"Görgüsüzlük mü yoksa modern hayat mı?" Behzat Uygur'un otomobilini salonuna park etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ünlü oyuncu ve komedyen ne film, ne dizi, ne bir başka haber ile, bu sefer gündeme evi ve arabası ile oturdu. Amerikan tipi evi ve duvarlarının olmaması ile ferah bir yaşam süren Uygur'un evinde en çok dikkati çeken otomobilini evinin içine park etmesi. Behzat Uygur'un böyle bir yaklaşımını siz nasıl buldunuz? Sizin imkânınız olsa otomobilinizi salonunuza park eder misiniz?
Görgüsüzlük mü yoksa modern hayat mı? Behzat Uygur'un otomobilini salonuna park etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Girebilir bence. Güzel araba, temiz olduğu sürece arabayı eve sokabilir. Kendimi o'nun yerine koyuyorum; rahat birşey. Erkeklerin çoğu arabalarını çok sever, eğer değer verdiği birşeyi evine sokuyorsa, kendini daha rahat hissediyor olabilir. Hem eve uyuyor, hem gözü gibi baktığı arabayla aynı evde kalıyor ve herzaman o'na rahatça binip, keyfini çıkarabiliyor. Aslında böyle bişeye gerek yok ama yapmak istiyorsa, yapsın. Araba temiz olduğu sürece. Modernlikle alakası yok bence.
Ilginc ama bence cok da mantikli degil. Kontagi cevirdiginde ozellikle, disari cikicaksin mesela, ortalik toz duman. Ki araba calismiyorken de benzin vs kokar zaten ortalık. Ayrica hijyenik de degil sonucta disarida pis yerlerde geziyorsun onunla evin icine biz ayakkabiyla girmeyen insanlariz, ki insan yine olabildigince dikkat eder yurudugu yere. Afedersin pislige camura basmaz. Araba tekeri ya?
Bunda baska bisi vardir bence ya ne bileyim yenidir biseydir..
Yurt dışında bir çok ünlüde örnekleri mevcut bence de eve değişik bir hava katmış görgüsüzlük olarak görmüyorum mimari tasarımdaki farklılık görgüsüzlük diyenlere şunu sormak istiyorum kapının önünde durunca görgülü oluyor evin içinde durunca mı görgüsüzlük oluyor? Öyle bir evim olsa bende düşünebilirdim
Herkesin bir yasam stili mevcuttur. Topluma gore gorgusuzluk gibi olsada public bir ortam olmadigi surece evinde istedigi gibi her seyi yapabilir. Ama bunu sosyal bir medyada paylasip gosteris budalasi olmasi ise gorgusuzluktur. Bende var sizde yok haha der gibi
görgüsüzlük diyenleri anlamak o kadar zor ki. adam evine koyuyor kendi ve misafirleri görür sadece. bu görgüsüzlük değildir. görgüsüzlük senin gözüne gözüne sokmaktır. mesela komşun dandik arabasını günde 40 kere yıkar çocukları arabayı çizer diye döver ya da kovalar bu yüzden herkesle apartmanda kavgalıdır. arabanın yanına başka araç park ettirmez ve Her pazar arabasına cila felan uygulat hemde son ses müzik açarak işte bu adam görgüsüzlük yapar evine arabasını park eden değil
Görgüsüz diyen evinde arabanında güzelliğini görünce kıskananlar bence 😂 erkekler arabalarını sever biri demişti yeni araba almış geceleri pencereden izliyodu arabasını 😂😂 ama biz niye bunları konuşuyoruz bizeneyse
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evden çok galeriye benziyor zaten. Siz tabi kafasızlıktan kendi evinizi hayal etmiş olabilirsiniz. 3 katlı bina yüksekliğinde tavanı farkedemediniz sanırım? bölme duvarlarda yok. Ne var bunda. Görgüsüzlük dedin heh adam şimdi perişan olmuş biliyor musunuz siz görgüsüz dediniz diye harap etmiş kendini dağlara vurmuş.
böyle bir evim olsaydı park etmezdim sonuçta evin otoparkı vardır. bence bu düpedüz görgüsüzlük ama pekte umurumda değil açıkçası sonuçta ev onun araba onun. merak ettim ama evin içinde yağ kokusu benzin kokusu olmuyor mu böyle :D
Herkesin hayatı kendine derler; kişinin görgüsüzlüğü ya da modernliği kendine kalsın. Benim aklımdaki tek soru "o araba kapıdan nasıl geçti, nasıl soktu o eve o arabayı?" :/ Belkide o araba oyuncaktır asdf :)))
görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum. park etmek hıjyen konusunda sıkıntı ama eğer cok param olsaydı sırf eve dekor olarak klasik tarzda bir araba alırdım. tuhaf bır şekilde hoşuma gıttı
Bende insanların sokağa arabasını park edip rahatlıkla uyumasını anlamıyorum. En iyisini yapıyor. Gözünün önünde dursun işte. Sokakta da fazlalık yapmaz
Ederim gözümün önünde dursun dışarıda ne olacağı belli değil. Aksine adam parayı çok kolay kazanmıyor ki gözü gibi bakıyor arabasına. Parası sular seller gibi olsa bir kahya tutardı sanırım kendine gerekirse başınada nöbetci dikerdi arabanın
Pislikten başka bir şey değil.. annem balkonda giydiğimiz terlikle bile evin içine sokmaz arabanın evde ne işi var
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
koltuk altı kıllarını uzatıp boyamak, kasık dekoltesi gibi olgular bile günümüzde popüler ve moda olduysa ben bu adamın kişisel zevkiyle arabasını oraya koymak istemesini yadırgamıyorum bence gayet havalı
Bn olsam bu arabayi yatak odama park ederdim :D salon bnce olmamis 😃 ama evde arabada gayet guzl zevkli adammis :D bn bir gørgusuzluk gørmedim n gørgusuzlukler var ayrca bu hic bsy :D
tamamda araba zaten giriş katta ikincisi mustakil. evin modernliğinede gayet güzel durmuş. apartman dairesinn salonuna koymuşlar gibi duyuru yapmayın :D tavana asanlar gördüm. şık ve mantıklı
Görgüsüz bir adam oldugunu düşünmüyorum rahattır evini istediği tarzda kullanmak istemiştir ama ev bildiğimiz ev gibi olmalı ya bildiğin atölye havası yaratmış
Teyzemlerin garajla salon bir mesela onlarda da öyle gorgusuzluk değil insanların zevkleri 😂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 2.650 lira verdiğim bisikletimi tozlanmasın dışarda çalınmasın diye yatak odamda nasıl tutuyorsam, Behzat Uygur'un da arabasını evinin ortasında tutması hakkıdır :D
Amerikalılar yıllardır yapıyor görgüsüz değiller Behzat uygur yapıncamı görgüsüz? Bence cok güzel :-) görgüsüz değil adam zenginliğinin tadını çıkarıyor.
En İyi Cevaplar