UZUN BİR AŞK HİKAYESİ DİNLEMEK İSTER MİSİN?

Sevdiğim kız geçen sene yaz aylarında bana açılmıştı, hayatımın aşkı o demiştim. Çok mutluydum, uzun zamandır istediğim şey gerçekleşmişti çünkü fakat bilmiyordum bu isteğimin benim cennetim değilde cehennemim olacağını... Sevgili olduktan 2 ay sonra benden sebepsiz yere ayrıldı ama anladım ki başka bir karın ağrısı varmış, başkasıyla oldu yani. Sessiz kaldım kısa süre sonra geldi pişmanım dedi affettim (malım ben) bu birlikteliğin ardından 1 ay sonra yine benden ayrıldı ve bu kez sessiz kalamadım. Onunla barışmak için 2025 Hazirana kadar her türlü yolu denedim çabaladım ama olmadı üstelik bir hatam olmamasına rağmen. Artık seninle ilgili bir şey duyup görmek istemiyorum yeter bıktım dediği gün onunla tüm iletişimimi kopardım. 5 ay sonra bana yazdı doğum günün kutlu olsun benim için çok değerlisin iyi ki varsın iyi ki doğmuşsun diyerekten.. Buradan aldık biraz sohbeti yavaşça ilerlettik. Şuanda aramızda ne engel var nede devam eden bir sohbet sadece benim içimde bir umut kıpırtısı var ama tekrar yazmaya yüzüm yok. Sizce ne yapmalıyım?
UZUN BİR AŞK HİKAYESİ DİNLEMEK İSTER MİSİN?