Üniversitedeyken birçok farklı ülkeden arkadaşlarım vardı, Lübnan, Suriye, Filistin, Ürdün, Irak, iran, Mısır ve Fas tan, hepsiyle konuşmuşluğum, farklı kültürlere, dinlere bakış açılarınj öğrenmişliğim var, inanın hepsi diğer dinlere mensup olanlara saygı duyuyor, hatta iranlı arkadaşım Faris ateist olmuş sonradan.. Yani bir hoşgorü hissettim, Türk arkadaşlarım kadar yobazına denk gelmedim... Samimiyetle söylüyorum herhalde Fastan sonra en hoşgorüsüz millet biziz. Üzüntü verici, hatta kahroluyorum bu duruma
@hzrahibeteresa benim elimdekini iccat eden gavur da ülkemin domatesini yiyor. birbirinden çok alakasız söylediğin. yurtdısındaki türk düşmanlığından haberin yok galiba bebişim. adamlar orda bizim insanımıza her türlü küçük düşürücü hareketi yapıyorlar, burada bizim gerizekalılar haç sansürlendi diye '' bu ne böçöm ölkö özgör döğölöz'' diye ağlıyor.
@volkankimki konu niye sapıyor ki arkadaş :D mesele ne üretip ne sattıgımız değ, il. meslee ülkenin ekonomisi de değil. Düşmanca davranana düşmanca davranırız olay bu
En İyi Cevaplar