Sevgilim ile ayrıldık. Ben biraz kalın, taş kafalıyım ve ilişkimiz sürekli olarak uzak mesafeydi. Dört yıllık bir ilişkide, iki sene de mezuna kalmamla birlikte aramızdaki uzaklık arttı. Aldatma falan yoktu ama ağır şekilde anlaşamama sorunları yaşadık. Fikir ayrılıkları, sürekli kural koyma ve bu kurallara uymayan bir ben… Ben de sürekli sözünü dinlemiyordum.
Şimdi ise gönlünü almak için, kendimi onun gözünde utandırmadan ve ezdirmeden, barışmak adına az ve öz şeyler yaptım. Ayda bir falan yazdım, hâl hatır sordum. Şiir yazmak, çikolata göndermek gibi şeyler yaptım ama çiçek alıp göndermedim. Yakın zamanda doğum günü ve ayrıca tanıştığımız gün geldi geçti ama hiçbir şey yapmadım; ne kutladım ne de yazdım.
Üç aydır ayrıyız ve aklımda deli sorular var: “Başkası var mı, beni düşünüyor mudur?” gibi şeylerden dolayı uyuyamıyorum. Kendisine yazdığımda ya da bir şey aldığımda da pek bir işe yaramıyor. Yani çikolata, kutulu hediyeler falan gönderdiğimde çok teşekkür etti ve sevindi ama yine de sadece “teşekkür ederim” deyip bırakıyor, gerisi gelmiyor.
Ama şimdi bir el işi, yani emek vererek yapılan bir şey yapmak istiyorum. Aklıma örgü yaparak atkı örmekten başka bir şey gelmedi. Babası çeyizci, malzemeleri ondan alıp yapmak istedim ama danışacak hiç kimsem yok. Erkek olarak bir arkadaşıma söylemeye çoook utanıyorum. Anneme söyledim, beni yerin dibine soktu: “Erkek adam atkı örer mi? Kılıbık olursun, kızın gözünden de benim gözümden de düşersin.” gibi şeyler söyledi. Zaten donup kaldım. Çok utandım ama aklıma başka bir şey de gelmiyor.
Sizce atkı örsem ve göndersem, bir erkek olarak ne olur? Yani bu fikrimden çok utandım. Genel olarak da çok sert, kalıplı biriyim. Genelde bir ortamda insanlar beni tanıyana kadar benden pek haz etmez, çünkü çok sert bakan bir insanım. Hani bu kalıpta biri olarak atkı ne kadar aptalca bir fikir sizce? Kızın gözünden düşer miyim? Pısırık, kılıbık bir erkek gibi mi görür? Kız çok anlayışlı ve akıllı biri; derslerine çok bağlı, tıp okuyan, çalışkan bir öğrenci ama aynı zamanda sosyal biri.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer