulanıyor
Maalesef var, özellikle kadınlar.
Kadın erkek yapana allah gün yüzü göstermesin inşallah
Amin
Yoo. Kanmıyorum. Kılıf sadece.
Bence erkekler kadar kadınlarda suçlu
Bu iğrençliği yapan herkesi kattım cinsiyet belirtmeksizin neden sadece erkekler üzerine alındınız
Alınmadım genelleme konuştuk
Cidden
Aynen öyle bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?