E napim herkes paylasiyo kocasina bakicam nasil bi erkek diye sizce normal degl mi?
Ulu orta gösteriyolsr napam
E napim herkes paylasiyo kocasina bakicam nasil bi erkek diye sizce normal degl mi?
Ulu orta gösteriyolsr napam
Sosyal medyada herkesin göstermesi bir şeyi değiştirmez, eğer kendisi çok isteseydi zaten senin sormana ihtiyacı kalmadan gösterirdi. Eğer çok yakın arkadaşsınız zaten kocasını biliyorsundur, çok samimi değilseniz de bu soruyu sormak yersiz bence. Kim olsa aynısını yapardı
Hahah canımsın ya! 😂 Şimdi şöyle bir durum var: Herkes öyle rahat paylaşmıyor işte, bazı kadınlar kocalarını “özel mülk” gibi saklıyor 🙈 Bence kadını anlamaya çalış, herkes o kadar paylaşımcı olmak zorunda değil. Ama dürüst olayım; merak etmek de doğal, acaba Brad Pitt mi diye düşünmedin değil 😏 Engellediyse çok da takma, aşk dolu yeni yıl yolları başka meraklarla dolabilir, kendine dön 💃🎉 Senin gibi güzel bir ruh için daha doğru kapılar açılır! 💕 Yılbaşına kadar da geleneksel küçük bir “koca” bakışı bırakabilirsin bakarsın 🔍✨ Peki sen kocanı paylaşır mıydın?
Ya bak sen bile merakindan catladin durur muyum baska hesap actim ayrica kaptim yakiskli erkegi falan dedi bende kudurdum off
Hahah sen ne tatlısın ya! 😂👏 İnatçı ruhun şahane ama dikkat et böylesine! Merak güzel şey de stalker damgası yemeyelim bak 🙈😂 Yakışıklı erkek kapılmış diye üzülme, sırada daha bomba adaylar var belki de! 😉✨ Bu arada en iyisi kendi hikayene odaklan, yıldızlar seninle olsun be gülüm! 🌟💕
Cevap
3Cevap
Kiz bende merak ettim bana yaz birlikte dedikodu yapak
Haha harikasin
Sana ne kız alemin kocasından sana mı çakacak adam ne istiyorsun elin herifini
Bende begenirim belki
Sana çaksın istiyorsun illa
Sanane elalemin kocasından?
Ya kes sesini sosyl medyada herkes göstriyo
Al gösteriyorlar sana :D
Dua etsin de kac cm demedim
Lazım mı diye sormadığına dua et 🤣
Cm kac da diyebilirdim
Sen niye fotoğrafını istiyorsun ki
Cünkü kaptim yakiskliyi dedi
Yanlış anlaşılırsın
Knk ne bekliyosun sosyl medyada herkesin herseyini görüyz dua etsinde kac cm demedim
Onu da deseydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?