2013 yılında yayınladığı otobiyografisinde eski karısı Robin Givens’ın kendisini Brad Pitt’le aldattığını anlatan Tyson geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında "Herşey çok eskide kaldı. Onları evde bastığımda hiç bir şey yapmadım, şimdi düşününce komik geliyor. Brad Pitt gerçekten çok iyi biri" ifadelerini kullandı.
Yıllar sonra Mike Tyson: "Karımı Brad Pitt ile bastım" açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
El kaldırmaya layık görmemiş kendisini bu değersiz iki insan için suçlu pozisyona düşüp ceza alabilirdi belki katil de olabilirdi ama o umursamamış çokta güzel yapmış helal olsun koca yürekli adam
@Spoile_Man Bence o yolcuya çok bile sabretti. O yolcu daha fazlasını hak etmişti. Tiktok ya da her ne sosyal medya şeysi ise onla artistlik yapıyor. Bence sadece minicik okşadı.
Benim bildiğim boksörler birisini dövünce lisansı iptal ediliyor muş boksörlerin silahı elleri olduğu için umarım mike tyson un lisansı iptal olmaz ama bence o adam sırf para kazanmak için mike tyson a bulaşmış olabilir sonuçta mike tyson zengin ve yolcu tazminat davası açarsa baya para kazanır ama mike tyson çok zengin değil mi neden özellikle uçak tutmak yerine yolcu uçağına bindi ki
En İyi Cevaplar