kadınlar erkekler vs alakası yok bırkere genelleme herzaman mantık hatasıdır kişiliksel ozellıklerı genelleme vermek cok sacma. bazıları bır kısmı vs dense okay. ben hıcbırzaman oyuncak ayı teddy bear seven bırı olmadım sahsıma ask zaten gecıcı bır duygudur ve ask sozlerı de karsıdaki kişiyi etkılemek amaclı soylenır bellı hormonlar altındayken degısken dogrular vardır bırınden hoslanıp negatıf atkı aldıgınızda beynınızın duygu algılama mekanızmasının buna negatif tepki vermesı gıbı..
aşkım lafını hiçbir insana kullanmadım. Sadece köpeğime aşkım diyorum. Gerçek ve inanılmaz sadakatli tek ilişki hayvanlarda olur. İnsanlar o kelimenin hakkını veremiyor.
Yüzde katrilyar doğru. Malesef durum bu. Narinler bebek gibi bakana karşılıksız sevene bir yerden sonra sevgi duyuyorlar ama aşk değil. Kimi kadınlar bazı erkeklere hayran kalıyor onu da aşk diye yedirmeye çalışıyor. Bir kere girdi ya o yola kimseye de diyemiyor artık sıradan geliyor diye. Onun yerine abarta abarta ağzını doldura doldura aşığım diye ortalık tellalliği yapıyor. Yiyen enayi erkekler var. Ama bende iş yapmaz.
Balotelli: “Kızların, aşkım lafına kanmayın, onlar oyuncak ayıya da aşkım diyor” demiş! Bir yandan haklı; aşkım kelimesi dilde öyle bir yer ediniyor ki, gerçek aşkım ile sıradan aşkımı ayırt etmek zorlaşabiliyor. Duygu yüklü kelimelerin sık söylenmesi, var olan duygu yoğunluğunu da bir o kadar azaltıyor. Bir yandan da haksız; çünkü her ne kadar gerçek aşkım ve sıradan aşkım kelimeleri söyleniş bakımından ayrılamasa da, ortada bir gerçek var; seviliyorsun! 😊
Haklı biraz. Sevdiğimiz herkese güzel hitaplarda bulunuyoruz. Ama sevmediğimiz kimseye söylemiyoruz. Yani size kullanıyorsak anlayın ki sizi seviyoruzdur. Kötü algılamayın bence bunu. :)
Aslında bu tip kadınlar var ve anlaşılan balotelli hep o "tip" kadınlarla olmuş.. erkeğin maymun iştahlısı olabildiği gibi kadının da var elbette ve karaktere göre belirlenen bir durum. Dikkat edilecek nokta şu ki öylesine bi askım mı yoksa aşkla söylenen bir askım mı 🤣😉
Selam, bence bazı kelimelerin anlamları olmalı. Herkese 'arkadaşım veya kanka' diyen insanı da sevmem 'aşkım' diyeni de. Benim için bu kelimeler çok özel anlamlıdır çok sayılı kişilere derim. Günümüz de maleesef bu kelimeler hakedene kullanılmıyor sadece. Balotelli haklı net. :)
ilişkilerde birbirlerine aşkım/canm/sevgilim/bebeğim gibi laflara sinir oluyor kullanımını da eğreti buluyorum. adını söylerken gözlerim parlıyor/içi gülüyorsa bu sevginin en güzel hali bence. bence söylemekten çk hissettirmek mesele. tabii birde bunun farkında olup buna değecek birini bulmakta.
Umarım senin gibi yapmacık olmayan bir kız bulurum. Bende asla böyle kelimeler kullanmak istemiyorum. Ona davranışlarımla sevdiğimi hissettirebilirim. Ama ne yaparsak yapalım, sırf aşkım demedigimiz için onları sevmediğimizi düşünüyorlar. Sevmiyorum böyle kelimeleri
@Barkn699 tüm bunların temelinde de değmeyenlere verdiğimiz fazla değerden kaynaklanıyor. yani şimdi tabiki hiç söyleme değil de binde bir söylenmesi hoşumuza gider. tıpkı zor bulunan elmasın değeri gibi. ütopik bir düşünceye sahibim ama, inandığım şey zihnin böyle birinin varlığına inanıyorsa dünyada biryerlerde o kişi vardır. karşılaşır/bulur/bulamazsın o ayrı bir durum. ki çivisi çıkmış bu dünyayla baş edebilelim diye verilmiş uyku, umut, gülümseme. yeri geldiğinde devam ettirecek olan bir umut. naçizane bir tavsiye; kalbini camdan yaparsan kıran çok olur, demirden yaparsan sonu pas olur, denizden yap ki bilen kurtulsun bilmeyen boğulsun. iyi geceler.
Şu kadınların yorumlarına bakın, birisi canını fazla yakmış, birisi fena üzmüş, büyüyünce geçer, bir küçümseme kendilerini bir yüksekten görme egolu tavırlara bak. Bir erkek hakkında söylenseydi oho burası yangın yeri olurdu erkekler şöylesiniz, böylesiniz hepiniz aynısınız ama söz konusu kendiniz olunca iş farklı oluyor. Gerçektende hiçbir kadına güvenilmeyeceğinin ve değer verilmemesinin gerektiğinin en net göstergesisiniz. 👍
Galatasaray Real Madrid'i yenerse sevgilimin tüm Real Madrid'li futbolcularla yatmasına müsaade ederim diyen BALOTELLİ bu zihin yapısında olduğunu defalarca ispatlamıştır. Sözü muteber değildir.
En İyi Cevaplar