Barış Arduç ve Gupse Özay yakışıyor mu sizce? Bence hiç yakışmıyorlar Gupse çok büyük duruyor zaten her türlü hiç olmamışlar bence ya kadının bir tatlılığı bir güzelliği bile yok.
Bence de yakışmıyorlar ama bildiğim kadarıyla Barış'ı Gupse meşhur etti. Yani Barış ünlü olmadan önce Gupse ile çıkıyordu, o filminde Barış'a rol verdi öne çıkardı sonra Barış'a belki ortam hazırladı dizi teklifi oradan geldi vs. Adam da ekmek yediği kaba pislemiyor ya da gerçekten aşık belki bilemiyoruz.
Barış çok yakışıklı bir adam değil ki. Dudakları mor annem çingene bu diyo. Barışın kasları olmasa o sakalları kesse yolda görsen yüzüne bakmazsın. Gupse de çirkin bir kadın değil. Bir kere çok doğal gerisini miktiret. Onlar yakıştırmışlar kadına bak nasıl içten gülüyor. Fesat şeyler.
Barış sanki daha iyisini bulabilirdi gibi. Ama şunu da unutmayalım aşk , sevgi bazen başka şeylerle ilgili de olabiliyo. Belkide beraber sohbet ederken birbirlerini iyi tanıyıp hoşlandılar. Buda olabilir. Herkesin bir numaralı kriteri dış görünüş değil çünkü.
ben bu soruyu açtım diye aforoz edilmiştim. 7/24 milleti eleştiren denyolar böyle sorular soruldu mu ruh güzelliğinden dem vururlar. hatta onu da geçtim adam kadına yakışmıyormuşmuş. 😂😂😂😂
Kahkaha attım var ya cidden haklısın Ben böyle bir soruyu nasıl sordum ya yaş 28 böyle bir soru sordum inanamıyorum eyvallah cevabın güzeldi de yalnız yaşım 28 bu soruyu sormamaliydim
Bende baskandim devrettim yurt dışına çıktım sandık namustur kesinlikle size güvenimız sonsuz sarı sendikacilar hile için her şeyi yapacak ajan dolu YSK da memur sen bugün boş boş konuştu parti gözculeri uyanık olmalı kesinlikle
En İyi Cevaplar