AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
bir insan herşeyiyle bana ait olmalı tıpkı benim de ona olduğum gibi. herşey tamsa ben bir başkasına dokunamam. benim olanada benden başkası dokunamaz.
katılmıyorum böyle saçma şeymi olur sevgilim bunu yapsa direk ayrılırım ben onun için başka bir karşı cinsle muhabbete bile girmezken..
Katılıyorum. Teni başkasının olabilir onlar bir günlük iki günlüktür ama kalbi başka birine giderse.. O zaman gerçek bir aldatmadır
Ama ben yapmam o ayrı.
kızım bak gıt
Herkesin hayatına kimse karışamaz :(
ben karışırım aga bu toplumda bu medenıyette böyle şeyler olamaz oluyorsada topluma bangır bangır soylenemez
Benim eşim ve ya sevgilim başkası ile yatabilir çok sıkarsam tamamen gider biraz serbest bırakmak lazım ama ben yapmam aynı şeyi.
sen yapma yınede cunku cok degerlı bır varlıksınız
Ben evlenene kadar yapmayacağım zaten. İlk elini tuttuğum erkek eşim olsun isterim.
inşallah nefsine hakim olursun ve dilediğin insanında karşına çıkması temennisiyle
İlginç katıldığın düşünceyi bensimsememek :) çelişki diz boyu
neden sevgilin yapıyor ama sen yapmıyorsun? sen enayi misin
Çünkü ben istemiyorum o isterse yapsın
Yemin ediyorum okurken midem bulandı ve kustum. Ben böyle geniş mide görmedim arkadaş pesss diyorum çünkü gerçekten pess... Ben mesela 84 parçaya ayırırdım sevgilimi/ kocamı.
Yeniden gündeme gelmek için bir çaba. Onlar için namus kavramı olmadığı için yatmak kalkmak, sevişmek, çıplak değdirmek vb. mühim değil. Ne olacak ki et ete değmiş. Yeter ki para gelsin.
Adam ağır saçmaladı ya... Zaten bikaç tahtası eksik diyodum artık bikaç tahtası var diyorum. Sevgilime benden başka dokunacak erkeği yakarak öldürürüm lan!!!
Görüşünü okudum böyle bir genişlik boynuzlanmak var mıdır?
Katılanlarıda anlamak oldukça değişik onlarda aldatan kişiler mi acaba? Gerçi onlarda aldatıp eşi/sevgilisinin aldatmasını istemez
İste bu ya! Ağzını öpeyim cem 😃😙😊 katılıyorum !✌
bu adamın zaten meziyeti geniş konu Cem Özer olunca bu adamdan her türlü sözü doğal sayarım
katılmıyorum kesinlikle seven kadın ya da erkek başkasıyla yatmaz :D
cem ozana şöyle söyleyimyim
recep ivedik versiyonuyla : cem bir deneyelim mi?
Her kadının isteyeceği bir koca. Ama ben almayayım.
Kolonyolu mendil emmistir bu kafayi baska turlu yakalayamaz
yoooook artik o kadar da değil :) kendisi de aldattigi icin umursamuyordur o
ya o kafaya göre raki sofrasina oturup dertlesen tüm erkekler gay
Marjinallik böyle birşey. Asla kabul etmem saçmalık bu.
Bayağı genişmiş demek ki 😂 Avrupalılaşmayı ve medeniyeti farklı anlamışlar sanırım 😂
di mi.. oysaki batının iyi yanlarını alcan :D
@blackholeinmymind kesinlikle 😂
:D :D
Avrupalaşmıs diyorsun ama suna eminim bizim milletimiz Avrupadan çok ileride o konuda.. Yani onlar dinini bizden dha ıyı yasıyor
iyi de neden bana bildirim gelio :D
Ben avrupada bile durumun böyle olduğunu zannetmiyorum
@zakkumkolik ben Avrupa böyle demiyorum herkes yorumu yanlış anlıyor evet böyle şeyler rahat karşılanır avrupada ama Avrupalılaşmak derken medeni, bilimsel, kültürel anlamda ilerlemekten bahsediyoruz Avrupalılaşmak bu demek ama bazıları bunu yanlış anlıyor Avrupalılaşmanın rahat rahat cinsel birliktelik yaşamasını ve eşini başkalarına sunmayı medeniyet Avrupalılaşmak sanıyorlar fakat olay bu değil ; ben bundan bahsetmek istedim yaptığım yorumda
Evet anladimki ben ne demek istediğini 😊
Bedenini de duygularını da paylaşamaz , ikisi de aldatma bence..
Hiçbir türlü yapılmamalı. Aldatmayı geç...
Zina işlemiş biriyle evlenmem zaten
Sevgilim diyo zaten kendisi 50 yasinda evlenmeyi dusunmuyo rahat ya biri genis digeri kaaasar ne beklersin.
Bir başkasına alıcı gözle bakmak, bir başkasını hayal etmek bile aldatmaktır bence.. Düşünceye katılmıyorum..
Kesinlikle katılmıyorum böyle saçma ve geniş bir düşünce olamaz... sapkınlık başka bir izahı olamaz şahsi düşüncem...😷
Hayvanlar bile eşini başkasıyla paylaşmazken , insanın bunu konuşması genişliğin ötesinde bir durum 😕
film oyuncuları Elit Genel ev insanlarıdır bence yani...
para karşılığı veyahut yönetmenin bir emriyle tanıamdığı kişiyle öpüşen insanlardan ne beklenir ki
Bu soruyu soran gizli sorduğuna pişman olmuştur sanırım
Bu açıklamasından anladığım kadarıyla Cem beyin kuş otmez olmuş.
Kadın aldatır ayrilirsin bir daha yüzünü gormezsin o ayrı konu ama bu adamın sınır dışı edilmesi gerek Türk olamaz insan da olamaz bu ne genişlikdir bunun özgür irade ile ilgisi yok bence o zman kim kime dum duma nerde aşk nerde hassasiyetler
Buna Katılanlar ciddi mi yoksa öylesıne mi oy verdi ya da yanlışlıkla? . gerçekten sevmiyorsa eşini anca o şekilde düşünebilir.. Katılmıyorum
Gündemde kalmak için boynuzu kendi kendine takabilecek kadar alçak gönüllü..
Başkasının şeyini yalayan sevgilisinin agzını öpmekten zevk alan bir tip demekli!
Swinger falanda bu yapıyordur!
Bu kadar geniş bir alan bulamadım benzetmek için. Uçak geçer bı genişliğe.
ülkemizde güzel kardeşim sayısı eskiye oranla baya artmış.
Ya adam kendisi için demiştir. Beni şu anki kız arkadaşım öyle kabul etti demiş. Kadının yapmayacagini biliyor
Rabbim cümlemize böyle anlayışlı sevgililer nasip eylesin
uzun zamandır piyasada adı yoktu şu an var amaç belli oldu reklam😂😉😉
O tiplerin kafa yapısını anlamıyorum anlamakta istemiyorum açıkçası
Gavatlığın lüzumu yok, gündeme gelme çabaları... Kimse kabûl etmez bunu... Eden zaten ağır gavattır...
Bu adamı evine kapatın, mümkünse televizyonda görmek istemiyoruz lafa bak ya
Çağdaşlaşmak adı altında her şey yapılıyo bu ülkede pe*evenkleşmenin adı bu olmuş. Sözde sanatçılar ne ki toplumdan ne bekliyosun..
gündemde kalması için bunu bilerek söyledi zaten bunu bilen biliyor kişiliğini onun için birşey farketmiyor
Bunlarda namus kavramı olmadığı için ne söylesek boş. hem adam eşim demiyor ki sevgilisinden bahsediyor. yani dost hayatı yaşadığı birisinden..
6-7 yaşındaki çocukları cinsel bir obje olarak gören ve istismarda bulunan ş. refszlerin olduğu bir ülkede herşey olur abi... toplumuzun ahlaki değerleri ne durumlara geldi...😡
Bu tip düşünceler ile evlilikleri toplumu bozdular.
Eskilere katılmamak elde değil bazen, alıcan sopayı bir girişceksin.
Oh en temizi.
katılmıyorum şu katılan ½12 insan kesinyurt dışındandırmüslümanolan türkiyedeolan düşünmez yuh abi ya
sözde sanat dünyasının aşağılıkları.. insanlara sürekli ahlaksız olan şeyleri normal gibi göstermeye çalışan aşağılıklar.
bu kadarda rahat olunmaz katılmıyorum kesinlikle bir insan sevgilisinin eşinin bir baskasıyla yatmasını nasıl kabullenir tensel birliktelik olsun olmasın aldatma aldatmadır insan sevdiğini baskasıyla paylasmaz affı da yoktur kesinlikle
Adam pezevenkliğe merak salmış o zaman gavatın önde gideniymiş. Pazarlasın cümle aleme millet faydalansın karısından kızından.
Türk Toplumuna Gavvatlığı Aşılayamazsınız! Ayrıca Katılıyorum şeklinde oy verenler inşallah aşık oldugunuz insanlardan kazık yersiniz
Saçmalamış resmen En modern toplumlarda bile Bunu yapmanın karşılığı bellidir yani ayrılmaktır Geçin bunları
insan ne yerse ona dönüşürmüş..
bu abi de çok fazla domuz yiyo galiba (domuzlar eşlerini kıskanmazlar hsgvkjd)
Merhaba bende sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama vajina kararmaları canımı sıkıyor daha sonra benden sıkılıp beni aldatabilir ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Bunlar seks konusunu aşmış insanlar. Bizim gibi siradan insanlara biraz fazla ters
Unvan yakıştırması yapmaya gerek yok galiba , ne olduğu belli
Katılıyorum. Gitsin ihtiyaçlarını karşılasın banane.
saçma ve gereksiz bu soruyu soranda gereksiz bunu diyende gereksiz
Allah bu zihniyetteki insan bozuntularınının belasını versin. Hayvanlar bile sevdiğini kıskanırken.
Bunun adı modernlik ya da çağdaşlık değil, saçmalık.
zaten eski eşiyle grup seks partileri yapıyordu kendisi gaydirde hem karısının parasını yiyor hem de karısını erkeklerle seviştirerek gayliğini tatmin ediyordu. öyle bir aşk anlayısı vardı
Hee oldu herkes birbirine dayasın tövbe tövbe. Benim mezhebim bu kadar geniş değil kabullenemem.
Burda Almanlarda öyle yapıyor acık ilişki bize ters gelir