Defne Samyeli bugün "44 yaşında nasıl bikini şov yapılır"ın cevabını pozlarıyla verdi. Geçtiğimiz günlerde de kızı Defne'nin podyumdaki halleri magazine konu olmuştu. Sizce ne yeyip içiyorlar? Nedir bu güzelliğin sırrı?
Defne Samyeli'nin bikinili pozları çok konuşuldu. Türkiye'den güzel çıkmaz diyenler utanmasın mı?
Türkiye'den niye güzel çıkmasın, o kadar da değil ama Defne'yi pek beğenmem. Öyle çirkin değil ama çok güzel de değil, yüzü son senelerde daha da bozdu.
Fiziği iyi tabii "Türkiye'de 44 yaşındaki kadınların geneline bakınca." Ki yaşa da takılmadan tamamen genele bile bakarsak gayet iyi.
Bunun için beslenme tek etken değil kesinlikle spor çok önemli. Fotoğrafları da şimdi gördüm, kızını da tanımıyorum, güzel değilmiş.
defne çok güzel bir hatun küçüklüğümün spikeri hayrandım bu kadına hep. istediği yaşta istediğini giyer kimene? çekemeyenler çirkefleşir bence fiizk konusu genetik bunlarda yüz olarak kızı çirkin bence
Defne Samyeli güzel kadın ama hepsinin ortak bir özelliği var. Defnede ilk başlarda şarkıcı olarak çıkmış tutmayınca 12 sonrası saçmalıklar en son haber spikerliği şimdilerde kurtlar vadisi dizisi vs.
4-5 yaşımda bu kadından hoşlanıyordum anapkulu öğretmenime de aşıktım aynı zamanda adı özlemdi. özlemi saat 7 de bununla aldatıyordum ama bu Hiç sayılır akşam olduğunda hepsini vahşi güzelde ki Verónica Vieyra ile aldatıyordum işte bu kadına cidden aşıktım ajajajajajajajajajjaa
güzel arada bir kaç tane çıkıyor ne yani hiçmi çıkmasın avrupalı amerikalı kızlarda ise birçok güzel var ve bunlar mütavazide oluyorlar burdakilerin çogu çirkin gel gör dünya güzeliöiş gibi burunları havada
allah vergisi güzelliklerini müslüman kızlarını yoldan çıkartmak için kullanıyorlar onlarla beraber onlara tabi olanlarda ateş seni çağırıyor sloganıyla çalkalanıyorlar kendi kızınıda pazarlıyor işte
Kim kardashian 36 sında henüz Miranda Kerr 33 Madonna gerçekte söyle bir sey i.dailymail.co.uk/.../...400000578-736_468x717.jpg Penolope cruz her zman ortalama bir kadındı. Ki o da Defne samyelinden küçük...
En İyi Cevaplar