Zuhal Topal'daki selin, gelen talipten hamile kalmış. Bu programlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Selin timuçin adlı kişiye talip oluyor yemek yiyorlar buluşuyorlar ve sonrasında gezip tozuyorlar bu kısa sürede ise Timuçinden hamile kalıyor selin hanımımız.

Ve sonrasında ailevi mevzulardan dolayı ayrılıyorlar.Çok kısa sürede olmuş bunlar. Ve selin hamile kaldığını öğreniyor tv yetkililerine söylüyor ama hala locada oturmaya devam ediyor. Kaza ile olmuş tabi o hamilelik. Kıyamam onlara ben.

Videosuda burda

https://tv.haberler.com/izdivacta-gelin-adayi-talip-oldugu-damat-8349170-videosu/

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Zuhal Topal'daki Selin Gelen Talipten Hamile Kalmış ?

Güncellemeler
+1 yıl
Timuçin konuyla ilgili: "Selin ile beraber Gaziantep'e gittik. Ben kendisine aşıktım, o da bana. Duygusal bir yakınlaşmamız oldu. Daha sonra Selin'e para verdiler ve programda devam etmesini istediler. Biz ayrıldık. Sonra öğrendim ki, Selin hamileymiş! Yanında olmak istedim, evladımı sahiplenmek istedim. Ama izin vermediler. Selin güzel ve alımlı olduğu için programda tutmak istediler. Loca adayları ve Zuhal Topal ekibi Selin'in hamile olduğunu biliyordu." dedi

Zuhal Topal'daki selin, gelen talipten hamile kalmış. Bu programlar hakkında ne düşünüyorsunuz?