Bu ifsalara gıcık oluyorum. Özeleri dökmek de suç. Ha Adam denir mi buna, hayır çok farkli şeyler denir ama sürekli birileri birinin konuşmasını paylaşıyor, eh ekleme o zaman bide endiselendiriyorsun yazmis? Kimisi hata yüz verip sonra paylaşıyor, bu (kirpmadiysa) biraz daha ağır en azından. bir suç, taciz ya da aldatma varsa elinde delil hak var hukuk var git Mahkemeye burnundan getir ama hata yargilarken buda hata.
Bu yazışma onun da olabilir başkasının da. Ama standart erkek hareketi. Ünlü biribin olsa böyle en özel yerlerdeki yazışmaları çıkmaz. Kendi sayfaları bunlar. Ama sırf parası var diye oluyor diye bakmayın. Hepsi aynı
Adam futbolcu milyon eurolar kazanıyor onun için kolay sayın psikolog. :D bu arada sana sormak istediğim bir soru var insan psikolojisi ile ilgili dönüş yaparsan sevinirim
Harbi şerefsiz buda ha lan karısı olup başka kadınlara cinsel ilişki teklif edenin taaa ya yani hadi ben bekarım ederim ama evli olsam lan karım var yani yaparım
Erkeğin hatalı olduğu gibi evli ve eşinin hamile olduğunu bile bile yazmaya devam etmesi de kadının hatası objektif bakıcak olursam iki tarafta karakter eksikligi yaşamış.🤷🏻♀️
Olayın gerçekliği tartışılır.. Eğer doğruysa kabul edilemez bir hareket. Madem sevmiyorsun kadını, ayrılmanıza az kaldı bekle bu kadar terbiyesiz ve ahlaksızlığa lüzum yok.
İrade herkesin elinde olan birsey. Herkes kendi arzusunun pesinde. bunun toplum qcisindan kotu oldugunu o bilmiyor mu sanki? Ben ayiplamam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keşke birisi de şaşırtsa! Madem sevmiyorsunuz o zaman adam gibi boşanın, niye evliyken adilik yapıyorsun? Eğer konuşmalar gerçekse inşallah cezasını bulur. Bunun gibiler namus bekçisi kesiliyor ya bir de başımıza, ahh ahh!!!
Paraya tapan kadınlar düşünsün. Altına yatacağınız erkeği siz seçiyorsunuz ben değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yahu şimdi nasıl söveceğim de rahatlıycam yav. Ulan insan aldatmak zaten bir eksiklik acizlikken hamileyken eşini aldatmak nedir lan aile kutsasiyetinden bir haber herif senin çocuğunu taşıyor lan. Yani ne bu sapkınlığınız ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu adam 9 ay cinsellik orucuna mı girsin az empati