Paylaşılması gerekli bir an değil. Ancak paylaşırsa da bir şey ifade etmez. Aynı kalitede arkadaş listen varsa zaten hoş bir anı ve yorumlar olarak noktalanır. Neticede doğum sancısı ve doğum, bir erkek için önemle saygı duyulması gereken ve destek olunması gereken bir zorluktur. Bu anlarda çekilen fotolar da herhangi bir cinsel dürtü ya da anlam taşımayacaktır. Belki de kötü bir görüntü olacaktır. Ancak tercih kadının olurdu tabi. Bu fotoda da belli bir kısım çekilmiş.
Şu videonun 4. dakkasının 7. saniyesinde gözüken amerikan emmi kadını 'Bakın bakın, adımı doğru heceleyebilmeniz için herşeyi yaparım' diye özetlemiş bunları. Gerçekten daha iyi bir betimleme yok.
İnsanlar kendilerinin ismini bilsin ve söylesin diye yapmayacağı şey yok bunların.
Bu çok anlamsız.. Özel olmalı ve kalmalı bazı şeyler , doğumdan söz ediyoruz , nasıl bir mantık o anları sosyal medyada paylaşır 😕 Bir mucize ama aynı zamanda çokta estetik olmayan bir görüntü çıkıyor doğum esnasında ortaya.. Sosyal medya bir yana eşimin dahi görmesini istemem..
Zaten toplumuzdaki öyle bir zihniyet varki ünlü zengin ne yapsa alkislaniyor yalanmis yanlismis öyle bir yüceltme var ki... ama normal biri onların yaptığını yapsa asagilanmaktan beter oluyor zihniyet bu kadar. yazık tek kelime.
onu yapan net gerizekalıdır mahrem denen bir şey var oldu yatak odasınada kamera bağlayalım projeksiyonla halka yayın yapalım oldu olacak saçma her şey de paylaşılmaz
Eğer evlenirsem zaten hayatının her detayını insanlara reklam edecek sorunlu bir tiple evlenmem. (İnşallah evlenmem yani, büyük konuşmayalım başımıza gelmesin.)
Ben birak kendi fotomu paylaşamiyorum bir de onu paylaşacagm ha ben zaten öyle bişeye cesaret edemem hoş bişey de değil ayrica ama kadin yapmiş diyecek bisey yok 😁
Ya bunları ünlü yapanın MK bunlar insanmi skisseler onuda yayınlayan orspu çocuklari. Ben ünlülerin yaptığı hiçbir şeyi normal bulmuyorum. Bunları ünlü yapan insan topluluğunun MK.
Oha özel denen bir şey kalmadı şu dünyada bence bu fotoğraflar paylaşmayı bırak çekilmemelidir bu ne la kameraya alanlar falan bebek anne kucağına geldiğinde çek, kameraya da al
Asla söz konusu bile olamaz bu ne şaçmalık ya yazık şu insanlara
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yok artık yani insanlar ne yapcagını şaşırdı sosyal hesap die hipnoz olmuşlar popüler olmak için o... Olan bile var yuhh diyorum başkada birşey demek istemiyorum beyin yok bunlarda beyin..
En İyi Cevaplar