Korelileri seven kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lütfen insanların düşüncelerine saygı duyarak yorum yazın aşağılayıcı yorumlar yapmayın
Lütfen insanların düşüncelerine saygı duyarak yorum yazın aşağılayıcı yorumlar yapmayın
Arkadaşım Kore hayranıydı. Birkaç Kore dizisini izleme fırsatı bulduğumda 10 kilo verip anoreksiya olmak ve onlar gibi gözükmek hoş gelmişti, ta ki anoreksik bir arkadaşı görene kadar. Erkekleri de fazlasıyla bebeksi, hoş hatlara sahip olanlar var elbette.
Genel olarak sevimli bir millet, dilleri inanılmaz hoş. Aniyo derken sonu uzatınca inanılmaz şeker geliyor kulağa. 😄 (Dizilerde öyle yapıyorlardı, yanlış anımsıyor olabilirim kelimeyi. 😄)
ne güzel böyle düşünen insanları gördükçe mutlu oluyorum :) :)
Bence çooookkkk iyiiiiii :D :) :)
Evettt😄😄😄😄
valla herkesin kendi tercihi ama çok kapılan var onlara benzemek isteyen falan insanlık olarak hiç tartışmam 10 numara adamlar ama fizik olarak beğenmiyorum doğrusu
bende seviyorum ama öyle bazıları gibi çok kapılmıyorum dizilerini izliyorum şarkılarını dinliyorum gayet başarılı ve güzel
Anladım
Korelilere hakaret etmeyelim dizileri aşk flimleri çok güzel bende yarı koreli gibiyim ona göre :D
:D :D bencede dizileri güzel :) :)
Ortak dusuncede oldugumuza sevindim ✌
Bende 😄👍🏼👏🏻
Teşekkürler ☺
Rica ederim 😊
yahu bir kız gitsin finlandiya lı birini sevsin iskoç erkeklerini sevsin veya japon erkeklerini sevsin anlarım ve saygı duyarım korelilerde ne var bunu alayamıyorum mevzu duygusal filmler ve şarkılarsa bunu korelilerden çok daha iyi yapan ülkeler de var bence mevzu tamamen dikkat cekmek ve ergenliğin vermiş olduğu geçici bir heves
Cevap
19Cevap
Anlayamıyorum onları, bir de " koreye gidip xxx'i görücem ona sarılıcam en büyük hayalım" falan diyen kızlara gülüyorum :D
yok ben öyle değilim yani seviyorum dizilerini izliyorum şarkılarını dinliyorum öyle ona sarılcam en büyük hayalim falan diye ortada mal mal gezmiyorum :D :D :D
O zaman dozunda :D Türkiyeyi yerden yere vurup koreyi yücelten mallar da var bir de :D
Yok ya öyle değilim Türkiye herşeyden önce gelir
Koreliler iyidir iyi. Onları seven kizlar da iyidir. (Kendisi de seviyor) :D
:D :D oo ne güzel :D :D
Sadece Koreliler değil Uzak Doğu'nun insanlarını beğeniyorum. Taylandlılar Tayvanlılar olsun. Aşırı bir hayranlığım yok ama. Hiçbir milleti kendi milletimden üstün tutmam. :)
Anladım 😊😊👍🏼
iyi kızlar bizde kore fanıyız o yüzden iyi anlaşırız :D
:D :D :D :D :D
18 yaş altını normal 18 yaş üstünü farklı buluyorum garip yani.
zevkeler ve renkler tartışılmaz ama Türk erkeği dururken koreli sevmek çok mantıksız
herkezin kendi düşüncesi sonuçta sende kendine göre haklısın ama herkes birbirinden farklı biri bişeyi seviyo diye diğer kişide onun sevdiğini sevmek zorunda değil
doğeru ama bu benim düşüncem
evet
asyalıları bende çok severim, kibar, sıcakkanlı sevecen sempatik ve nazik insanlardır :D
ne güzel böyle düşünmen :D :D
ben kızlardan daha çok seviyorum koreliler candırr canandır :D
Böyle düşünen erkekleri görmek ne güzel 😀😄😄😄
genelde çoğu erkek böyle düşünmüyor o yüzden
ilk bu filimle tanışmıştım onlarla sonra tatile gelmişlerdi erzuruma çok candan insanlar yurt dışına çıkarsam ilk oraya gideceğim
https://www.yeppudaa.com/showthread.php?t=35445
ne güzel :) :)
Bunlar neyin kafasını yaşıyor deyip gülüyorum çünkü çok abartılı bir sevgi duyuyorsunuz şaşkın gibi gözüküyorsunuz :D
abartılı değilim yukarıdada belirttim zaten seviyorum ama öyle en büyük hayalim onları görmek onlara sarılmak gibi saçma düşüncelerim yok
Anladım ergen gibi değilde daha akla yatkın bir sevgi o zaman saygı duyarım zevkler tartışılmaz :)
evet :D :D
Rus rus rus diye gezen erkek ne ise koreli koreli koreli diye gezen kız odur
rus kızlarını çok abartıyolar burası rusyaya yakın olduğu için çok rus var burada o kadarda güzel değiller :D :D
:D :D herkezin düşüncesi farklı tabi
Ne düşünmek gerek aca saygı duyarız isteyen istediğini sever
tatlılar ama ne biliyim pek sevmiyorum korelileri :/
sen ruslarla latinleri sevenler hakkında ne düşünüyorsun :D
Bayılıyorum 😄 bende severim 😄😄
ciddimisin :D hshdhhjsjsj :D :D
Aynen bencede 😊
bazıları küçük sever :)
Korelileri seven kizlar.
çok seviyoruum korelileri :)
:D :D :D :D ne güzel
sevebilirler. en doğal hakları
Herkes sizin gibi düşünmüyor ama maalesef 😑
haklısın :D :)
Liseli ler ya :D :D :D
Sende exo dinliyodun sanki 😏
iftiraaa
Yoo
Çocuk olduklarını düşünüyorum.
anladım
Olabilir , kimsede karışamaz.
haklısın :)
Sevebilirler normal birsey
Keşke herkez böyle düşünse
aynen :D
Renkler ve zevkler tartışılmaz
Evet haklısın 😀
sen erkekler hankında ne düşünüyorsun mesela
Ergenlik döneminde normal ama fazla kapilma
fazla kapılmak değil
sevebilirler sakal sevmiyolar demekki
Doğru, bebeksi oldukları için sakal/bıyıkta yakışmıyor onlara.
:D :D :D evet yüzleri şirin :D :D ve bebeksi
koreli kızlarda çok iyi:))
Soo aşkım <3
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😄😊😊
ne düşündüğüm yeterince belli odu bence :D
Bencede😂
aramızdaki fark ne?
Kuzenim cok sever
anladım ne güzel :D
Felçler ^^
hm ok
bence iyiyiz :)