Dekolte paylaşım yapan sevgili/eşe tavrınız nolur? Yabancıların aile kurumuna bakış açısı bizim kadar muhafazakar değil. Onlara saygı duyuyoruz eleştirmiyoruz. Ama bize ters o ayrı😊
İşte olay poz...Yolanthe Cabau’nun önceki seksi pozları... Bu ilk değil di...
yazık lan adama! koskoca vesley , parasızlıktan gavatlıga başlamış... bununla gurur duyan, yarın bir gün vurdururda. kusura bakmasın da nasıl bir muamelesi varsa kadının adam herşeye eyvallah diyor. ama sayın mal kardeşim, dünya çok büyük bir yer ve bir çok kadın var. böyle onursuz, kamu malı gibi birine kadınım diyor ve gurur duyuyorsan yarın gel tepecik genel evinde hobi olarak müdürlük yap. bu ne rahatlık, arsızlık anlamıyorum ki!
no comment. türkiye henüz hazır değil düşüncelerime :) aslında uzun uzun diye yazılacak konuda, hiç gerek yok afaroz edilmeye. iş beyinde bitiyor, davranış şeklimizi belirleyende bu oluyor. o pozu verdi diye, önüne gelene mi verdi? her yerini kapatıpda gizli kapılar ardında herkese verse daha mı iyi yani? uzar da uzar, mesele düşünce yapısında insanın, götünde başında değil.
Adam Galatasaray' dan çıkma. Ne bekliyorduk ki zaten. Gururmuş, pardon da ne gururu? 😂 ortada gurur duyulacak bir emek mi var? Kadın çıplak bedenini tüm insanlığa gösteriyor uğraşılmış bir emek yok. Emek varsa gurur vardır. Yoksa Sneijder gibi g*vatlar vardır.
Bizim mezhebimizin bu kadar geniş olmaması bence çok iyi. Bu kadar genişlik özellikle de evli çoluğu çocuğu olan bir kadın için gerçekten aşırı fazla. Tamam evliliklerde abartı yasaklara karşıyım ama bu biraz fazla genişlik oluyor.
Bana uygun değil. Hoş karşılamayı geç karsilasmam dahi. Ama benim meselem değil. Ha bu arada aşağıda fikir beyan eden bağzilari g. tünün catalina memesinin ucuna kadar açılıp sacilip oraları kapatınca pek farkınız kalmıyor. Kaldı ki bu konuda bir de namus bekçiliği yapıyorsunuz. Yani hadi ordan sdikli
Biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Avrupada kadına bakış farklıdır. İnsanlar salyalarını akıtarak bakmazlar. Biz bu tarz fotoğraflara bakınca, sadece cinsel dürtülerimiz uyanıyor. Çünkü cinsel açlık var. Onlarda sadece beğeni dile getirilir. Kadın çıplak dahi olsa dönüp bakmazlar. Bu kişisel bir tercihtir.
Benimde karim böyle olsa onun güzeligiyle gurur duyardim adam hakli dekolte meselesine gelirsek ben kadin bedenine her türlü müdahaleye karsi oldugumdan dolayi dekolte meselesine karismazdim onun bedeni onun bilecegi is türk kültüründe erkeklerin böyle uysal karsilayacagini pek sanmam herkes böyle kocaya gavatlik falan derler bizim türk erkekleride böyle olmali snejder gibi
Bizim yörede bir deyim vardır karısını kıskanmayan g*tünü başını açana ses etmeyen koca veya eş e "boynuzlu" yani karısı herkesle yatar kalkar bunu bilen kocasıda ses etmez hoş karşılar, bu kişide boynuzları takmış belli ki
Hatun taş :) Kimse şimdi yargılamasın bunu. Sanaldan bazen herkesin yaptığı şey sonuçta. Bu kadının tek farkı kişiye özelden değil, herkese açık bir şekilde paylaşım yapmış olması.
Para insanları ne hale sokuo yazık ya para için götüm açıkda kalıcaına çulsuz gezerim daha ii 😂😂en azından tecavüz edemezler şimdi buna gözüyle kaç milyon milyar tecavüz eden var 😂😂
Saygı duyuyoruz ve eleştirmiyoruz görüşüne ben katılmıyorum. Eleştiri medeniliktir eleştirmiyoruz diye bir şey olamaz. Konu hakkındaki görüşüm evlerden Irak
Ohaa be kardeşim genişliğe bak ben eşini kıskanmayana adam mı denir al bunu vur Hamdi Alkana ne genişlik pes doğrusu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçmalık insan eşinin çıplak fotoğraf paylaşıp abaza insanların sapıkça yorumlarına eşinin vücudunu başkalarına sergilemesine izin verecek ve altına gurur duyuyorum yazacak daha neler
En İyi Cevaplar