Sevgilim nerdeyse çıplak kız resmi attı bana, napmalıyım? Herkese +1 ?

Arkadaşlar 3 yıllık bir sevgilim var ona çok güvenirim. Birbirimizi çok seviyoruz. 21 yaşındayız. İlk ilişkim. Ciddi boyutta ilerliyor kesinlikle. Ama ben şimdiye kadar açık resim atamıyordum. Evlenene kadar olmaz düşüncesindeydim. O istiyodu ama ben istemeyince saygı duyuyordu. 2 gün önce birden attım. Yani seksi pozlar verip resim attım. Göğüslerim tamamen açık. Videolar attım birsürü şey yaptım. Yani kendimden taviz verdim bana çok ters olsa da. Ama istedim gerçekten yapmayı. Dün sevgilim bana bir video attı. Kadın videosu komikti. Kadında iç çamaşırı var elbise var. Bacaklarını ayırıyor. Kilodu görünüyo ama incecik bir kilot yani. Sonra onu da çıkarıyor yine tan bacaklarını ayırırken komik bir efekt yapıyorlar oraya biri geliyo kız açmış gibi hareketler yapıyo sallanıyo ama görünmüyor orası. Böyle bir video işte. Ben kıskanç biriyim ve sevgilimin açık resimler görmesine katlanamam. O da biliyo bunu. Aşkım şuna çok güldüm diye attı bana. Ben onun için kendimden taviz veriyorum. O komik de olsa elalemin şeyine bakıyo nerdeyse. Hani biyandan diyorum ki saklamaması güzel bişey. Art niyeti yok. Ama biyandan da çok sinirlendim. Atınca izledim ve direkt iyi geceler benim çok uykum var dedim. O da aşkım kadına bakmak değil amaç, komikti güldüm niye kızdın dedi. Bende kızmadım uzatmayalım dedim. Öyle uyuduk. Sabah da tripliyiz ikimizde. Ama çok zoruma gitti oturdum ağladım. Ben ona öyle şeyler atıyorum taviz veriyorum onun yaptığına bakın. Ben mi abartıyorum sizce napmalıyım? Yardım edin lütfen
Sevgilim nerdeyse çıplak kız resmi attı bana, napmalıyım? Herkese +1 ?