Aslında herkes Umut’un dilini çıkardığı o fotoğrafa takılmış..
Açık alanda bu kadar samimiyet fazla mı?
#Meczup

Kusura bakma samimiyetleri fazla ama niye buna takıyorlar? Haberlerdeki daha çok kötü tecavüz kaçırma öldürme cok fazla var bir tek bunlar samimi oldugu icin mi taktiniz kafaya yapmayin ya herkes istediği özgürlüğü yaşamak zorunda üzgünüm saygı duymayı bilmeliyiz
Kime ne kadın haklı istediğini yapabilir ayrıca dışarıdan ne efendi duranlar var ne işler pişiriyorlar en azından kimseyi kandırmıyor birbirini seven iki insan dövüşsünler ya da kavga mı çıksın isterdiniz? Kadın yine dayak yesin sevilmesin mi istiyorsunuz?
Türkiye olaraktan.
Ünlüler furyası Avrupa yi olmuş hatta geçmiş bile..
Neyseki biz köylüyüz. bilmeyiz samimiyet nedir dost nedir arkadaş nedir.
Umutlu tubalar büyüksünüz. ..😇🙏
Birbirini döven öldüren eziyet eden insanlar yerine bu şekilde sevişen insanlar görmeyi tercih ederim.
Bu da çok doğru değil ama bu nlari görmek onlardan daha iyidir dediğin gibi
Hayvanlara işkence ediyorlar, kadınlara taciz tecavüz ediyorlar, ufacık çocuklara işkence ve tecavüz ediyorlar memleketin insanları kontrolden çıktı o sebeple 1960'lardan kalma bir söz vardır savaşma seviş diye ben bunu tercih ediyorum. İnsanlar özgürdür ve bu özgürlük içinde sevgilisi ile plajda öpüşebilir sevişebilir. Bundan rahatsızlık duyan kişiye de saygısızlık yapmadığı sürece saygım var görüşünü söyleyebilir ama rahatsız oluyor ise kafasını çevirsin başka yere veya kitap okusun bilemiyorum. Sevmek, sevişmek, seks yapmak bunlar yemek yemek su içmek kadar doğal şeyler.
amerikada yasiyorum eger simdiden kontrolden cikti diyorsaniz amerikadan korkarsiniz. tecavuz de birinci amerika, cocuk p*rnosu birinci amerika, hayvana iskence birincisi amerika, cinsellik hastaliklari en yaygin ulke ilk 10a giren amerika. egitim sisteme rezalet Turkiye de orta okulda gordugunuz dersleri biz lisede goruyoruz yani cok gerideyiz. sevisin, seks yapin ama herseyin bir zamani ve yeri vardir
Madem o kadar berbat o bahsettiğiniz Amerika buyrun gelin vatanınıza. Arkadaşım bırakın bu troll işlerini. Dünya 5 den büyük! Neyin ne olduğunu araştırıp okuyarak görüyoruz. Hepimizin akrabası var yurtdışında herkes atıp tutuyor bura çok zor burası şöyle kötü böyle kötü eee gelin abi o zaman niye gelmiyorsunuz? Çünkü sizde biliyorsunuz neyin ne olduğunu!
Size bol şans öyleyse @Zafer0909
Cevap
40Cevap
Tabii ki toplum için de yakınlaşmayı fazla abartmamak lazım. Çocuklara ve yeni ergenlere kötü örnek olur. Geçen dünyaca ünlü rus tenisçi maria şarapovayı sevgilisi , afederseniz ama poposundan öpüyor. Arda hamile eşini karnından öpüyor , seviyor. Bu adriana lima , bergüzar korel ve tuba büyüküstün gibi güzeller , metin hara gibi , halit ergenç ve umut evirgen da ne buluyorlar anlamış değilim. Umut evirgen işletmeciymiş , demek ki işini iyi biliyor. Metin hara ise çocuklar duymasında ki havuça - furkan kızılay -benziyor , yazdığı kitaplar da dandik aşk romanları.
çocuklara bu tür konuları anlayabilecek yasa geldiklerinde yanlış olduğunu anlatmak gerekir bilinçlendirmek gerekir diye düşünüyorum çünkü hep bu taciz tecavüz mevzuları çocukların bilinclendirilmemesinden kaynaklanıyor eğer çocuğa düzgün bir aile terbiyesi verilmiş olsaydı bu tür şeylere yoneleceklerini düşünmüyorum
Kime ne arkadas.. Memlekette her gun gelen zamlara sesini cikaramayan guruhlar kalkip milletin birbirini opmesinde bulbul kesiliyor..
Vallahi bıktım artık bu magazindeki pisliği görmekten yeter bunu gören çoluk çocuk örnek alıyor ahlaksız hiçbir şey den utanmayan nesiller ortaya çıkıyor iyici pislesti zihniyet
Magazinciler çekmese insanların hayatlarindan kime ne yani yetişkin insanlar kimse ne diyebilir deselerde onlar yapmiycakmi sanki ayıp denen bişey var ama cekenlerde suç bide
Herkes istediğini yaşamakta özgür. Kimseyi ilgilendirmez.
Her insanın mizacı düşünceleri hisleri farklı farklı kimse kimseyi ilgilendirmez
Ya tamam özgürlük filan diyosunuz da toplum ahlakı ve değerleri ne olacak? Çok mu normal bişey bu ya? Plaj da mısın yatak odasında mısın kardeşim ?
Çok tuhaf bir ülkeyiz gerçekten herkes iki yetişkin bireyin ne yaptığına ne ettiğine karışıp ahlak bekçiliği yapıyor ama konu şiddet tecavüz olunca em küm ediyoruz keşke sesimiz gerçek ahlaksızlıklara çıksa
Kapalı kapı ardında şiddete tacize istismara maruz kalan çocuklara kadınlara hayvanlara acımayan kimselerin bu tür şeylere daha aşırı tepki verdiğini gözlemledikten sonra daha da bir şey diyemiyorum
Fazla cunku orada coluk cocuguyla olan insanlar var bir cocugun aklina boyle goruntuler islesin istemez kimse ortak alan orasi sinirlarini bilmeli herkes ozgurluk taniminda kimseyi rahatsiz etmemek var kapali alanda sigara icmek gibi birsey bu.
Tugba Büyüküstün bir anne.
Empati yapıyorum , annemi görsem bu pozisyonlarda aşırı garipserdim.
Herkes önce kendi sülalesinin namus bekçiliğini yapsın bu kadar meraklıysa
İçlerinde ne mevzular dönüyo, sağda solda milete ahkâm kesiyolar
Açık alanlara böyle görüntüler görmek hoş değil bence.
Terbiyesiz insanlar orda çocuk moçuk var. Ne yapmak istiyorsanız evinizde yapın. Adam utanmazsa orda diğer işi yapardı. Tuba yı da zaten hiç sevmem
Aynen, orta yerde olmaz böyle şeyler. Biraz edep be.
Ben rahatsizlik duymadim ama keske su insanlarin samimiyeti yerine adim adim dikizleyen aptal muhabirlerden rahatsizlik duysaniz!
Sırf tanınan kişiler oldukları için özel hayatları olmayacak mı bu insanların arkadaş, ne avel bir medyamız var
Ya birakin allah askina bunlar. masum daha neler var. neler
Tuba Büyüküstün felaket derecede midesizmiş. On tane vajinam olsa birine sokmam bu adamı
Bu hale mi geldik
Kime ne bize ne sana ne bana ne
Sevişenden değil savaşandan kork
öpme yok şimdi yalan yanlış bilgi vermeyelim bu resmen yalamış yutmuş
İğrenç. Ama sadece ünlüler değil çevrede böyle bir sürü inan var. Edep...
canim kadin evli kocasi seviyor yigidin mali meydanda olur mu diyim bilemedim simdii😂😜😛😛😜😜😜
adam opuyot gibi
ama ikinci foto uygun degil tabi kadini tahrik mi ediyor ne amann sizde gundemde yer ariyosunuz ha
sizene milletin ozel hayatindan
yani adam mesaj veriyor aslinda size ikizlerden sonra ücüncü cocukk yolda diyor😜😜😜😜😜😂
Çocuklar var diyenlerin yorumu komik, ilerde de öğrenecek çocuk ha erken öğrense ne olmuş yani?
Tamam yapar da bu kadar değil sarılmakla kalabilirdi
ya sizene kimene arkadasim ne yapan yapar ne kadar cahilsiniz
@miss-angela64 ben sana mesaj atamıyorum
eksileyin kezbaniyeler
Hayır.
Belki kapalı bir toplumuz ama onlarda öyle olmak zorunda değil
Bizene mk bu aptallardan. İsterse sokağın ortasında birbirlerine atlasınlar zerre kadar umrumda değiller.
Mal işte ben olsam bu adamı bir dk yanımda tutmazdım
yani bir annesin ilerde cocukalrin gorcek bu fotolari hos degil bence
Yahu duvarlara çarpa çarpa vuruyor kadına zaten gizlide. Açıkta bu kadarını yapabilir, sorun olmaz.
Ülkenin tek derdi ha :D
Bu kötü örnekler yüzünden ülke pislik yuvasına döndü
Kimseyi ilginlendirmez, açık alan da bu kadar da fazla diyenler umarım ölürsünüz.
E artık sevişselermiş
Daha neler görcez bakalım?
Kendi isinize gucunuze bakiniz.
O bir anne ve daha dikkatli davranması gerekir.
Alt tarafi sarilmis..
Yok be tatilde her şey olabilir bence 😊
her şey mi o da güzel :P
mesela tatilde başımıza taş falan da yağabilir değil mi :)
@hakandelgi yağabilir
herşey olursa tabikide yağabilir şezlong da çiftleşen insanlarımız var bizim tatilde.:)
nasıl bir yokluk yaşayıp tatilde acısını çıkartıyorlarsa.:)
Sadece diliyle yalamasi kotu
Oldu bide s*ksin abarti bence
Kimse kimsenin hayatına karışmaz
Bu kadar da olmaz bence
Yiyişir tabi bulmuş fıstık gibi hatunu
Bu samimiyeti gecmis sanki
Tubaya ne yapsa ayıp debmez
Bende bu kadını ağırbaşlı biri sanırdım.
Yuh ya tüü
Gayet normal.
Bu ne ya git odanda yap
Orda çocuklar filanda var
Erman hoca nasıl yorumlarda öyledir
Terbiyesizlik bence.
Öpmemiş yalamış keşke soksaymıs
Sonrasında yapmıştır
Aynen
Otel odasında ah oh sikmiştir
Çok açık sözlüsün ya:)
Ewet yani