AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Bunlar gündeme gelmek için. Kadının ne adını duydum şimdiye kadar ne tipini gördüm işte bir kişiye daha adı ulaştı. Onlar için ne şekilde ulaştığının bir önemi yok nasılsa. Sormak lazım yediğin her boynuzda kendini böyle mi avuttun diye.
Tek eslilik genetik bozukluk yayilmamasi icin sart hayvanlarda doga hastaliklilari ayikliyor... Tabi insanda tek esini secerken ona gore secmeli
Gitsin o zaman kendisi kuma olarak yaşasın bu kadar basit tek eşli olarak yaşayıp eşi öldüğünde üzüntüden kendi de ölen hayvanlar var
Bence saçma. Boyuna, Erkeklerin yararına konuşmuş. Harem de falan yaşamıyoruz. 1 tane neyine yetmiyor. 😊
Bu zihniyetle müslüman sıfatına girmek utanç verici. Yazık çok yazık! Bir filozofun gelecekle ilgili teorisi tutmaya başlıyor (cesur yeni dünya) . kendinize gelin.
Yani bir taraftan iyi bir şey. İnsan doğası gereği çok eşli olmak ister. 😄
Lakin, şartlar uygun değil.
Eros kalbine göre versin 😉
morrigon_×¥z😏
Bunu düşünen kadın kocası tarafından tatmin olamadığı için yaptığı yanlışa kılıf uydurmuştur bunu düşünen bir erkek yazmama gerek var mı zevkini düşünür benim Dünyama yanlış bir düşünce kadınım sevdiğim canım 1 tane olur ve minnaklarimiz :)
insanları bakışı farklı farklıdır. Kendisi hayatında hiç dürüst erkeğe denk gelmediyse aşka veya tutkulu sevgiye nasıl inansın ki?
Yaşadığımız olaylar alışkanlıklarımız çevremiz vs. bizlerin dünyayı anlamlandırmamıza etki ediyor.
Böyle söylüyorsanız aldatılınca sesinizi keseceksiniz o zaman !
Mezhebiniz ne geniş ne iğrenç
Bence tek eş herzamn iyidir insan sevdiğiyle birlikte olmali onunla ömüt gecirmeli onunla hayrl güzel bir geleck kurmali ne o ondan ona gecis yapmk sevmk ne bilseler böyle yapamazlar
Bazı insanlar köpektir bazı insanlar kartaldır.
Ben kartalım benim tek eşim olur ayrılık ölümle sonuçlansa bir daha evlenmem bile.
Bu benim görüşüm.
Haklı, doğal olan çok eşliliktir. İç güdülerinizi yok sayıp tek eşliliği tercih edebilirsiniz ama "Tek eşlilik doğamıza en uygun yaşam tarzı!!!" diye sallamaya gerek yok.
mutantproud 🤗😏
Çok eşlilik insana uygun değildir. insan onurlu bir varlık, cinselliği mahrem kabul eden ve onu yaknızca özel bir insanla yaşamak isteyen canlıya insan denir. gerisi zaiyat, beşerdir.
Belki kendisinden bahsetmiştir. ya da hayatına giren aşka aykırı erkeklerden belki de canını cok acittilar zavallının 😔
Konusmasina bakilirsa, kendine yalan soyluyor bu avrat, bu kadar sacma sapan bisey denirmi yaaa, sen tek esli olamadiysan insan dogasinin ne sucu var
Kendini savunmak icin uydurduklari bir kilif , gizlendikleri bir makyaj.
Kendi zevkine düşkün zihniyeti çok saçma olan insanların yasantilarindan uyguladıkları bir davranış ve bu tamamen eşini aldatmak demek hiç katılmıyorum
Gönülden sevmiş bir insanın (!) Ben böyle bir şey yapacağını asla düşünmem. Eger birgün böyle birşeye şahit olursam, aşka olan inancımı cidden yitirebilirim.
Tek eşlilik doğaya göre aykırı değil doğrudur. hatta evren ilk yaratıldığı zamanlarda insanoğlu soyu tükenmesin diye bazı zamanlar bu yolu çok kez seçmiştir. fakat bugünkü ekonomik, sosyolojik ve toplumsal şartlara baktığımızda tek eşliliğin daha makul olacağı kanaatindeyim..
Bu yorumu yaparak bilim ile ilgilenmediğini o kadar belli ettin ki 😂 Nolur bazı insanların fikirleriyle ilgili, konuyla ilgili en ufak bir fikre sahip olmadan yorum yapmayın ya. Komik oluyor
Hayvanlar aleminde tek eşli olan hayvanlar olduğunu bilmediğini bu kadar belli etmeseymiş keşke... Ne güzel insanlar kendini kendine doğal diye bahane buluyor.
Beril. kendi kilifini uydurmus sadece..
Karsi tarafinda tek esli olmayacagini hesaba katarak konusmustur umarim
Yoksa agir kullanilmislik durumu yasayacak gibi 😏😏
tamam bizden kabul üstlerine kuma getirince hoplamasınlar biz erkekler getirebiliyoruz ama kadınlar olmuyor kitaptada böyle kabul ederse gelsin kumalarrr
Aşk sadakat ister sevgi iki kişiye muhasırdır iğrenç zihniyetli biri zavalı aşkı ve zevki karıştırmış...
Aklınca çok konuşulanların arasına girmek için yorum yapmış ama rezalet bir durum...
insan hayvani iç güdülere sahip bir varlık bu yoruma katılıyorum. Yalnız insanla hayvan arasında bir kıyaslama yapmak için bütün hayvanları bilmek, tanımak gerekir... Sanırım kendini kedilerle, köpeklerle kıyaslamış
Çok eşliliği Kur'an yazınca helal oluyor, kadın söyleyince kaşar oluyor. Ne güzel ülke.
*ruspuluğa kılıf :) kızın bir kere soy adı bile sıkıntılı arkadaş :)
tek eşli bayağı tatmin edici bir kadın olursa ikinciye gerek yok. ama her yönden tatmin eden biri olmalı
Bence kadın haklı. Özgürce yaşayabilmeli insanlar cinselliği. Ama tabi sevgililerden iki tarafın da anlaşması olmalı. İki taraf da yapabilmeli. Sadece tek tarafın yapabilmesi, diğer tarafın cinsellik yapamaması olmaz. Bu adaletsiz ve eşitsizlik olur.
Hayvanlarda akıl yok da yapiyor. Sen kafanın içindekini bile kullanamıyorsun yazık ! Kendsini birçok kişiye sunmak daha güzel geliyor herhalde.
Eşim bana yeter sürekli başka İnsanlarla Nasıl yatıp kalkıyorlar şaşırıyorum doğrusu hele de bit kadın
Bu ne ye ülkenin ahlakını aşk kavramını sadakat kavramını yerin dibine sokuyor böyleleri insanın hayvandan bir farkı olmalı aşkı yaşayan yaşıyor az da olsa var hala
Ablamız meşrebine ve mezhebine uygun düşen laflar etmiş. Kendisini tebrik ediyor, bir sonraki yarışmaciyi sahneye davet ediyoruz...
@yagmurgunes kimliğine layık olanı demiş
Kaşarım diyemeyen de çok eşliyim diyor tamamen kılıf köpek gibi aşık olduğu adam ben tek eşliliğe karşıyım desin de o zaman göreyim onu
Ablamızın libidosu biraz yüksek hatta biraz değil bayağı kim istemez hergün farklı biriyle yapmayı ama sevginin yerini tutmuyoren azından benim için öyle
Herkes istediği gibi yaşasın. Yeter ki bunu problem etmeyecek insanı kendisine sevgili veya eş olarak seçsin. Aralarında problem çıkmasın.
Hayvanlardan ayrilmamizi saglayan sey duygulardir. bazi insanlar hayvan gibi yasamayi seçebilir. buna saygi duymak zorundayız
Sevdiğim kadına haksızlık olur diye mini eteklilere bile bakamıyorken bu kadın neler diyor böyle
+1 verdim sana...
@KışGüneşim__ teşekkür ederim😇
al işte bir şeytan daha işte cok eşli degigi kendi nefsi dogayla alakasi yokki mayası bozuk ise el ne yapa
Sonsuz aşka ben de inanmıyorum. Ama bu çok eşli olduğumu da göstermez.
Allah çok eşliliğe izin vermiştir ama adaleti gözetemeyeceğimizden endişe edersek tek eşle yetinmemiz gerektiğini bildirmiştir.
bir kadın bunu söylüyors biliniz ki çok boynuz yemiş ve alışmış bu duruma normalleştirmiş kendi içinde
Tek eslilik nasil dogaya aykiri hayvanmiyiz biz onumuze gelenle... tobe ya Allah akil fikir versin. bunlarda hic haysiyet kalmamis 😒
Doğada çok eşlilikde var tek eşlilikde...
Canı hangisini örnek almak istiyorsa alsın 😀 kendi yaşamına göre en rahat kılıf bulabileceği ortamı örnek göstermiş.
Tanınmak adına yapılan aykırı söz sarfiyatı. Ucuz reklam oyunları ucuz iş teklifleri yagar kendilerine
doğaya aykırı neden tek eşli lik bir ilişki yapmayalım de get dünyada milyonlarca insan var insan diğer kızlarıda merak esiyor maalesef beril kaya sonuna kadar hakki destekliyorum
Öyle bir "kadının" bu sözleri sarf etmesi kadar doğal bir şey var mı? Ben tek eşlilikten yanayım şahsen.
Doğaya aykırı değil çoğu kuş türü tek eşlidir ve populasyonun sürekliliği için en ideal yöntemlerden biridir.
Bu kadın tam olarak neci? bir röportaj verip gündemde kalmaya çalışan zavallı bir mahlukat bence. Gitsin araştırsın biraz tek eşli hayvanların varlığından haberdar olsun.
Ilişkiye girilen her insan vücudun kimyasını değiştiriyor diye okumuştum. Biraz daha okusa böyle düşünmezdi galiba
İyi bir erkekse himayesine alması iyi olur çünkü etrafta görüyoruz o kadar serseri iyi kızlarla evleniyor sonuç ortada
a... m... k... ne gerek var la bunlara bir kişi neyine yetmiyo lokanta salatası mı bu ortaya yaptırıcan karışık
dediklerine gerek yok bence dediklerini verdiği pozda anlatmış ayrıca
İnsanlar zevklerine ve isteklerine itaat ederler. Bu bir çok kişi için farklı şekillerdedir. Zevklerime ve isteklerime itaat etmeyi seviyorum.
Doğaya aykırı değil. Evet insanın aksini savunmak isteyeceği birtakım arzuları olabilir ama birisine bağlı olmak ve aile kurmak doğamıza daha uygun
İ nsanları ve hayvanları bir arada kullanması doğaya aykırı ben kendisine katılmıyorum olması gereken düzen tek eşlilikten yana..
Biraz karakter meselesi biraz da şey derler ya kişinin yoğrulduğu hamura bağlı ben tek eşli bir adamım hayatımda bir kız varken diğerlerinin erkekten farkı kalmıyor
Hayvan iç güdülerine sahip ama iradeli insanlarız. Kendisi hayvansı yanını bastırmıyor diye ben de bastırmayacak değilim.
Bence insan kendine yakışanı yapmalı,
sonsuz aşk tabi ki yoktur ama bu demek değil ki herkes önüne gelen ile çiftleşsin "hayvan gibi" birçok şeyde olduğu gibi ilişkilerin de bir sınırı var.
Sen tek eşli olma canısı. Ama ben hayvan değilim duygularım var ve bu sadece tek bir kişiye bağlı kalabilir.
Teknik açıdan doğru. Bunu duygusal tabulardan uzak bir kafa yapısı ile düşünmek gerek. Dini ve kültürel açıdan doğru olmayabilir.