Sortie'de hayranlarıyla buluşan Ece Seçkin, kendisini boyu kısa olduğu için eleştirenlere "Erkekler benim gibi kısalar için çıldırıyor" şeklinde yanıt verdi. Erkekler kısa boylu kızlar için çıldırıyor mu cidden?
Ece Seçkin'in "erkekler benim gibi kızlar için çıldırıyor" sözüne ne diyorsunuz?
Mesele boy değil. "Benim gibi kısalar" diyor. Ayrıca kendini fazla beğenmiş, bunu ifade ediyor kısacası. Ece Seçkin çıldırtacak güzelleğe sahip değil. Hayal dünyasında yaşıyor.
Kimse kısa ya da uzun kızlar için çıldırmıyor. Güzellik yarışmalarında seçtikleri kızları görüyoruz, boy var ama güzellik yok. Yani boy güzellik için büyük bir etken değil, aşırı kısa olunmadığı sürece.
Siz kafınlar kendinizden guzel birisi olunca hemen boyle kendini begenmis felan gibi yaftalari yapistirirsiniz , size diyorum ecenin tirnagi olamazsiniz...😂
Dünyada O kadar manken varken biri çıkıp erkekler benim gibi biri için çıldırıyor demiyor buna ne oluyor ya o kadar bir güzelliği de yok sadece kendini beğenmişlik yapıyor. Sinir oluyorum böyle şeylere
üfff sanki varya muazzam sanat yeteneği kusursuz karakteri için çıldırıo. bu gün bafilese yarın yüzüne bakılmaz. sonra vay efendim kzadınları cinsel obje olarak görmeyin. al kendi diyo beni cinsel obje olarak görün diye.
bu arada antalyada canlı gördüm cidden çook kısa ve doğal haliyle mecidiye köydeki kuaför haticeden farkı yok.
Tamam lan kontrol ettim, hakkaten o Adeyyo mudur ne karın ağrısıysa, o berbat şarkısının klibi dönen hatun işte bu. Müzik konusunda bir becerisi olmayınca başka alanlarda kendini deniyor belli ki.
G? tü göklere değiyor diyorum. Onu ekranlarda gördüğüm ilk günden beri resmen tiksiniyorum. İlk cumali ceberin vineında görmüştüm ve gerçektende aşırı itici gelmişti. Sonra Azerbaycanlı bir arkadaşım bana bunun şarkının ismini söyledi al dinle dedi bana aleyydo muydu öyle bişeydi. Girdim bir baktım bu mal çıktı karşıma pff lonet olsın dostım alt+f4 yaptım hemen. -----Ece Seçkinden NEFRET EDİYORUUUM!!!-----------
İki gün sonra unutulacak insanların kendini böyle görmesi varya beni öldürüyor. Nasıl saçma bir özgüvendir bu, kısa kızları seven erkekler olabilir ama ben sevmem çünkü 188 boyum var yanımda duran birisinin de 175 civarı olmasınnı istiyorum yoksa komik oluyor.
Popüler olmak için kasılan elit Kezban. İnsan şöhretten evvel tevazu sahibi olmalı. Eski sanatçılara bakın, şu Türkiye'de kim Müslüm Gürses karşıtı? Bu yerden bitme medya maymunu kendini ünlü biri zannediyor. İki tane klip çekip tv kanallarına satmakla şarkıcı ve ünlü olunmaz.
yemin ederim vallahi de billahide bu kadını hiçbir zaman sexsi bulmadım kendi dünyamda yani bedava verse evden kovarım o derece yani umrumda bile değil bu kadının şanı şöhreti :) kendini ne sanıosa artık. ünü parası var diye bunlar hep normalde sümük atılmaz buna: D
evet kısa kadın her zaman daha seksidir. Ama kilosu aynı bu kız seviyesinde ya da daha altında olacak. 150 boy 75 kilo kadın seksi değildir mesela. Her neyse. Kısa kadınlar her zaman daha iyidir. Yatakta sizi üzmez her pozisyona girer zorlanmazsınız.
Kısa boylu veya uzun boylu sonuçta her kesimin iyisi var, kötüsü var. Direk şu boydakiler kötü veya iyi demek pek doğru olmaz ama kendisini gerçekten de hiç beğenmem :))) Bu nasıl bir öz güvendir gerçekten hayret içerisinde okudum :)
Valla benim 1.70 arkadaşım vardi ben 1.55 im dışarda insanlar onunla yan yanayken beni daha çok begenirdi. Onun hoşlandığı çocuklar benden hoslanirdi o da beni kiskanirdi falan 😃 her neyse 😃 önemli olan algın bence. Kiz 1.70 ti ama cekici degildi her uzun boylu kiz cekici fizigi guzel diye bir sey yok. Shakira mesela 1.55 ne kadar seksi ve çekici kadın. Fiziğin iyiyse hangi boyda olursan ol iyi olursun bence
Erkeklerin dibi Victoria Secret meleklerine bakınca düşüyor sanıyordum. Onların boyda malum :D Bir öylesiniz bir böyle 360 derece dönmeyi bırakın erkekler 😄
öyle olsaydı mankenler uzun boylu olanlardan seçilmezdi zannımca. tabiki uzun boy bir kriter olmamalı hollywood ünlülerinden örnek vermiş kız ama o ünlülerin yüzü de acayip güzel ve boyları zerre rahatsız etmiyor.
Bu kadının egoistliği yüzünden kısa boylu kızlara ağır sözler deniyor saçma yani kadının hatası bize ne ben 1.55 im mesela gayet memnunum boyumdan uzun kısa farketmez Yani neticede...
Doğru diyor tabi ki ama bayılmak derken erkekler konuya cinsellikle yanaşıyor kii ece hanım da bu nu böyle düşünüyor basın yayın dokunuşu olmasın diye mesajı gizliden veriyor.
Kesinlikle katılmıyorum. Ben şahsen yanımda ufacık tefecik kız hiç istemem. E zaten seksüellik hiç yok neresine çıldıracaksak. Ufak tefek olmasını avantaja çevirmeye çalışmış da olmamış
Kısa boy türkiye'de basittir, sıradandır. Uzun boylu bir kadın farklıdır, dikkat çeker. Zoruna gittiği için böyle bir söz söylemiş belli ki. Kim minyon severim derse desin yanına 1,75/80lik "at" gibi kız gelse kim hayır diyebilir ki palavralar...
yanlış düşünce. ne boylu kızlar var arkadaşlarla aramızda makara geçiyoruz neler söylediğimizi bir anlatsam emin ol engellersin beni kızı aramızda o kadar rencide ediyoruz yani :) bir kızın boyu 1.70 'i geçmicek abi. sen kızsın ya kız :D 1.85 boy nedir bilader? :D ip incecik sopa gibi bacaklar kilosu 40 ı geçmez bune lan tvbeee :D :D :D bu arada boyum 1.98
@mert30400 hadi ya. Benim etrafımdakiler 175-80lik kız görünce ağızlarının suyu akıyor. Açıkcası kim o boylarda olmak istemez ki? 85lik demiyorum ama 75/80 boy gerçekten bir kızda mükemmeliyeti yansıtıyor. Güzelse de yanında yatma. Sizin gibi düşünenlerin çoğunluk kesimi o kızlardan kısa olan erkeklerdir.
Ben kisa deglim allahima sukurler olsn. Otobuse, munibuse, bir yere gittigim de herkes boyuma, fiziğime bakıyor. Kizim sizin boy dediginiz boy sadece fizik flan degil. Türk kizindaki boy ayni leyleklere benzer bacaklarini kır al git mevzuya o derece yani sopa gibi. Ben 1.98 lik bir erkek olarak soyluyorm kardesim bir kizin boyu en fazla 1.75 i gecmicek, gecmemeli. Sen kizsin ya kiz. 1.85 boy ne lan alay konusu resmen. Tekrar soyluyorm uzun boylu kiz isteyen erkeklerin hepsi grzkldir, slktr onlarin hepsi abazadr sizde bunu bizi seviyolar, istiyolar, diye anlayın bb :)
@mert30400 guzelse derken zaten boyu uzun olupta hemde fiziği ve yuzu de guzelse tadından yenmez anlamıda söylemiştim. Size kısa demedim zaten brnim görüşümün aksini iddia edenlerin çoğunluğu kısalardan olusuyor. Zaten 80üzeri kız fiziği mükemmel de olsa bir seyler itici gösteriyor
Valla verse skrim ama hiç bir saygım yok kendisine ve bir aşk yaşamak için seçeceğim son kız tiplemesi :S hani şu okullardaki popularitesi yüksek ergen değişik kızlar olur ya onlara benzetiyorum kendisini.
yanlış düşünce. ne boylu kızlar var arkadaşlarla aramızda makara geçiyoruz neler söylediğimizi bir anlatsam emin ol engellersin beni :) kızı aramızda o kadar rencide ediyoruz yani bir kızın boyu 1.70 'i geçmicek abi. :D sen kızsın ya kız :D 1.85 boy nedir bilader? ip incecik sopa gibi bacaklar kilosu 40 ı geçmez bune lan tvbeee :D bu arada boyum 1.98
işte düşün yani 1.98 boyum var yinede 1.80-85 kızları istemiyorm şu zamana kadar hep ortalama 1.75 oylu kızlarla çktı nasıl yakıştığımızı tahmin bile edemezsn o derece. :D bizim kızlarda boy var fizik yok abi iskelet gibi oluyolar aynı ne anladım ben o boydan :D
Ece seçkin kendi reklamını yapmaya çalışmış ama sınıfta kalmış müzikte bir yere gelemeyen biri başka ne yapacak egosunu başka yolla tatmin etmeye çalışacak ama buda işe yaramaz:))
Ece boyundan büyük konuşmasın lütfen dünyada tek kız kalsa asla dönüp bakmam hem kısa boylu hem itici bahçeme köpek diye almam ben bu malı baykuş suratli
Şahsen benim hiç tipim değil sadece yüzü güzel diye kimse onun için çıldırmaz abazan uçkur düşkünleri peşinde salya döküyor diye egosu tatmin oluyorsa başka mevzu.
Ben basmamak için dua ediyorum bu çıldırıyor demiş. Sanırım bunu her önüne gelen canlıya hallenenler için söylemiş. Yoksa 2 kıvırtıp, biyerine açanlara çıldırmıyoruz çok şükür.
Ya her görüşten insan var sonuçta tek bir cinsiyeti tek bir özelliğe bağlamak imkansız. Robot değiliz sonuçta. Ama kadının özgüvenide güzel bişey tabi.
Fontetani çıkarsın gerçek yüzünü görelim derim. Alayi yapay güzellik ne içten ne distan güzel herşey bir yağmurla gün yüzüne çıkıyor makyajsiz haline bakin son sözüm.
Kadın içi ve dışı güzelse boyuna bakılmadan sevilir. Boy takıntım yok
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 1.72 boyundym En yakin kuz arkadasim 1.60 Ve evet erkeklerin ilgisini daha cok ceken o Cunki naif korunmaya ihtiyaci varmis gibi duruyor Buda erkeklrrin koruma yonlendirme ic güdüsunu uyandirir
En İyi Cevaplar