Ayrıldığınız kişinin hediyesini kullanmaya devam eder mısınız?
Evet, ne var bunda?
Kesinlikle hayır!
Bilemedim şimdi... Duruma göre değişir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Adam ayrildilar kisa surede sevgili yaptı. Kadin cesitli bunalimlara girip sac kiran falan olmus. Iki taraf severek ayriligi tercih eder olabilir ama kadinin üzuldugu aşikar o yuzden hala kullanmasi da sacma😄 ben eski sevgilimin bile tek bir seyini birakmam kaldi ki eski eş
Hayatında bir başkası yoksa eski eşinin hediyesini kullanmasındada bir problem yok.
Murat Dalkılıç mallığına doymasın Merve Boluğur gibi bir kadın duruken gidipte ezik kezbanla takılıyor çok yazık...
Vakti zamanında hediye edilmiş. Bir şeyler değişince hediye iptal olmuyor. Kullanması çok normal.
Neinn en son bir kutu vardı elimde daha büyük bir kutu ve notla sahibine geri teslim etmiştim.
Cevap
37Cevap
Maddi değeri fazla ondan kullanıyordur 300 500 liralık bişey olsa kullanmazdı
Kötü ayrilmadilar kavga dövüş aldatma da olmadı. İki Medeni inan gibi ilk defa birilerinin ayrildigini gordum. Gayet saygılı davrandilar bence birbirinin hatıralarını tasimalarinda bir sakinca yok. Güzel bir ornekler
@merve0729 bunu ackladigin için mi eksiliyosun
Esas soru: bir insan Merve Boluğur'u neden bırakır?
Çok fazla değerli bir şey ise saklarım ama kullanmam sanırım. Hediye sonuçta o almış olsa bile o artık benim. Bir şeyleri hatırlamayacak ise, ve kötü ayrılma olmadıysa sorun değil.
İşime yararsa kullanırım. Zaten 1 insana 1 şey alın 1 ay sonra unutabilir. senide hediyeni. Pek fazla şey bekleme hediyeden..1 insana hediye almak onu mutlu etmek bunlar geçici iştir...
partneriyle nasıl ayrıldığına bağlı bu. şayet Murat dalkılıç gibi ayrıldıktan hemen sonra birini bulup aleme nispet yaparsa takmazdım.
Onlar bir evlilik geçirdiler, sevgili değillerdi o yüzden takmasında sorun yok. Severek evlendi şimdi düşmen belleyemez
Yaşanılan yaşanmış bitmiş neden kullanmasın önceden eşiydi ve kötü bir şekilde de ayrılmadılar. yobazca düşünmemek gerekir
Kullanmam dedim. Ama kullandığım bişey varmış düşününce. Hiç aklıma gelmemişti onun aldıgı bak🙈😅 hatrlattınız sımdı😂
Güzel geçmiş zamanlar ve paylaşılmış anılar vefakarlık gerektirir. Ben olsam bende takarım. Hatta aldığı ayakkabıları hala giyiyorum.
Eski sevgilimin hediyesi kapşonu eski sevgilimin doğum gününde ve yıldönümlerimizde bütün giy giyiyorum. Hatta instaya fotoğrafımı atıyorum o kapşonla. Ama engellediği için haberş yok sanırım
80 bin lira değerinde satardım büyük ihtimal. Ama Merve boluğurun paraya ihtiyacı yok ee beğenmiş demekki niye takmasın
hadiyenin suçu ne kullanırım tabii.. benim hediyemin kullanılmasından da rahatsız olmam
Benim de 80 bin liralık bileziğim olsa banada uğur getirir her türlü 😂
bende kullanıyorum.. napalim atalim mi😂 duygular bitti mi bir anlamida kalmiyor o hediyelerin..
Çok garip bir şey yalnız, uğur getirmiş olsaydı eşinden ayrılnazdın. Bence başla bir sebebi vardır.
hatıralara önem veririm takmayabilirim ama atmam da.
Bilemiyorum, emin değilim. Kullandığım hediyeler var.
O muratin geri gelecegini dusunuyor aslinda, onun icin cikarmamis
Kullanırım tabiki fakiriz ama keriz değiliz ilerisi için yatırım sjsj
80 bin tl ise iş değişir, bende takmaya devam ederim.😂
Yok ya yeni sevgilimin aldığı hediyeleri kullanırım: )
aradim mervecim yapma etme dedim neymis efendim banene :D gercekten cok etkileyici bir durum.
evet kullanırım o kadar yıllarımız geçti nol muş yani takmışsam
Pahali diyedir, inadina da takabilir, yuzsuzlukten de.. bilemedim
80 bin olursa bende kullanirdim para ugur getirir zaten 😂😂😂😂
dursun belki. degerlencek boyle boyle acaba nr var bu bilezikte diye diye
Demek ki Murat buna sağlam çalışmış, unutamıyor napsin
Cok vefakar bir kadinmis ayrica cokta guzel bende kullanirim gocunmam
Manevi değeri olduğunu hissetmeyenler kullanmaya devam eder tabii
Kullanmam. Yeni sevgilime saygısızlık olur.
hala seviyorsa kullanır. sevmişse kullanır.
Kullanirdim o ondan hatira cunku.
Kendisi yok. Malıda olmasın.
80 bin liraysa uğur getirmesi normal
kullanmam.
#melankolikduygular
Saçma uğur getirse boşanmazdı
Ben de bilemedim kız şimdi 😀
Kullanmazdı geri iade
ben kullanmam o eşyayı.
Duruma göre değişir bu çok pahalı kullanmazdım.
Kız 80 bin diyo ben olsam bende çıkartmam
Kesinlikle kullanmam hepsinide kızıma verdim
Gördüğüm kadarıyla bu kız muratı hala unutamıyor.
Bugün de Merve Boluğur'a yakıyoruz
pirlanta olsa bende cikarmazdim be :D
Bu kadında da bir yüzsüzlük, arsızlık var.
hayır..
eskiye ait hiçbir şey bırakmam..
Duruma göre değişir tabi
Evet kullaniyorum da şu an
Bilemedim şimdi... Duruma göre değişir.
Kötü bir şekilde ayrılmadıysak takarım
gitte bozdur harca kuzum:)
Ayrıldığım kişinin adını bile hatırlamam
Kullanmam direkt çöp 😲
O iş bitmişse her şey bitmiştir.
Hande çok tatlı
Takmam ya