selam. Süründüren kadınlar erkekler tarafından daha mı çok tercih edilir?

selam. Süründüren kadınlar erkekler tarafından daha mı çok tercih edilir?

Bence bu tamamen erkeğin karakterine ve ne aradığına bağlı. Bazı erkekler için peşinde koşturmak, ulaşılması zor bir kadınla uğraşmak heyecan verici olabilir. Ama bana göre, sürekli süründürmek bir noktadan sonra oyuna dönüşüyor ve işin duygusu kalmıyor. İlişkinin temeli güven ve huzursa, böyle taktikler uzun vadede yıpratır. Sevgi, karşılıklı samimiyetle daha değerli olur. Baştaki çekim güzel ama sonrasında rahatlık da şart.
Hayır.. Süründüren kadın dediğiniz şey aslında erkeği manipüle eden kadındır. O kadının bir damla sevgisi için çırpınan erkekleri görünce, o kadınların daha değerli olduğunu düşünmeyin.
Etik açıdan bakacak olursak bu çok yanlış bir ilişki türü..
Erkekler ellerinde olan kadını asla çekici bulmuyorlar bunu bilir bunu söylerim. Hiç bir zaman kalıcı olduğunuzu hissettirmeden sürekli uğraş içinde bıraktığınız zaman aşkları çabaları sabit kalıyor
Çok doğru
Öyle denendi onaylandı 😌
Tecrübe konusunca ayrı oluyor tâbi
Ahh o "süründürmeli" meseleler yok mu, aşkın adrenalini resmen! 😅 Ama şöyle bir şey var: Herkesin aşk şekli kendine. Bazı erkekler gizemi ve zoru seviyor, bir “neden bana kolay gelmedi” heyecanıyla yanıp tutuşuyor. Bazıları da netlik, samimiyet ve rahat bir enerji arıyor. 🌟
Ama ilişkide herkesin bir dengede buluşması önemli. 😊 Süründürmek işin çikolata sosuysa, tamam! Ama pasta hep tatlı olmalı, değil mi? 🤭 Kalbin ne diyorsa, o yolda devam et! 💕
Cevap
65Cevap
Merhaba,
Basit ve kolay kadın sevmiyorum!
Ama rampa yokuş yapan kadını da sevmiyorum! 😅
Emek vermeyi çaba göstermeyi seviyorum! 😅
Ne kadar çok emek o kadar hoşuma gidiyor... 😅
Canı cehenneme. d
Aşkımın canı cennete olsun canım benim 😅 neredeysen çık ortaya 😂gözüm yolda 😂paket bahane 😅
Ümidini kaybetme. D
Teşekkür ediyorum 😅 çok yok ama olsun yine de mutlu ediyor seviyorum aşkı 😅 hayalini
Hayal kurmak güzeldir 🥲
Suya düşürenlerin canı cehenneme tamam mı 😅 ne güzel hayallerin vardı ya hayallerimin içine ettiler be suya düşmeden havada boğuldu
Uzak ırak olsunlar aşağılık mahlukatlar
😃.
Sjsjsjsj
@Kim-Bilir-Belkidee piyasayı yükseltiyorsun..
Sonra da gerçekten hoşlanan kız bile "Hayır" diyor
Kolay ve basit sevmiyorum ama rampa ve yokuş yapan kadını da sevmiyorum 😅
Emek vermeyi seviyorum evet ve emek vereni seviyorum
Yahu seven seviyorum desin be ayak yapıyorlar de mi 🙃😎
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor
Yalandan seviyorlar
Öyleyse çabuk söyleyin kursuna falan gideriz sjfjs
Öyle öyle 😃devenin dikeni kadının s.. pardon seveni makbuldür
Sanırım ben süründürme işini farkında olmadan hallediyorum zaten sjfjs yine makbul olan kadınlardan oldum oh yeah
Darısı başımıza mddjfjf
Sen de bendensin djfj
Evet ❤️
🫠❤️
Hayır, süründürücü kadın sevmezler.
Değer veren, ilgi ve şefkate bağlı kadınlardan hoşlanır.
Neyi sevdiklerini onlarda bilmiyo...😀
Beni surundurcek kadın daha doğmadı
Ben sürüngen olmadığım için sevmem :))
Kesinlikle öyle kadın seviyorlar..
Her erkek bu durumdan hoşlanmaz ama hakeden çok erkek var gadası
Hayır süründüren kadın sevmem
Bugün konuyla ilgili bilimsel bir şey izledim, insan huzurlu hissettiği kaybetme korkusunu hissetmediği kişide zihinde birçok hormonu söndürüyor ve daha heyecanlı tehlikeli, kaybetme korkusunun olduğu bilinmez tercihe doğru gider diye.
Bu çoğu insanda var hatta %99 ama ben aidiyet isterim, taktiklere gerek kalmadan direk net ve samimiyet. Yoksa aksi durumda sürtüşmeden başka bir şey kalmıyor elde bu bile bile mutsuzluk demek.
Kaybetme korkusu olunca daha çok uğraşir insan
Evet öyle
Erkek kadını sever, ama ne “süründüreni” ne de “peşinden koştukça kaçanı.”
Kaliteli bir erkek, oyun sevmez; netlik ister.
Peşinden gitmek başka, değersiz hissettirmek başka.
Kıymet bilene naz yakışır, ama sınırı aşan naz, samimiyeti bozar.
Ben “süründürülmeye” değil, değer verilenle birlikte yürümeye gelirim.
maalesef bende çevreme bakıyorum neredeyse çoğunluk erkek böyle kızlar tercih ediyor ağa en iyisi bekar adam kafası yemin ediyorum ya illa ilerleyen zamanda yaparsınız sevgili *mk ben goruyom 12 yaşında sevgili yapanları 2 hafta sürüyor Max bana yüzeysel geliyor benim düşüncem ya hep ya hiç geç oskun güç olsun ben yüzeysel bir ilişki değil derin bağ arayan insanım oyizdende çevrede doğru kişi olmadığı için ilişki yapmıyorum kafa dinliyorum
Herkesin bakış açısı farklı tabi ki bu konuda. Genel olarak erkeklerin çoğu "süründüren" kadından çok, kendine güvenen ama yeri geldiğinde mesafesini koruyabilen kadınlara ilgi duyar. Sürekli kaçan ya da zor ulaşılır olmak başta çekici gelse de, bu durum uzun vadede yorucu geliyor bana.
Evet.
Aşk ve cinsellik hormonu dediğimiz oksitosin kadında genel olarak güvende, huzurlu ve sevgiden emin olduğu zaman çokça salgılanır iken erkekte streste ve koşması gereken ilişki tiplerinde daha çok salgılanıyor.
Kendim de gördüm. Sevgilinizi sevin tabi ama gidebileceğinizi, batırır ise veya sizi memnun edemez ise terk edileceğini bilmiyor ise size hunharca davranıyor.
Kadın da erkek de zor olanı tercih eder. İnsan kolay kazanacağı hiçbir şeye değer vermez, seveni değil sevmeyeni tercih edip kendini o kişiye aşık ettirmeye çalışır.
Emdiğiniz sütü burnunuzdan getirmeli mdfhfhf
Yok siz sizi süründüreni tercih edersiniz, hoşunuza gidiyor. d
O kızlar gururlu kızların yüz karası. Yolu her daim ben gösteren taraf oldum 😃
Niye yüz karası? Erkek dediğin koşar sevdiğinin peşinde 😑
Sürünecek. seversiniz. Edebiyat yapma Abidin 😃
Ben sürünen var demedim ki, sitem bu shdhdjd iyi günler
Reddedilmenin ya da elde edememiş olmanın etkisiyle Daha fazla üzerine düşer ama elde edince büyü bozulur. Bir erkek seni gerçekten sevsin istiyorsan güleç, iyi huylu, çalışkan, becerikli ol küçük şeylerden mutlu ol işte o zaman seninle evlenmek isteyen erkek bulursun.
Onun dışında amaç seks olur.
Bayılıyorlar. Ama daha çok tatlı sert severler. Tatlı yüzün altında yaramaz kız gibi. Sürüm sürüm sürünürler 😂
Sürünsünler. dgdgd
Evet.. kendilerini sevmeyen birine aşık olunca sürünüyolar, süründükçe de daha çok aşık oluyolar gibi gibi zjssj
Haz veriyor demekki d
Evet adamın egosuyla oyna net aşık olur kendini kanıtlama çabası oluyor ilkel tarafları ortaya çıkıyor ama aynı kadını elde ettiğinde ışık hızında soğur çünkı egosal bir durum gercek sevgi degil
Evet. Egosunu okşatma çabası
Kesinlikle
İki cinste de var bu durum.. Çünkü çoğu insan, elde edemediğini değerli sanır.
Süründüren kişi, sevgi değil bağımlılık yaratır.
Bağımlılık yapar doğru
Evet hem de sürüm sürüm süründürenler baş tacı 😀 sürgüne yollamak gerekiyor canım yoksa değersiz oluyorsun 🤪
Aynen öyle 😃
Evet, gerçekten zoru seviyorlar 😂 topu sosyopat bunların sjsjsjsjsjs
Sgsgsgs
şu sitede erkeklerin sevmediği kadın yok herhalde fake profillere bile yazılıyorlar
Abazanlik diz boyu. d
Ünlü fotoğrafi , kedi köpek profili fark etmiyor. Nefes alsın yeter. ajshs
Valla burada ne köpek olanlari gördüm ben😅 asla hayır hayır diyemem hahaa
O kadar haklısın ki. djdhd
Üzülüyorum onlara yazık...
galiba öyle. eski sevgilimle önceden fazla abartarak seviyordum mal gibi davranıyordu. küsütk şans istedi vermedim artık köpek oldu bırakmıyo. erkek milleti işte
Hayatımda bir defa süründüm o da askerde. Ben tek seferliğine hicret ettiğim bu fakr-u zarûret hayatı birilerinin peşinden sürünerek heba edecek kadar aptal değlim.
Hımm omurgasızlar mı gibi 🤣
Ever. d
amaaaan erkekleri bu kadar büyütmeyin sade varlık onlar karnını doyur azcık sacını oksayıver yeter yemek koymasanda olur önğne bosveriin
Bazı erkekler tarafından daha çekici bulunabilir çünkü zorluk, gizem ve ulaşılmazlık duygusu, kimi zaman ilgi ve merakı artırabilir...
Erkekler için peşinden koştuğu kız çok ďeğerli oluyor her an gidebilecek olan cepte olmayan kızları seviyorlar
Süründüren değil, yanında rahat olabileceği kadın isterler.
Hayır saf her şeye inanan kullanmaya açık kadınları ki çoğu da böyle
Yok omuzlarına kartal gibi oturur sonrası malum
of siz erkekler ne seviyosunuz bi karar verin ona göre uygulicam
sorudan ziyade esinti diyor ya hani nerde esintiiiiii
Hayır bir yere kadar gereği yapılır ardından vazgeçilir 😄
Hayır, anlayışlı, terbiyeli ve hanım kadınlar favorimiz
Bence zor olanı seviyor insan her defa kadın erkek ayırmaz bu
Sanmıyorum o dengeyi korumak gerek yoksa onu seven kız bulursa süründüreni bırakıyorlar
Açıkçası beni süründürebileceklerini sanmıyorum...
Naz çekebilen bir yapım yok..
" Hayır," "Hayır" demektir çünkü
Evet süründüren kadının erkeği sadık huzuru mutluluğu tam olur
Sürünmeyi seven cins sürdüren ister aklınızda bulunsun sdff
dönem değişti erkeklerin çoğu artık slaveee bu yüzden fantezi görür sever
Hayır ben süründüren kadın istemem 😅 beni seven kadın olsun ben de onu severim o zaman 🩷
Yo yo yo nasibimi aldım artık sürünmek istemiyorum..
Normal, aklı başında, gereksiz yere trip atmayanı severim ben.
Hayır, bırakırım direkt. İnsan sevdiğini süründürmez, süründürüyosa sorunludur bence
Değer bilen değerden anlayan zor kız rolünü oynamayan..
İlgi kaşarı olmayan kadın seviyorum kanka öncelikle masum bir güzelliği olacak merhametli olacak dürüst olacak yanımda olacak falan filan türkiyede bulunmayan cinsten yani
Erkekler uğraşmayı seven varşıklar uğarştırmak gerekiyor kolay av olmamalı onlar avcı
abi gerçekten değer veriyorum seviyorum ilgi gösteriyorum hissettiriyorum bunu belli de ediyorum ama böyle yapınca uzaklaşıyorlar sevmiyorlar soğuk davranıyorlar hiç bi şekilde umursamayınca da peşimden koşuyorlar şu erkekler çok garip varlıklar
Aslında alakası yok olay başka da ben de çözemedim
Hep çevremde şahit oluyorum amaa
Erkekler zoru seviyor ya..
Erkekler süründüren kadın, kadınlar da değer vermeyen serseri tipleri severler
Evet denendi onaylandı 😄
Anajajaha
Bazıları evet kuzum.
🩷..
Sevgilim olursa bir deneyim 😂
Dene bak nasıl değerli olursun. d
Dene bişi olmaz d
https://www.youtube.com/watch?v=Ul0qEpswXj8
Ama sadist olursam suç senin, günah senin 😂
Erkek ler ağzına ıçan kadına bayılır süründürsün salya sümük ağlatsın aşkından derbeder olsun
Ulaşılması zor olacak ki başarıya ulaşmış sayalım keneimizi
Midem bile kaldırmıyor biyle kadını. Allah evladinda bulsun boyle kadinlar.
Erkekler az konusan kadinlari sever yatak haric :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?