Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
sapiktir karaktersiz biri evli diyosun farkinda misin evli biriyle konuşman ne kadar mantıklı hic sacma sapan isler yapmayın ya onun eşi çocuğu var kendini o kadinin yerine koy empati yap bı ne kadar hoş olurdu
Başta evli olduğunu bilmeden aylarca sevdim. Banane karisindan cocugundan benim sevgim ne olacak o zaman ki adam normalde karısını aldatan birisi kadınlarla yatip kalkıp. Kadın çocuklarım için ayrilmiyorum kafasindadir kim bilir çünkü yıllardır aldatilan birisi hiç mi anlamaz heleki kadınlar?
Beni yargılama evli erkeklere bakan biri değilim. Aylarca uzaktan sevdim evli olduğunu çok sonradan öğrendim ve bu sefer kalbime söz geciremedim inanki başına gelir. Çünkü karakterin ne olursa olsun kalp bazen çok ağır basiyo
İstediğini söyle. Adam benle yatmak istedi kabul etmeyip konuşmayı 3 gün evvel kestim. Kalbimde aşkı da geçmedi hala acı çekiyorum. Konuşması kolay gerçekten yaşayan bilir bunu
Hadi karısına cocuğuna saygın yok onu anladım. Kendine böyle bi İlişkiyi böyle bi Adamı nasıl layık görürsün? Senin Kendine hiçmi saygın yok.. neyse ne ya Kadın kadının düşmanıdır NET !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
sapiktir karaktersiz biri evli diyosun farkinda misin evli biriyle konuşman ne kadar mantıklı hic sacma sapan isler yapmayın ya onun eşi çocuğu var kendini o kadinin yerine koy empati yap bı ne kadar hoş olurdu
Evlilerle takılmakta yeni moda bu ne ya Çok kötüsün leşsiniz
Benim içimde bir şeylerin kıpırdamasına sebep olur bu söz :D
Verecek misin bebeğem 😏 direk seni götürmek istiyorum dese daha erkeksi olurmuş
Çok seviyom böyle şeyleri ya. Kız arkadaşım da evli adamla yatsın
2 posta atabilir miyim sana deseymiş bari aq hayvanı bunu erkeksi bulan kızların ciddi problemleri vardır
Çok kaba bence ya. Biri söylese kendimi tutamam gülerim yani. Sanırım romantikliğin insani değilim o yüzden woföelglrpglr
Yani olmamış seninle beraber şu yatağın buyunun ölçüsünü alalimmi dese neyse.
Kadının düşmanı yine kadın 🙏
Neden
Ne nedeni, senin evli adamla işin ne?
Karısı var, büyük ihtimal cocukları var.. Hiçmi hemcinsine saygın kalmadı senin.. Düşman değilde nesin?
Başta evli olduğunu bilmeden aylarca sevdim. Banane karisindan cocugundan benim sevgim ne olacak o zaman ki adam normalde karısını aldatan birisi kadınlarla yatip kalkıp. Kadın çocuklarım için ayrilmiyorum kafasindadir kim bilir çünkü yıllardır aldatilan birisi hiç mi anlamaz heleki kadınlar?
Su savunman yaptığın ayıptan dahada mide bulandırıcı..
Beni yargılama evli erkeklere bakan biri değilim. Aylarca uzaktan sevdim evli olduğunu çok sonradan öğrendim ve bu sefer kalbime söz geciremedim inanki başına gelir. Çünkü karakterin ne olursa olsun kalp bazen çok ağır basiyo
Dünya alem yıkılsa evli olduğunu öğrendiğim o gün ona olan tüm DUYGULARIMI SÖKER ATARIM.
😉 Sen iradesizsen kendi problemin
İstediğini söyle. Adam benle yatmak istedi kabul etmeyip konuşmayı 3 gün evvel kestim. Kalbimde aşkı da geçmedi hala acı çekiyorum. Konuşması kolay gerçekten yaşayan bilir bunu
Hadi karısına cocuğuna saygın yok onu anladım.
Kendine böyle bi İlişkiyi böyle bi Adamı nasıl layık görürsün? Senin Kendine hiçmi saygın yok.. neyse ne ya
Kadın kadının düşmanıdır NET !
Karisinin ağzına sic* ben o adam benim olmalıydı ama zaten onu seçti beni yataklık gördü ben farkindayim herşeyin
Actim bogurumu gel de diyebilirmissin
Kabacami
Heralde kabaca niyet belli amac belli
döşüme falan deseydin bari
Değil
Niye ben yılan mıyım deseydın😂😂
yiyecek gibi o ne a :)
Güzel ve tahrik edici
Senin hoşuna gittiyse gerisi boş
Erkeğe mi söyliyceksin
Sevdiceğe söylenebilir bence hoş
Yumuşak ve sonrasında belki sert olabilir