AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Yaşlı moruğa bak sen , hala 18 yaş hissediyor heralde
kadın başbakanı bırak, bu zihniyet bir 20 yıl daha devam ederse kadın bile göremeyeceğiz :D
bunlar siyaset mi yapıyor lan. gö*tlerini açsalar adam olmaz hiç birinden.
Görmesek daha iyi resmi bir kurum o. Ayrıca Markelinki gibi duracaksa hiç hiç giyinmesinler lütfen
Aslımızı kaybedip araplaşmaya doğru gitmeye devam edersek sokakta bayana dair sadece göz görürüz.
dekolte acip modaya uyunca noldu yani ne kadar onemli biseymis kadinin dekoltesi..
bizimkilerin de saç dekoltesi olur. Yok bir tel saçı gözüktü oyumu kaybetti (:
rezillik bu, Kadınlar dekolteleriyle bir yere gelme derdinde.
Sen bir erkek olarak kadinlar o niyetli oldunu dusunuyorsan...
SenceDünyanın en büyük.5. ekonomisine sahip olan Almanyanın başbakanı dekoltesiyle daha nereye gelecek :D
@beyaztenhatunu 4. ekonomiye sahip ülke konumuna :) olabilir...
şaka şaka
Cevabın bu mu simdi? :(
genel cevap verdim ben merkel falan değil mesele.
:( Fakat buna örnek gösterilen kişi Merkel onu napıcaz?
Merkelin binde biri zeka ve kariyemiz olsa buralarda olmazdık emin ol...
@beyaztenhatunu istisnalar kaideyi bozmaz. Kadınlar bir yerlere gelmek için zafiyetten yararlanır.
Ailenden bu eğitimi gördün demek. Annen sana örnek olamadıysa güçlü bir kadın olamadıysa senin için üzgünüm. Ama milyarlarca kadına bu etiketi yapıştırmak sadece eksikligini gösteriyor
@beyaztenhatunu Benim ne kadar ve nasıl eğitim aldığımı sen belirleyemezsin. Kimyanız buna sebep, her kadın aynıdır, her erkek aynıdır sadece kendini yetiştirebilen ve geliştirebilen kişiler fark yaratır. Çok şeyler var burada yazarım destan olur ama bildiğini okursun neyse..
Harvard okuyan bir kadını düşün. Sen mi güçlüsün o mu? Mesela ben sen diyemiyorum nedense...
@beyaztenhatunu bu kadar saçma bir cümle kurmak için çok mu düşündün cidden? benim ne okuduğumu ne mezunu olduğumu, mesleğimi biliyormusun ki? Harvard'ı okumak nedir? parasını bastır sende gir. Okumuş olmak bir şeyleri kanıtlamaz. Gayet seviyeyi düşürdün yerlere uzatmıyorum iyi geceler.
He canım he parasını bastır oku o kadar kolay.:D Güldüm ama bir taraflarımla. Resmen baska birevrende yasıyorsunuz.
Valla öyle bir dünya yok harvard okumak için iyi bir puan ve para gerekiyor öyle her parası olanı almıyorlar malesef.
@Olamazsa Harvard tan mezun olanlar listesine bir bak derim bir ara ozaman dediğimi anlarsın.. Paranın açamayacağı kapı yoktur.. iyi geceler.
Baktım hepsi de basarılı (iyi ya da kötü demiyorum) insanlar. Hatta girişi arastırdım. Bayağı zor. Lisede ortalamanın 4 olması gerek bir kere. Sonra sana okul sınav yapıyor geçersen par verip okuyorsun. Harvardın tek acıgı devlet büyüklerinin cocuklarına ve cok zengin is adamlarının cocuklarına küçük de olsa bir ayrıcalık tanıyor. Bunun sebebi malum. Ancak bu ayrıcalıkta bile zekanın oldukca iyi olması gerekiyor veya hırslı olman gerekiyor.
@beyaztenhatunu kendin yazmışsın zaten nedenlerini şu an. Ayrıca ben sana cevap yazmıyorum ''Bi taraflarımla güldüm '' diyen bir BAĞYAN la konuşmam bana yakışmaz.. Olamazsa'ya cevap verdim..
verecek cevabım yok demiyor da bana gene kadınlıgım üzerinden konusuyor. Umarım ayrımcılığı dibine kaddar yaşarsın da kadınların sizin gibilerden ne çektiğini anlarsın. Senin için iyi hiçbir şey söylemiyorum. Kadınları aşağılamak kim sen kim? Zavallı.
@beyaztenhatunu :D peki.
rodin ; istinalar kaide'yi bozmaz. kadınlar bir yere gelebilmek için zafiyetten yararlanır demişsin katılıyorum teşhir etmek kibrin, nefretin görsel ifadesidir...
haksızsam söyle
@gezgin62 haklisin
yok artık :D Türkiyede değil bunu 20 sene tayyibin askerlerinden başka bişey göremeyiz
Allah senelerimizi arttırsın
ne açıdan artırsın
Devletin ömründen bahsediyorum tayyip giderse düzen bozulur
daha ne kadar bozulabilir Allah aşkına
Yani dünya 5ten büyüktür deyipte gevurun düzenini bozuyor haklısın. Bize böyle dünyaya meydan okuyan bir lider bağışlamış Allah biz değerini bilmiyoruz.
Dünya 5 ten büyüktür diyen adamın yahudi lobisi ödülü var. Kimse hele ki Türkiye dünyanın düzenini bozacak güçte değildir. Bugün sözde milliyetçi olanlarda ayrı bir komedi. Biz milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen adam kim yaz bakalım google'a. Nickin bozkurt ama Türkçü olmayan Milliyetçi olmayan nereli olduğu dahi belli olmayan ki (Gürcü) deniyor. Dünyaya meydan okumaktan kastın nedir? Rus uçağını düşürüp sonra özür dilemek mi? Yoksa Türk askerinin kafasını kesen Amerikan Subayını kırmızı halıyla karşılamak mı? Yüzbinlerce şehit verdiğimiz PKK terör örgütünü 2009'da haburda davulla zurnayla karşılamak mı? Azcık okuyun öğrenin
1. Milliyetçilik ümmetçilikten gelir ve ben milliyetçi (ümmetçi) bir insanım Erdoğanda aynısını söylüyor. 2. Gürcü olması müslüman olmadığı anlamına gelemez Allah liderlerinizi kendi aranızdan seçin der (Din manaısnda ırk deil) 3. Erdoğanın amacı kötü olsaydı Allah o mevkiyi ona vermezdi.
Erdoğanın amacı kötü olsaydı Allah o mevkiyi ona vermezdi. Bunu diyerek gerçekten beyninin olmadığını anladım. Allah mı veriyor mevkiyi? Halk seçmiyor mu? Halkı Allah yaparak Allaha şirk koşuyorsun. Madem Allah Kitap diyor yazık değil mi milletin parasıyla oğluna gemicik alıyor saraylar malllar mülkler milletin parasıyla milletin hakkına geçiyor. Madem o kadar müslümansın Peygamber efendimizin hadisini de öğren
"Rüşveti alan da veren de cehennemdedir." "Devlet malından bir hırka çalan cennete gidemez" devletin malından aşırıp yandaşa peşkeş çekenlere verdiğiniz oyun hesabını diğer tarafta veremeyeceksiniz!
Gördün mü? Eğer çalmamışsa Allaha nasıl hesap vericeksin :P
görmek isteyen herşeyi görür. senin gördüğün 4 4 lük müslüman benim gördüğüm Hak hukuk tanımayan haramzade
Dünyanın en zengin siyasetçisi nasıl oluyor çalmadıysa? keza kendisi koç veya sabancı ailesinden değildir.
hdp li var bir milletvekili, o acar dekolte 😂😂😂
Şu anki gidişe göre bir kadını önemli bir mevkide bile görmek imkansız.
Dekolteli olunca bir halt oluyo zaten. Başbakan olsun adam akıllı da dekolte kalsın kardeşim.
markel bu dogal yanı eskıdende cok oynak bırıymıs ıs yasantısından
O zamana kadar yaşayacakmiyim bilmiyorum doğrusu 😃
dekolteli olunca ne oluyor anlamıyorum ki önemli olan dekolteli olması mı kapalı olması mı
Bunlr artık sarjmıs lıberal degıl estetık degıl ayıp lan ayıp.
Bir başbakan fizikel özelliklerinden bahsettiriyorsa olmaz.
Mide bulandırıcı aman bizde olmasin yaşlılarda cidden kötü duruyor
Biz diğer ülkelere benzemeyiz böyle bişey yapan siyasetçi kadın olursa da bir daha kazanamaz bence
Medeniyeti memeyi açmak sanmıyor musunuz.. Komiksiniz.
yani ülkede başka hiçbir problemimiz olmadığını varsayarsak evet ilerde göreceğiz
Ulkeden ulkeye fark var ve insanlari giyinislerine gore yargilamak karektersizkiktir bana hore
Bende böyle başbakan isterdim ülkemde hep erkekmi olacak ayrımcılık ve eşitsizlikten bıkmadınızmı
Merkel teyzemize yakışmamış ama mümkünse TÜRKİYE'DE olmasın.
bu görüntüyü Türkiyede bu memeleri Türk kadınında göreceğime ölmeyi yeğlerim Tanrı bizi yaşlı kadın dekoltesinden korusun
Iyyyyy iğrençcccc bu ne ya moruk sana olmamış bu moda dizlerine inmiş sarkmis tiksinc
Türkiye de olmaz müsade etmezler islam ülkesi olduğu için.
herkesin hayatina kimse karisamaz o oyle giyer bu boyle giyer herkesin kensi karari 🙈😂
Dekolte fazla , Her yerin bir uslubu var resmi ortamlara dekolte abes özellikle Yaş ilerlemişse
ne dekoltesi yahu bu bildiğin gözler önüne serilmiş
Dekolte ve Bayandan önce insan görmemiz lazım. Gerisi hallolur.
Kadın sonuçta istediğini yapabilir herşeyde yobaz olmamak gerekir.
Görsek ne değişecek. Bize meme değil beğin lazım
müslüman ülkenin başıma müslüman biri geçmeli
Tayyar var işte.. Görüyoruz icraatlarını.
Görmeyenler kör olmalı
kadayif olmus artik mal meydanda gezse nolurki.
Neden olmasın he Tayyip'in yolundan gidiyorsan onu bilemem
Merkel malı çıkarmış arkadaşlar
Siyaset zeka ile olur dekolte ile değil.
Koymuşun lafı.. Valla helal olsun
@qolokisP 😊 😊
Beni yapın. D göstereyım dekolt eneymıs
Sen mi :)
Aman merkel erdoğan kızmasın
Merkel burus burus olmus bak dünya onada kalmiyo
Oha merkeli ilk defa bukadar kadinsi gördüm 😄😄
bu kadın erkek gibi ya böyle şeyler pek yakışmamış buna
Iyi yönettsinde ne giydigi pek umrumda degil
Cok beklersiniz allah korusun 😃
din kullanmak lazım nasıl açık giyinsin şimdi : D
gerçekten bu mudur görmek istediğin?
Bunlar dekolte giyse ne giymese ne hepsinin ruhu geçmiş
böyle dekolte olmaz olsun :D
Ulan Merkel , kaldır şu vizeyi :D
Dekolteyi hic bir bayana yakistirmiyorum nedense.
dekolte boyle olacaksa bir zahmet lmasin be aga
Dekolteli veya değil bizim ülkede zor o iş ya...
Tansu Çiller i unutmuşa benziyorsun.
Bu kadinin her yeri dekolte olsa neye yarar
merkel gibi olacaksa ben öldükten sonra olsun.
İnsallah görelimde kadın görelim.
Merkel'ime yavruma gitmemiş ama yav.
bu gercekmi la sshsfh
Komik duruyo bu kadında.