Sevgilim çıplak kız resmi attı? Nolur akıl verin herkese +1 ?

Arkadaşlar 1.5 yıllık bir ilişkim var. Ben biraz kıskanç biriyim ama kısıtlamam. Sevgilim ilişkimizin başında bana çıplak kız resimleri atmıştı tabi tam çıplak değil. Bana böyle resim at diye bende kızmıştım. Geçenlerde ayağımın resmini attım bir olay olduğunda. Netten de bulmuş bir kadın ayağı resmi attı. Bu ideal diye geçiyo ama seninki daha güzel demişti. Yine kızmıştım başkasının resmini attı diye. Bugün dedi ki gruptan kız muhabbeti yapıyolar, bikinili kız resimleri atıyolar. Ama ben girmiyorum. Galeriye geliyo resimler siliyorum dedi. Bende dedim ki boş muhabbet yapılıyo çık şu gruptan diye. Sonra bikinili bir kız resmi attı bana ama baya açıktı heryeri. İşte böyle atıyolar dedi. Bende sinirlendim yazma bana dedim. Aradı ben pek konuşmadım o da ne kadar çirkin dimi demek için attım dedi kapattık. Sonra mesaj attım bir erkek resmi. Ama çıplak değil yakışıklı ve kaslı sadece. Çok çirkin dimi dedim takılmadı bile çünkü benim bakmayacağımı biliyo ve o pek kıskanç değil. Sonra bana kızdı. Napmaya çalışıyosun herşeyi büyütüyosun kendine gel diye. Bende tamam seninki normal, sevgiline çıplak kız resmi atman normal ben büyütüyorum dedim. Ya arkadaşlar delirecem kim haklı nolur söyleyin. Ben mi büyütüyorum ya çırılçıplak kız. Bakmıyorum siliyorum diyo bana neden atıyo o zaman, çirkinse çirkin güzelse güzel bizene. Niye atıyo yani. Napayım akıl verin lütfen..
Sevgilim çıplak kız resmi attı? Nolur akıl verin herkese +1 ?