Eski sevgiliye bayramda küsler barışırmış deyip istek atılır mı?

Arkadaşlar biz son 2 aydır ara ara konuşuyorduk en son görüşme muhabbeti oldu bu bana geç haber verdiğinden ben de başka plan yapmıştım. Tabii trip attım işte hevessiz gördüm seni saldım görüşmeyi dedim. O da sen gıcıksan ben de gıcığım işte eve gelirsen gelir alırım falan diyo beni kızdırmak için herhalde neyse. Dedim çocuk musun diyo ki çocuğa çocuk gibi davranıyorum ben de tamam dedim. Mesajımı beğendi öylece, ctesi görüşecektik güya da neyse. Mesajımı beğenince de sinirlendim baya saydırdım işte git postalandığın yere de dön kendin gibi çocuk birini bul işte dedim sonra neyse mesajları iptal edip tamam dedim ikimziin de birbirine ayıbı oldu bunları bi kenara bırakıp insan gibi gel yarın 8de şurda olcam istemezsen de sen bilirsin zaten orada olcam yazdım, mesajıma bakmadı 12 saat. Ben de sinirlendim mesajları iptal ettim tekrar saydırdım sen her bakımdan yetersizsin zaten falan ben sana fazla gelirim vs dedim sonra engelledim bilmem bendeki konuşmaları da sildim, engeli dün açtım zaten 1 gün engelli kaldı. Yaptığımdan pişman oldum şimdi istek atsam mı sizce bayramda küsler barışır mı😂😂😂

Eski sevgiliye bayramda küsler barışırmış deyip istek atılır mı?