Ben Selena’yı küçüklüğümden beri çok severek dinlerim Hailey’i Justin’le evlendikten sonra tanıdım ama yani Selena’nın fanları Hailey’in üstüne gerçekten çok gidiyor bence. Selena’nın fanları biraz toksik sanırım. Yani Justin Haileyle evleneli 4 seneyi aşıyor hala Jelena olayıyla üstlerine gitmeleri saçma isterseler ayrılırlar silah zoruyla birlikte tutulmuyorlar ya. Diğer konularda da Hailey Selena’yı taklit ediyor falan deniyor ama öyle olsa bile kızın üstüne aylarca yıllarca bu kadar gidilmesine gerek yok o da insan sonuçta. Eğer nefret söylemine maruz kalmak zorundaysa 1-2 hafta nefret söylemine maruz kalsın yeter yani ne uzatılıyor anlamıyorum. Bu baskı altında Hailey iyi dayanıyor benim psikolojim yerle bir olurdu tüm hesaplarımı kapatırdım sosyal medyadaki. Not: Hailey fanı değilim hatta Selena’yı daha çok severim ve dinlerim ama insancıl bir bakış açısı bunu gerektirir bence.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya ben ikisini de severim normalde ama ayrı ayrı kaşındılar. Özellikle de son zamanlarda Selena resmen ünlü olduğunu ve herkesin gözünün üzerinde olduğunu unutmuş gibi davrandı. Bilerek ya da bilmeyerek kitlesini Hailey'nin üstüne saldı ve sonra da çıkıp "Hailey bana ulaştı ve tehdit aldığını söyledi, yapmayın etmeyin" diye uyardı. Aslında en büyük suçlu bu ergen hayran kitlesi ama kendilerinin de daha dikkatli olması lazım.
Fanlarına bir şey diyemem de, Hailey gerçekten saçma biri. O kadar taklitlere, irite edici tavırlara rağmen Selena insancıl yaklaştı hep.
Selenayı çok seviyorum önceden selenator idim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!