Dizilerdeki başrol karakterlere bakiyoruz (tipi kastetmiyorum) nasil adam gibi adamlar.. Memati, Polat, Ertugrul Bey, Kuzey Tekinoglu yok Yamac Kocovali ve Vartolu hepsi de cesur guclu lider tek bir kadini seven ve asla baska kadina bakmayan adamlar tabi kurgusal karakterler bunlar.. Bir de gercege bakiyoruz tamam tip olarak yakisikli cok var ama bence onemli olan ADAM olmasi.. Gercekte gen*le*ve giden, karisini sevgilisini aldatan sadik olmayan ya da kardeşim korkak tipler var.. Ki bu oyuncular da gercekte adam degil zaten.. Ben hic adam gibi adama rastlamadim.. Ne dusunuyorsunuz bu konuda dizideki karakterler de kimmis diyebiliyor musunuz? Not: Kadin gibi kadin da cok az bunu da belirtmis olayim Sevgiler..
türk dizisi izlenmez her dizide aynı oyuncular var bir kere bu bile izlememek için yeterli bir sebep ve yeşilçam filmlerinde ki olayların devamı niteliğindeler zengin kız fakir oğlan yok aile dramları aşk hikayeleri bir arpa boyu ilerleme yok ben 2012 den beri türk dizisi izlemiyorum bir ara leyla ile mecnun izlemem için çok tavsiye geldi arkadaş çevremden onu da 1 sezon izledim sıkıldım tamam güzel ama tekrara bağlıyor can sıkıyor
Var. Ama tam 4 4 luk olmaz. 4 te 3.8 falan var ama. Mesela nedir sende kusursuz? Karamter olarak adam gibi adam var kesin eminim. Yemek yapma gibi şeyeleri hesaba katarrsan yok
Yemek yapmak mı ben yaparım Allah askına ya.. Mesela şöyle diyim cesur olan güçlü olan ortamda genelde sapık uckur duskunu playboy oluyor ıgrenıyorum, sadık tek bir kızı sevenler sadık olanlarsa korkak kendıne guvensız oluyor. Adam gıbı adam hem sadık hem guclu olabılmelı bence
Ya zaten öyle sen resmini koyduklarının yaptıklarıni bir nilsen kafa güzel ken şezlong ta kendinden yedi yaş büyük oyuncuyla basılan... sonra evinden hint keneviri bitkisi çıkan... vergi kaçıran... ohoo kimseye güvenmeyip kendin olmak zor o meslekte ama ben kendim olarak iyi yerlere gelinebileceğini biliyorum.
Hepsi kusursuz, yiğit, mert, yakışıklı ve hiç olmadığı kadar şanslı nasıl bir hayatsa artık. Canan Tan kitaplarındaki gibi muhteşem hayatları yaşıyorlar biz de izliyoruz işte istedikleri bu. Neyse ki izlemiyorum.
Bireysel olarak söylemedim genel olarak dizideki karakterler adam gıbı adam gercekte ise heo kız pesınde kosan erkekleri görüyoruz.. Demek istedgm buydu
Ben kıvancı sevdiğim için ayrıştırmak istedim , sorunuza gelince haklısınız. ama rol yapiyorlar sonuçda gerçek yaşamlarında aynı karakteri beklemek abes olur
Ne işle mesgulsun hiç kız arkadasın yok mu senı begenen seven biri yok mu o kadar acızsın kı oraya gıdıp para verıp insanların acızlıgınden faydalanıyorsun?
En İyi Cevaplar