The Punisher karakteri en çok kime yakışıyor?

Marvel'ın tüm kahramanları içinde The Punisher'ın benim için yeri ayrıdır. Bilmeyenler için özet geçmek gerekirse eski özel kuvvetler yüzbaşısı Frank Castle, ailesi mafya tarafından katledildikten sonra Punisher'a dönüşüyor ve suçluları resmen katlediyor. Diğer süper kahramanlara nazaran Punisher filmleri ve oyunları ileri düzeyde vahşet içeriyor. Punisher soğuk kanlılıkla düşmanlarına işkence ediyor, akla gelmedik yöntemlerle onları öldürüyor. Aslında öfkeyle dolu ancak şaşılacak düzeyde sakin çalşıyor. 2004'teki Punisher filminde baş düşman'ı John Travolta'nın canlandırması da filmi acayip sürükleyici kılmıştı. Daha sonraki War Zone filminde ise daha duygusuz ve zalim bir Punisher gördük. 2017 yapımı 13 bölümlük Marvel's The Punisher dizisi Netflix'te yayınlandı. Heralde dizi olduğundan ve senaryonun uzatılması gerektiğinden olsa gerek, burada Punisher'ın duygusal yönü daha ön plandaydı ve açıkçası ben istediğim vahşeti göremedim. Sizce en iyi Punisher yapımı hangisiydi? Bence 2004 yapımı olan en iyisiydi.
Tom Jane
Ray Stevenson
Jon Bernthal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Netflixçiler buraya
The Punisher karakteri en çok kime yakışıyor?