AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
..
https://i.hizliresim.com/21WJBO.jpg
Katilmiyorum b şikki.
Aldatmaktir buda. "Cani başka bir ten çekmiş"/ Doka acizce ve ucuz bir aciklama.
Bizde bu gudubeti adam saymadığımız için sözlerini de hükmü yok. Kendi çalar kendi dinler kafa yormaya gerek yok. Ama işte insanlar bu hilkat garibesine prim yaptırır. Ekranlara çıkartır. Bence bu gudubete sansür koyulmalı.
Aşağıda yorumlara baktım. Bazıları bu zata saygı duyulması gerekir demiş. Bizler saygı duymuyorum genel olarak. Saygı duyulmasını isteyen sözüm ona çağdaş kişiler saygı duyup kızını kardeşini karısını bu zata gönderir onunla paylaşabilir. değil mi arkadaşlar.
Tabiki de aldatmak. Mahrem yerlerinize sahip çıkın ya zinayı meşrulaştırmaya gerek yok. Hemde ihanetle, iğrenç
Bu insanın ahlak görüşüyle ve kültürüyle alakalı. Biz müslümanlarda tabikide bu böyle değil ama farklı görüşlerede saygı duymak lazım :)
onun kuşu ölmüş tabiri caiz ise yani mecazi anlamda. kuş kalkmıyorsa adam napsın.
cinsel anlamda sevgilisini tatmin edemiyorsa o ihtiyacını başkasıyla halletsin yeter ki beni bırakmasın gibi bir acizlik bence bu
Bu nedir, nasıl bir şeydir? Dünyanın çivisi çıkmış hocam, her insanda ayrı bir gavatlık, abazalık.
Alıp başımı marsa gidesim var...
aldatma saymam, hatta eşim başkasıyla grupta yapabilir yani canı sıkılıyor diye, bizde film izler gibi izleriz, hoşuma'da gider, gavatlık diz boyu bizde zaten, cem abiye'de katılıyorum.
Sevgilisi olmasın o zaman tek takılsın nerede bulursa bir dal konsun. Ne demek sadece yattık aramızda bir şey yok. bu kafayla giderse ondaki boynuzu geyik taşımaz
Buradakilerin cogu evlenmemis veya duzenli uzun sureli bir iliski yasamamis insanlar.
Cinsellik istenildigi kadar inkar edilsin askla sevgiyle ic ice olan bir konu degil.
Insan birini cok sevebilir ama cinsel tatminsizlik cok baska bir sey.
Evet haklısın gorusmek ıstermısın
@Jokerpilot ne alaka ya hemen kendini bir bok saniyorsun? Gorusmek istermiymisim. Allahin abazan sumuklusu.
40.media.tumblr.com/.../...beDefI1qiyw2jo1_500.jpg
Sorun o değil, sorun bu konu neden bu kadar gündem oldu :) Cem Özer de bir insan. O onun düşüncesi. İnsan ırıkını ya da Türkiye'yi temsilde mi sarf etmiş bu cümleleri. Onu ilgilendirir kimse de karışamaz.
Erkekler için bunlar sıradan diye diye ahlaksizlikta erkekleri gecriniz
Bu adamın kafasından istiyorum yıllardır nasıl bulabilirim
nası yanı
@leonn07 Ne diyosun babo sen :D DD:DD
ben senin hangi peynir türünde olduğunu çok iyi biliyorum bro raaahat yanii :D:DDd
nerden bilecen? o sütünün kalitesiyle alakalıdır. :D
@leonn07 laf kalabalığı yapan boş insanlardan nefret ederim uza.
sadece yazdığın yoruma göre kendi görüşümü dile getirdimm.. ve sonunda muhabbet buralara kadar geldii.. ama bana saygısızcaa uzzaaa gibi laflar ettmmeee hele boş insan deme!!! .. yani anlayacağın benle dans etmeye kalkma yürümeye hasret kalırsınnn... sakın bu mesajımada cevap yazzzmaa !!!
@leonn07 Ya bak ne kadar korktum bilemezsin. Sen bana hakaret ederken iyi oluyor ama. Devam et hadiii canıııımmmm
hiç de bile ben sana hakaret etmedim !! ayrıca yazdığın yorum çok hoşuma gitti ondan sana takılmak istedim ama sen yanlış anladınnn.. yani senin bu yazdığın yorum seklinde genelde hep troll hesap kullananlar yazıyorr... senin gibi açık açık görüşünü dile getirenler nadir denk geliyor bana...
@leonn07 kasar demek istedigini anladim... burda kafa beyin anlaminda kullandim o senin anlama kitligin.
tamam kardeşim sana kusura bakma dedim işte anlasana.. hem bana kıt anlayışlı diyip niye hakaret ediyon... kıt anlamı : ger*zek manasına. gri hücre kıtlığından muzdarip olma hali... yani son mesajımdan sonra hiç yakıştıramadımmm sana..
saçmalamış.. A diyenler ciddi olamaz.. Ne demek tensel birliktelik aldatmak değildir? Nasıl katılalım?
Avrupa birliğine erken giriş yapmış bu ünlü şahsiyet.
Bizim genimizde bunu kabullenmek yok.
Annesi için filan da acaba böyle düşünüyor mudur çok merak ediyorum.
Yaş kemale erince züğürt tesellisine ihtiyaç duymuş...
Adam kendini aşmış diyecek söz yokki.
İster duygusal, ister tensel, aldatma aldatmadır.
Onun durumu başka olmuş ama ben dilendirmeyeyim terbiyem müsaade etmez.
Yazık valla insanlar iyice midesizleşiyor. mezhebinde at koşuyor adamın
onun görüşüne saygı duyuyorum ama ben katılmıyorum.
Midem kaldırmıyor. Var böyle düşünenler. Onlar aşk ve cinselliği birbirinden bağımsız tanımlıyorlar. Ama nedense aşklarına da inanasım gelmiyor. Benim için tek kelimeyle "midesizlik".
nasıl aldatma değilmiş yatana kadar o kişiyle tanısma görüşme aşamaları var artı sonrası özlemi olur baskasınla yatan insan hayatındaki insanın yetersizliğini gösterir
tensel de olsa tinsel de olsa aldatma aldatmadır. seven insan böyle bir şey yapmaz. ama cem özer gibi düşünene de saygı duyarım. beni yaşadığı ilişkiler alakadar etmez.
Ilk defa bu kadar cok oylanan bir anket gordum adam duygusal aldatmanin daha onemli oldugunu vurgulamaya calismis dogru oylesi daha kotu ama tensel birliktelik de bir aldatma
Bunu savunanın mezhebine tüküriim. E abi toplumu kurcalamak lazım bunca olanlardan sonra bir dengesiz çıkıp bunu demiş çok mu :) arkadaş burda yaw he oluyor hiç kusura bakmasın
Katılıyorum Cem Bey'e..
Bunu bir fantezi olarak söyleyen ergenlerden değilim.
Ama ben de evlendiğim kadını severim onu duygusal aldatmam ama tensel aldatırım.
O da beni tensel aldatabilir sorun etmem. Ama duygusal aldatırsa ayrılırım ondan.
Bunlar kişiden kişiye değişen görüşlerdir, toplumun dayattığının herkes için uygun olduğunu iddia edemezsiniz. Neticede bu ikikişinin arasındaki bir meseledir, diğerlerini bağlamaz, alakadar etmez. Görüşlerine saygı duymak gerek, hepsi o.
Adamın ne kastettiğini anlıyor ve bazen hak vermiyor değilim
Aynen
Ne gevşek insanlarsınız be
Gavatligi normal birsey gibi millete göstermeye calismayin
Kadına göre vücudun merkezi yürek , erkeğe göre etek. Kadın yüreği paylaşamaz, erkek eteği.
perfect baby...
Bir adamdaki genişlik konya ovasını geçmemeli hiç bir zaman.
Nasıl bir mide?
Nasıl bir beyin?
Nasıl bir karakter?
Nasıl bir aşk?
Nasıl bir oç?
Aldatılmaktan korkan insanlar böyle edepsiz sözcüklerle içlerini rahatlatırlar.
Belki maymundan gelmiyoruz ama, maymuna gittiğimiz kesin!
Adam yetmediğini düşünüyor olabilir ve bu durumada kikif uyduruyor belliki :-)
Sonra Türkiye'de cinsel özgürlük yok derler sjsjsjsj😂
Böyle genişlik görmedim vay anasını sayın seyirciler!
psikopat_hatun diyorki ben bu kadadr geniş bakamaycağım olaya.
Ünlu yunan tanrisi Gavatus burda derin bir felsefeden bahsetmis
Şair burada benim kuş öldü o yüzden bana gelecek kadın dertlesmeye gelsin demek istiyor.
Böyle böyle toplumun ahlak yapısını bozuyorlar.
Sorsanız çağdaşlık derler, eksik olsun böyle açık görüşlülük...
Saçmalık lan bunlarda adamım diye çıkıyor ya oratalığa hiç birşey demiyorum
boynuzlu alagavat
getirin lan şunu ks ye 2 çift sözüm var sdfhgjdfjd
Adam zaten çatlak bence grup yana o. Resmen flaş haberi olmak için kaşınıyor.
Bu adamı hiç sevmiyordum haklıymışım... neyse katılmıyorum tabiki! Ama neredeyse tüm ünlüler birbirinin tadına bakıyor pek önemi yok onlar için...
Ne kadar saçma şeyler cikartiyorsunuz ya. :) adam profesyonel p. ezevenk sanirim
Allahaskina allahin gucune gitmesinde tipinde meymelet yok adamin neyle neyin karisimi belli degil anasi maymunlami yatmis ne yapmis belli degil
kendisi bunu çok yapıyosa normal göstermeye çalışması şaşırılmamalı.
Sevgilisi bunu rutine bindirirse de kabul edermiymis. Bu denli buyuk genis mide...
gündem yaratmak için yapmış. Reklam kokan hareketler bunlar
o zaman karısını 1 tur alaayım ben nasıl ulaşabılırız?
Eşini bir başkası ile paylaşabiliyorsa kadın pazarlayan sıfatsızlardan farkı ne oluyor?
Abartmiyorum yemin ederim suni yanimda soylese bir kac yerinden sakatlayabilirim
Katılmıyorum öyle saçma sey olmaz geniş mezheplilik.
Ohoo adam genişliğin kitabını yazsa bestseller de 1 numaraya oturur bu ne lan😠
https://i.hizliresim.com/Pk2qP6.jpg
Bu adam evlenirse karısı ona viking boynuzu takar.
Evliyse çoktan takmıştır.
Ne saçma bir görüştür bu, onunla bununla paylaştığın insanı nasıl benim diye kabullenebiliyorlar, midesizliktir bu
ya bişey derim ama küfre giriyor o yüzden 'bir gitsin' bu adam