TWD'nin 6. Sezon finalinde Negan reyizi de gördük.. Çizgi romandaki gibi beyzbol sopası ile birinin kafasını patlattı, ama kim olduğunu göstermediler.. Çizgi romandan SPOİLER---( çizgi romanda kafası patlayan G. Koreli eleman idi..) Sizce kim öldü bu sefer? Ben Aaron diyorum.. İnternette çok fazla tahmin var, genel çoğunluk Abraham-Eugene-Glenn şeklinde düşünmekte.. Yani bu 3 karakterden biri olma ihtimali yüksek sanki..
Siz ne düşünüyorsunuz? (6 ay yeni sezonu bekletecek şerepsizler, izlemeyelim bu diziyi bence daha Cosmo.) Bence de Mayki..=//
The Good Wife' a mı başlasam acaba.. Supernatural'ı da 8. Sezonda bıraktım.. İlk 5 sezonu mükemmeldi oysa..=//
Bence Glenn öldü Cosmo..=// (nayır Glenn ölemez, ne kadar kritik durumdan kurtuldu hem fanları çok, harcamazlar onu..=//)
Bence cCc Abraham cCc reyiz öldü.. (O üçlü c harfleri ne orda öyle..=// )
Bence Eugene malı öldü.. Böyle veda etmeler, ikidir önemli şeyler yapmalar falan.. Pısırık biri için fazla sırıttı..=// (ihtimal tabi..)
Çok soru döndü bu dizi üstüne. Bir de en son birader başlamış izlemeye. Normalde bu tür dizilerin (alt yazılı sevmez üstelik) yanından bile geçmeyen adam, hastası olmuş dizinin. Ben ilk bölümün tank sahnesinden sonra sıkışıp izlemeyi bırakmıştım halbuki. Acaba başlasam mı izlemeye? Belki bağlantılarımı kullanıp senaryoda kimin öldüğünü de bulur, üstüne caka satardım belki...
Sanırım şu meleklerin geldiği sezon bırakmıştım o diziyi de. Sonra devam edeceğim deyip yarım bırakmıştım onu da. Ama bu ikisini de izleyesim var kesinlikle.
Ben çizgi romanı okumadım ama Glen ölmesin ya :(, orda en mantıklı olan Negan ekibinin ölmesine neden olan Aron olmalı ya :) Bak Glen ölürse seni bulur engellerim kız :P
Aaron ve Abraham'ın ölmesi beklenir, çünkü pasif karakterler. Ama bana nedense Glenn öldü gibi geliyor, son zamanlarda yokluğu fazlaydı bide son sahnede o ölmüş gibi geldi bana. Ben aslında Carol ölcek diyordum da, iyice kafam karışık :D
Eugene ölmüş olabilir ama onu sıraya koymadılar belkide romana göre gleen gitmiş olabilir ama düşmanları bu kadar mı sinir bozucu yapıyorlar anlamadım arkadaş rick ve ekibi bu cehennemde ölmesinler istemiyorum yahu
Kitaba göre Glenn burada ölüyor. Ama her film, dizi kitaptan biraz sapma yapabileceği için bence Aaron gayi ölmüştür. Ama son sahneyi iyice dinlerseniz arka planda Glenn diye bir çığlık duyacaksınız ^^
En İyi Cevaplar