Aşk İlişkileri Koreli kızlar nasıl sizce? Fasofisobunlar97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Su kıza bakın aşık oldumm oldum ya la.😑(Görsel deki kız Koreli şarkıcı Nancy Momoland) Güncellemeler+1 yıl Vücudu çok hoş bence. Koreli kızlar nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
neekko Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl asyalı olayı bana biraz overrated geliyor tamam güzeller ama o kadar da abartılacak bir yanları yok bence 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Doğal değiller ve ekran yüzlerinin tamamı estetikli. 0 0 Yorumla
StratejiKoçu06 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl hepsi estetikli hiçbiri doğal güzel değil. Bunlarla evlenirseniz çocuğunuz çirkin doğar. Yaşasın kuzey kore 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok güzeller ama çok sahteler makyaj ve estetik güzelleri çoğu. Youtube da bunların makyaj değişim videoları var izle istersen. 0 0 Yorumla
BuBenimŞarkımDeğil Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Fazla basit. ABD nin onlara enjekte ettiği pembe dünyada yaşıyorlar. 0 0 Yorumla
AyanTulyakova Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel ama melez bu kiz 100℅ koreli değil 0 0 Yorumla
O_bir_sofi Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Bu aralar onlara fazla takmış durumdayım 0 1 Yorumla Sensee +1 yıl Neden Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşırı tatlı ve güzeller 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Güzeli güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
asyalı olayı bana biraz overrated geliyor tamam güzeller ama o kadar da abartılacak bir yanları yok bence
Doğal değiller ve ekran yüzlerinin tamamı estetikli.
hepsi estetikli hiçbiri doğal güzel değil. Bunlarla evlenirseniz çocuğunuz çirkin doğar. Yaşasın kuzey kore
çok güzeller ama çok sahteler makyaj ve estetik güzelleri çoğu. Youtube da bunların makyaj değişim videoları var izle istersen.
Fazla basit. ABD nin onlara enjekte ettiği pembe dünyada yaşıyorlar.
Güzel ama melez bu kiz 100℅ koreli değil
Bu aralar onlara fazla takmış durumdayım
Neden
Esmer onlar hepsi botox
Aman dikkat 😂
Guzel koreli kızlar varken bu tırt
Aşırı tatlı ve güzeller
Hoşlar ✨
Simaları tatlı oluyor
Çok tatlılar
Bencede çok hoş
Güzeli güzel.