AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Yetrnek sizsiniz
O ses turkiye cocuk
Reklam filimlerinde oynuyan kucuk cocuklar
Muge anli once bunlara el atsin...
Ve mendil satan cocuklarida dilencilik yapanlarida unutmamak lazim
Dogru tabiki. kiz escinsel bara kadar gitmis ailesindede hata var gavatlikta cigir actilar
o sizsiniz benim hiç umrumda degil isim yoksa daha sanatçı nedir onu bilmeyen bir kızı mı takip edeyim boş isler bunlar banane
Aleyna ya laf yok. Geleceğin starı o... Kıskanmanın manası yok..
Alan memnun veren memnun. Neyin kafasını yaşıyor bunlar?
Aleyna zengin, parası olan hallediyor. Görürsünüz sosyal hizmete verilmez. En kotu yaşını buyuturler hallederler. Kaç tane avukatı var kızın
Ülkece hiçmi konuşalacak başka bişey yok merak ediyorum ya.
Bu kadına boşuna hayran değilim. Çok doğru ve yerinde tepki vermiş.
Dogru 16 yasindaki cocugun barda ne isi var buyuk gosteriyor olmasi onun cocuk olmadigini gostermiyor
Doğu delik deşik. Sınırlarının hemen dibinde savaş var. Askerlerin sınır ötesine gidiyor ama derdiniz aleyna diye bir ergen. Sizin derdinizii
Saçmalıktan başka birşey değil.. ülkenin başka önemli konuları varken hergün şehit varken insanlarımızı uyutmak için suni gündem
16 yaşında kızın gece barda ne işi var burda da ailesi göndermiş çalışsın diye otele. Kız stajyer gece 2 olmuş bar da alkol de akıyor mini etek de yapmış göt de çıkmış dışarı ondan sonra beni bozdular beni kandırdılar kandırdılar...
Bu ülkede gün geçmiyor ki bir başarı daha cezasız kalmasın. Gün geçmiyor ki bir meyve veren ağaç daha taşlanmasın.
arkadaşlar konuşmayın da aleynasız gununuz gecsin o zaman ne kadar konusursanız o kadar konu olur
Eğer ailesi varsa kızın ve bu durum için bir tepki göstermiyorsa bir başka kişinin bu konuda yorum yapması uygun gelmedi.
Herkesin hayatına kimse karışamaz.. Der bu sayfayı terkederim...
Müge anlı bir oyundur gidiyor bakalım ne zaman rezil olacak.
Baydı gercekten kız unlu olmus para kazanıyo daha agır ıslerde calıstırılan cocuk ıscıler var keske onlara el atsalar
Çok doğru söylüyosun alan razı satan razı kaç yaşında çalışmak zorunda olan çocuklar var
gerçekten önemli mi
sanki
yoksa reyting peşinde mi!
Yazık yani bu yaştaki çocuk için Allah akıl fikir versin
Yok okadarda degilde bu kizdaki ego nedir ya ben unlu olmadanda hayranlarim vardi falan noluyoz :-)
Bu ne sacmalik ya. İnsanların özgürlüğü yok. Hayatlarını mahvediyorsunuz..
Haklida ona kalasiya dek neler oluyor bu genclerimize
zaten öyle mekanlara korumalarla gidiyolarmış herkesin bu konuyla ilgilenmesi çok gereksiz
çocuk zaten tepkilere karşı saçmalamaya başladı, çünkü çocuk. ayrıca gavatlığın da luzumu yok.
ahanda müge anlı aleyna tilki geçiyor diye parmağıyla gösteriyor
Kucuk yasta sarkicilik ya da herhangi bir yetenegini kullanan kisileri destekliyorum ama bu kiz bu egoyla simdiden kaybetti bnce
Ben demiştim devlet korumasina alinabilir diye ama pedofilili barzolar inanmamisti alin size hshahah :D
egosunu falan koyun kenara bu resmen saçmalık zaten içkili yerlerde sahneye çıkması yasaklandı ailesinin yanından alınması ne alaka ya
Bu kızı eleştiren kıskanan bütün mahlukların aleyna kadar taş düşsün kafasına, haset kopekler
Birçok sanatçı zaten bu yollardan geçip günümüze gelmemiş mi , Aleyna gelse nolur? .
Bıktık artık yeter be bu site Aleyna dışında bir konu konuşamaz mı 2 haftayı geçti bıkmadınız mı be
Ya bırakın eğlensin kız hevesini alsın buraya yazıyorum seneye adini bile hatırlamayız
18 yaşında olsa ne olacak? Zarar verecek olan her türlü veriyor zaten
İyide kız yurtdisiyla anlaşma yapmış orda calisacakmis.
bıktım bu aleyna haberlerinden... kim ne halt yerse yesin bizene yahu..
müge anlı da... kunu çıkardı. kimin işi ise o uğraşsın bu tür şeylerle kardeşim ! magazin şeklinde olur mu yahu, saçmalık
aleynayı ben tıf tıflasam keşke ağzının payını alır bunun yüzünden kaç kız yanlış yola düşüyor örnek alanlar var bu kızı
yav olum kızın anası babası kızının o. rspuluguna bısey demıyo mugeye veya bı baskasına noluo ya
biz şimdi bu güzelliği sahnede görebilmek için 2 yıl daha mı bekleyeceğiz 😂😂
İşte bu yüzden yasak kız daha 16 yaşında dediğin şeye bak
ne alaka 2 yıl sonra evrim mi geçirecek boş bos konsumayın la
Saçma. Haklı değiller ama yine de kızı ailesinden koparmak doğru değil
devlet niye el atsın ki kızın ailesi var sonuçta onlar el atar bu duruma
Insanlar cokta bu ahlak ve akil yoksunu kizi umursamiyor
Aleyna durumundan şikayetçi değil ailesi de sorun yapmıyo sizene ya müge anliya ne
niye başka insanlara da böyle davranmadı nereden prim yapacağını biliyor
bence o kızı devlet bile zamtedemez havalı zübenin teki güzelik te yok neyin havası tartışılır tabi
16 yasındaki kızın 30yasındak adamla sevgili olması nekadar normal hepsinden öte.
Bende barda şarkıları çalınıyo ama onu almıyolar diye duymuştum
Her kuşu s... Ktik bir bu kaldı.
Kız rüyama bile girdi mk ya bırakın su kızı artık ne halt yerse yesin..
her boka karışıyor buda belliki üstün yetenekli kız sanane
Ne Aleyna'ymış arkadaş ya !!!
ona neymiş ya ben olsam dava açarım müge ye
Müge anlı dan kıskanma challenge. :D
ulan bununda bir yerlerini kaldirdilar ya
Çoluk çocuğa prim vermem.
Dövlet oleyna tilkiye bokmir.
En Güzeli En sağlıklısını Yaptı :)
boş isler deger vermeyin şu salaklara
Devlet koruması nedir mk güldüm yav 😂