"Sarışın kadınlar, Türkiye'de çok ilgi çekiyor, abartıyorlar" diyen Malene Pedersen haklı mı, burada sarışın olmak ayrıcalık mı?

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen'in arkadaşı Malene Pedersen, Galatasaray-Akhisar maçında yoğun dikkat çekti. Norveçli güzel verdiği röportajda, "Gazetelerde kim bu Norveçli güzel? başlıkları kullanılıyordu. Şok verici ve görülmemiş bir tecrübeydi bu" dedi.
Daha sonra arkadaşı "Malene'nin ismi o gün Google'da pek çok kez aranmış. Malene, adeta Türkiye'de bir fırtına yarattı. Kendisi İskandinav olduğu için bu tür olaylara alışık ama bu biraz abartı oldu." dedi.
En sonunda da ''Fark ettim ki sarışın kadınlar, Türkiye'de çok ilgi çekiyor'' sözlerini kullandı.

Sizce de sarışınlara olan hayranlığımızı abartmıyor muyuz? Esmer mi sarışın mı?
"Sarışın kadınlar, Türkiye'de çok ilgi çekiyor, abartıyorlar" diyen Malene Pedersen haklı mı, burada sarışın olmak ayrıcalık mı?
Cevapla