Murat Dalkılıç'la 2 yıllık evliliği Eylül 2017'de biten Merve Boluğur, ne yapıp ettiyse de eskiye sünger çekemedi. Büyük aşkla evlendiği Dalkılıç'la boşandıktan sonra yemeden içmeden kesilen hatta geceleri sadece 2 saat uyuyabilen güzel oyuncu, iddiaya göre kötü anılarını geride bırakmak için profesyonel destek almaya başladı. Hayatına kaldığı yerden devam etmek isteyen Boluğur'un bir aydır Nişantaşı'ndaki bir klinikte Neurofeedback beyin eğitim tedavisi gördüğü konuşuluyor. Bu arada Neurofeedback tedavisiyle beynin elektrik akımı kaydediliyor. Travmatik olayları hatırlatan bölgelerde elektrik akımının artırılıp beyni çok uyardığı bölge tespit ediliyor. Böylece kişi, beyin dalgasını kontrol edebilmeyi öğreniyor. Neurofeedback yönteminden eşi Kaan Tangöze'nin ihanetiyle sarsılan Seçkin Piriler de yararlanmıştı. Haber
Merve Boluğur, kötü anılarını hafızasından sildiriyor. Sizin de böyle bir tedaviye ihtiyacınız var mı?
Paran olunca geçmişi bile sildiriyorsun acı çekmek fakir işi oldu artık herneyse bundan bende istiyorum. Aslında dünden beri sadece bu sitede 3 tane intihar yazısı gördüm. Bu tür kişilere keşke bu yöntemle yardım edilse onların da kötü anıları silinse. Gerçi eminim herkesin ihtiyacı vardır ama bunlar daha aciliyeti olan kişiler, devlet buna bir el atsın 😂
insan yaptığı hatalardan ve tecrübe ettiği kötü durumlar sayesinde olgunlaşır ve öğrenir bu tecrübeler ve anılarla ayakta dik durmayı öğrenir silinen bir bilgi ile olgunlaşma eksik kalır herkesin hayatında kişiye çok ağır gelen anı ve tecrübeler vardır gülün olduğu yerde diken olduğu bilinir ya diken olmasa kim güle değer verirdi
Bu tekniği bağımlı insanlarda, ağır psikolojik travma geçiren insanlarda kullanıyor ve olumlu sonuç alıyorlar. Böylesi gereksiz yerlerde kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta beyine elektrik akımı veriliyor. Yararı olduğu kadar zararı da var.
Pek ihtiyacim yok ben iyi kotu herseyi bir tecrube sayip hayatimin geri kalani icin yol gosterici oldugunu dusunurum oyle oturup karalar baglayacagim bir olay yok her zaman yasimi tutarsam da uzatmadan yolumu cizebilirim😊😊
Sildirme eksik bir tabir, hafızanın beynin neresinde olduğu bilimsel olarak tam tespit edilmedi. Negatif olarak kaydedilen anıları pozitif olarak değiştirme olabilir, hatırlandığında eskisi kadar negatif duygu pompalamaz, Benim öğrendiğim bir şey varsa ister geçmiş olsun ister anda hiç bir duygudan kaçarak, bastırarak, görmezden gelerek kurtulamazsın.
Geçmiş diyince hep gamlı baykuşu oynuyoruz sanki başımıza hep kötü şeyler gelmiş gibi. Bugünkü olduğumuz insanı oluşturan geçmişimizdeki doğru ve yanlışlardır. Herkesin kendi fikri tabi ama sildirip tekrardan ham bir insan olmanın bir anlamı yok bence.
@ArtizPrens ilk aşık oldugumda 13 yasındaydım 29.05.2009 onu ilk gördügüm gün karşı sitemizde oturuyordu çok sey var ama özetle çıktık gerçi o zaman çok bilmiyoruz ya sonra ayrıldık 1 mayıs 2012 yeniden çıktık bir defa dışarda görüştük elimi bile tutamadan yine ayrıldık çok çabaladım ben sevdigimi söyledim bir kızın yapmayacagı seyler yaptım sevgimden emin olsun diye yeri geldi aylarca konusmadık sevgilileri oldu biz yine konusmaya başladık hep böyleydi en son 28 Şubat 2017 konusmaya başladık 18 martta yine küstü 29.05.2017 de bizden bişey olmaz dedi gitti bende o günden sonra umudumu kesip çabalamayı bıraktım çok canım yandı 9 yıl aradan sonra biriyle tanısmayı kabul ettim şu an 3 aydır flört ettigim biri var...
@ArtizPrens bir şarkı sözü var ya ne yaparsam olmuyor olmuyor eskisi gibi güldürmüyor aglatmıyor kimse senin gibi.. o misal evet mutluyum ama ayrılırsak filan üzülmem çok takmıyorum mesela karışmıyorum da ona
vay bee Allah sabır versin yanii ihanete uğramış gibi gördüm ama aşık olmuş demekki ama yöntem ilginçmiş genelde hipnoz tedavisi ile üstesinden gelinir bunun ama demekki bu yöntemde yeniymiş
EKT , eskiden delilerde, şimdi iae uyuşturucu tedavilerinde kullanılan sistem, bu kalıcı hasarlara sebiyet veriyor, yazık eder kendisini hatta belki bir daha piyasada bile göremeyebiliriz.
Böyle büyük büyük konuşmayın bir gün gelir hayvan gibi bir aşık olursun sonra o adam Birtane sidikli için sana tekmeyi bir basar hıçkıra hıçkıra o kliniğe koşarsın
Ha evliyim ha değilim, değişen bir şey olmazdı benim için. 40 yıl da aynı yastığı baş koysam, sonra şerefsizin biri çıksa tek damla gözyaşı dökmem. Değmiyor çünkü.
Daha önceden bende böyle bir şey düşünmüştüm ama şimdi ki sevgilim sağ olsun herşeyi unutturdu bana. Bence adam akıllı birisini alarak hayatımıza geçmişimizi çok rahat unutabiliriz
Şu kızın konusuldugu kadar şu kıza üzüldüğünüz kadar bu ülke icin şehit olanlara üzülmediniz, Bir kaç birşey daha söylerdim sana da senin gibi bir gereksiz için hesabımı riske atmaya gerek yok.
En İyi Cevaplar