AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Cok eşlilik nedir ya insanın hayatını adayacağı bir Kişi olmalı aşk iki kişiliktir 3. sü girerse işin içine orada aşk diye birşey olmaz
Herkes inanmak istedigine inanir. Ama sen bunu her yerde soyleme kimse almaz evde kalirsin canım benim .
Tabiki aykırı değil öyle şey mi olur. Var olanla mutlu olamama durumu aslında psikolojik bir rahatsızlık bence aynı zamanda.
Çok eşlilik isteyen çok eşli, tek eşlilik isteyen tek eşli yaşar. Normali bu demek çok saçma.
Tövbe estafurullah :D Böyle bir düşünce yapısı beni istemsiz yere güldürdü :D
Hayvanlardan ayrılan kısmımız oldugu; düşünebildigimiz için insanız. Henüz evrimi tamamlayamanlarda olabilir tabi. Fazla yemlememek lazım böylesini...
Hayvanlar bile tek esliyken ve onlarin dogasina cok eslilik aykiri oldugu halde insanda nasil oluyorda cok eslilik aykiri degil?
Y*rr*mı yesin kalt*k, tek eşlilik en iyisi en sağlıklısı, en mantıklısı. Motorize pislik kendisi, am*na kızgın metal boru soksunlar, sinir oldum kevasheye !!! 😠😠😠
Insan her gun ayni yemekleri yemekten sıkılır ama burada yemek yemiyoruz
Yelloz sen şuna azgınım tek adamla yapamam zaten bir b. k değilim sürekli aldatılıyorum desene.
kendi sadakatsizliklerini, ihanetlerini böyle bastırmaya çalışıyorlar.
Kimmiş ki bu o... demek geldi içimden normal de hiç böyle kelimeler kullanan böyle konuşan bir insan değilim Neden Böyle oldu acaba 🤔
Sakin ol boncuk 😃
Olamıyorum 😃😃😃 ahlak elden gitti ınsanlar ar edep namus kalmadı... ben nasıl sakin olayım?
Tek eşlilik nadir bir durum bence. Çok eşliliği savunmuyorum ama yapabilenede rastlamadım adam akıllı.
Kessinlikle Tek eşlilik doğaya aykırı değil, doğamıza en uygun yaşam tarzı'dır. Aksini iddia ederseniz bazıları dini kullanarak 4 e kadar caizdir deyip çok eşliliğin önünü açarşar.
normali belki tek eşli olmak der şimdi burada herkes ama o zaman adama sorarlar aldatmalar neden bu kadar fazla diye. kendinizi kandırmayın. olduyğunız gibi görünün ya da gördündüğünüz gibi olun.
ben cuckold bir erkek olarak eşimin çok eşli olasında yanayım.
cuckerkek:: helal sana.
İyi işte, kocası sağına bunu soluna da başkasını alır.
Boynuzları çok güzel kızın öyle demeyin. Çok yakışıyor biraz daha uzatsın. Yollu.
Ekmeği aç kadını içine koy tost makinesinde kıstır afiyet olsun kaşarlı tost
bu gibi motorlara 100 erkekte yetmez. kazma sapı soksak yine kökle derler
Biz ortak atadan geliyor olabiliriz ama hayvan değiliz. Düşünen en yegane varligız. Demek ki hayvan olmaya meraklı insan çok etrafta :))
Cok eşlilik dusunulemez bile cunku erkeğin cok karisi olsa adam kıskançlık dirdiri yapan kadınlardan eve gelmek istemez kadının cok koçası olsa kavga ederler yani olmaz!!! Düşünmesi bile sacma
👏👏👏👏👍
Yani birsey dicemde olmayacak insan hayat ortağını baskasına ortak edermi rezalet ya
Sacma sapan bir dusunce, playboy adi altinda takilan erkekleri pesine dusurmeye calisan biri iste...
Çoğu cinsel yolla bulaşan hastalık tek eşlilikten meydana geliyo ya. Doğaya aykırılığını tartışıcağına bence biraz bunu araştırmalı ve daha bilinçli konuşmalı. bir kadın olarak saçmaladığını düşünüyorum ki insan hayvandan daha üstün bir varlıktır ama ablamız kendini bir tutuyosa saygı duyarım :)
Tek eşli olmayan sadece bir canlı vardır, hayvanlardır.
Bozkurt misali tek eşlilikten yanayım bana bakan 1 çift göz olsun diğer bakan gözleri oysun :D
Tek eşlilik hayâlı insanlara goredir.
Ancak umumhane kadınları cok eslilikten yanadır..
Çapkınların kendini avutmasından başka bir şey değil.
kendisi kocasının 2. eşine tamam diyosa benlik sıkıntı yok
Beril Kaya mı? kayar mı? kayılan mı? t * soyadı ne bunun?
bir de şunu unutmuş: evrimin bir mekanizması adam elemektir
Nekadar antipatik bir kız bu ya tipini gördükçe kan beynime sıçrıyor ıyyy
Böylesi aç gözlü insanların söylediklerini dikkate almamak lazım.
Tek eşliliği kabul edecek kadar gelişmedi çoğu kişi , çok uzun bir zaman dilimi gerekiyor.
doğaya aykırı değil ama bana da pek uygun değil sanırım
kendini hayvan ile es degerde tutuyorsa okey.
ben tutumuyorum aramizdaki en büyük fark akil belli etmis zaten kendini
Kendisine gore uydurdugu bir kılıf kalp bir kişiye ait olup , onda farklı atmalı ozel ve dogru kişide sadece..
Beril Kaya'nın kendi hayatına uydurduğu bir kılıf olsa gerek bu cümleleri
Saçmalık. Sanırım şimdiye kadar hiç tek eşli olmadı matmazel.
Kesinlikle yorumuna katılıyorum.
Beril kayar a değil @Meczup_Hatun unun yorumuna katılıyorum arkadaşlar :Dddddd yavaş gelin...
Hahaha yanlış anlayanlar basmış eksiyi :D
Hayır eksiyi geç mesaj kutusu doldu. :Dddd
Hahahaha :D Sapıkların radarına girmişsin demek ki :D
Maalesef :Ddd
herkesin farklı karakteri var herkes istediği inandığı şeye göre yaşar ama toplum denen bir kavram var ve topluma aykırı davranan lar her daim linç edilir
Kendisini hayvanla bır tutmaya devam etsın, cunku oyle. Çok eşliliğe sempati hayvanlıktır.
Hahaha kadınlar aidiyetten söz ediyor çok komik. Bir kadını asla hayatının merkezine koymayacaksın.
Yorumuna katiliyorum. Sacmalamis gündemde kalmak icin
Efsane yıne donmuş
Haha bu ara aktifim
Dert çekmeye devam mı kafayı dagıttın mı 😂
Dağittim sükür 😅
Yazmışsın ama cevap atamıyorum neden
Onlar için farketmez akşam biriyle sabah biriyle hissiyat yok sevgi yok öylesine biraz yüzleri eskisin kimse bakmasın pişmanlık tan kafayı yiyorlar çünkü yanlarında kimse kalmıyor.
Kıskançlık duygusu iyi bir duygu bence insana değerli olduğunu hissettirir dozundaysa domuzlarla eş görüyor bu kadın normal.
berıl gundeme gelmek ıcın bunu demıstır bızımkılerde her lafa ınanmasın
Yorumuna bişey eklemek istiyorum bazı hayvanlar bile hayatları boyunca tek eşli oluyor eşleri ölünce onlar da üzüntüden ölüyor
Beril kaya doyumsuz bir insan anlaşırım kadarıyla
Kadın çeşitli çeşitli şeyler yemiş.
Ondan dolayı tek eşliliği kabul etmiyordur.
bu kadın kim bilmiyorum ama şu fotoğraftan az çok ne olduğunu tahmin edebiliyorum.
Bunlarda bu kaşarlık boynuzlama varken guruba dahi evet derler bir kişi birini sever 2 cisi olmaz
Libido olarak evet belki ama kalben hayır haremci padişahlar bile çok eşlilerdi ama hepsinden üstün tuttukları tek bir kadın vardı
doğaya aykırı falan değil..
insan olabilene bir tane yeter..
Aslında domuz hariç belki bir kac daha hariç tutulacak hayvan vardır bunların dısında tek eşliler örnek bir güvercin tek eşlidir eşi ölürse o da olur burada güvercin mi olmak istiyorsun yoksa diğerimi önemli olan bu.
Benim için bir kişiyle ömür geçirmek zor benim doğama aykırı 😅
Al bendende o kadar
@013380 doğru ama ne yalan konuşayim
Haklısınız😃
@013380 ee tabii😄
Güzelliklerden Sonsuz Yararlanmak lazım
Anı yaşamak gerek
Yaşamak gerek
@013380 ne işi bu
Yanlış anlamışım gerçekten 😊severim evet
Yanlış anladığınız anladım zaten
Çok şükür geniş ya da midesiz değiliz kaldıramam ben öyle çok eşlilik gibi iğrençlikleri Allah’ın gereksizi
Bu açıklamayı yapan kadın yarın birgün aşık olduğu kişinin aynı şeyi tercih ettiğindeki tepkisini merak ediyorum.
Aa. Ne kadar sacma bir yorum.. asil tek eslilik dogaya uygun.. biz hayvan degiliz. Kendini hayvan olarak goren cok esli olur...
tek eslilik, hastalik risklerine karsi dogru secim...
ama hayvansal icguduye gore insan dogasina evet aykiri...
Karakter meselesi.
Bagzilari orocpu ruhlu olur bagzilarida olmaz.