Kesinlikle evet!
Hayır bence tam tersi, açık renk saçlı kadınlar daha öz güvenli.
Öz güven saç renginden çok daha farklı konulara bağlıdır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kumralım ve özgüvenliyim. Sarışın olsam da özgüvenli olurdum, siyah saçlı olsam da. Ayrıca erkeklerin saç renginden önce dikkat ettigi daha önemli seyler olduguna eminim.
30luk esmer hamam bocekleri kendilerini bisey sanmasin anca ordan engellersiniz gelin reele kapisalim
anca tükürürsün zaten kart karı seni
Esmerlere dedim siyah ya hani
Ne diyosun 😂😂
Beni biriyle karıştırdın herhalde, seni tanımıyorum bile. Normalde sarışınım ben ama saçlarımı siyaha boyuyorum. Kanımca, mavi gözlü kadınlara siyah saç yakışıyor. Bu arada yaşım 27 ;)
Yasini napiyim ayrica ben sana demedim ama burdaki bazi kadinlardan daha anlayislisin ve agzi bozuk degilsin 😘
Teşekkür ederim :)
Çıtır Çerez,
Kim demiş sarışın takıntısı diye, bir de onu yumurtlamayın
Ben her zaman simsiyah gece gibi asil saçlı hatunları severim
Leylim ley.
öz güvenle pek alakalı bir durum değil bu bence. ama koyu saçlı kadınlar benim gözüme her zaman daha asil ve güzel gelirler
Cevap
50Cevap
Almanyada sarisinlar yatakta, Esmerler kolda güzeldir derlerde, ben sarisin sevmiyorum, hele kaslari kara olan, saclarini sari boyayan, dip boyasi gelen kiz/kadinlar kadar itici birsey yok, romanlara benziyorlar resmen.
Tabiki C.
Hemende laf sok zaten sen sarisinlara kurban ol
@HARLEYQUEEN9 saeisinlar bana kurban olsun hahayt 😂😂😂😂
Sarisinlar.
İlk once yazmayi ogren sen hamam bocegi gibi dogmussun sarisinlara laf ediyosun kiskanma kudurrr
@HARLEYQUEEN9 manyakmisin sen yavrucum? Eyik falanmisin?
Ezik 😁😁😁
Istedigim fikri paylasirim bu seni baglamaz simdi sen kudur orda engeli yedin 😁 komplexli manyak.
@BayPanda hahahahahahaha
@BayPanda doğal sarışına lafım yok. Ama saçı sarı kaşlar kara inanki yanlış puzzle yanlış parçayı sokmaya çalışmışlar gibi bişey olmuş. Kezbanın biri delirdi. gel kapışalım diyor fikrimi beğenmemiş 😂😂😂 tükürüğümle boğarım haberi yok.
Saçını sarıya boyatanları görünce aaa bununda psikolojisi bozulmuş diyor babam 😂 özgüvenle alakalı değil bence kendinle barışık olmakla ilgili.. İnsan kendini sevmeli, sevecek olan varsın esmer halini sevsin
Siyah saçlı olmak imkansıza yakındır. Çok koyu kahverengi vardir. Mesela resimdeki boya ve boya kullananlar digerlerine oranla daha özgüvensizdir. Doģal sarışın ile doğal esmer ikisiide ésittir
Bence sarışınlık takıntısı yok ayrıca simsiyah saçlı kadınlar çevremde daha çok sevilio ve sarıya değil siyaha boyatıyorlar saçlarını sarıya boyatan bir iki tane gördüm
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yapılan araştırmalar da ülkemizde sahte sarışın oranının çok yüksek olduğunu gösteriyor.
Yaa benim gördüklerim kızların hepsinin saçı siyah boya
Alakasız. Benim saçlarım çok siyah. Sarışın olmak her zaman avantaj ister sarı yap ister kızıl ya da siyah. Etrafta siyah saçlı doku kadın var. Sarışın olan sıradışı ve gizemli görünüyor
tabikide burdan kadınlara sesleniyorum başkası için giyinip süslenmeyi bırakın kendiniz için süslenin
Tercihler genelde esmer siyah saçlılar oluyor. Sıralama yaparsak esmer kumral sarışın benim görüşüm..
Özgüvenlik meselesi saç rengiyle olsaydı peruk işi yapanlar ya da kuaför mesleğini icra edenler zengin olmuşlardı.
İnsanın özgüveni saç rengiyle değil tavırlarıyla, duruşuyla belirlenir
Aslen sarışınım 4-5 aydır siyah saçlarım bir anda karar verdim boyadım. Gerçi ben her renge boyadım o da ayrı bir konu 😅😅😂
Zaten çoğunun saçı boya. Yeterli paran ve zamanın varsa boyarsın, ya da boyatırsın sarıya. Ama bir insan saç rengi yüzünden diğerinden üstün olmamalı. Doğal saç rengi kimsenin kendi seçtiği birşey değil sonuçta.
Aa ben de diyorum Türkiye de bu sarı saç ne ünlü meğer takımtılılarmış. Bence hiç de çekici değiller Siyah candır can
Avrupa üşkelerinde bile sarışın kalmadı Türkiyede kadınlarda bu sarışın düşkünlüğünü anlamış değılım (kara kaşlı kara göslü olucak )
ÖZgüven değil de bir yandan zevk bir yandan da amaçsızlık nedeniyle türkiye sarışın kaynıyor. Çünkü kadın erkek farketmez Türk milletinin kendi fikri yok
Bebek yüzlü beyaz tenli esmer bir kızım. Ama eski sevgilimin sarışın takıntısı vardı hatta kendi saçını bile boyatmıştı ve benim de sarışın olmamı istedi ve sarışınları beğendi hep sonra da terk edildim zaten.
Komik değil ki
Ha tamam o zaman 😁gül gitsin
Turkıyede koyu saclılar daha cok tercıh edılıyor ozellıkle boyanmamıs saçlılar
Türkiye'de çoğu kişi sarışınsa güzel diye düşünüyor bencem
Yok ya artık o kriter değişti dıkkat ettim de sarısınlar azalmış gbı gbı
Özgüvenin saç rengiyle ne alakası var?
Sarışının Adı, Esmerin Tadı
Asıl özgüven dış baskılardqn bagımsız sana yakıstıgını düsğndüğün rengi tercih etmektir...
Bence sarisin kadinlar daha ozguvenli ki saclarini sariya boyuyorlar dimi ama
Hiç sarışınlık takıntım olmadı ya la😁siyah saç candır gerisi heyecan 😃
Kesinlikle curumus muz gbi dolaniyor hepsi igeenc halbuki koyu tene koyu sac rengi bunun daha baska yolu yok 😂
Oz güven sac renginden çok daha farkli konulara baglidir.
Siyah ve özellikle de böyle kapkara saçlar benim daha çok hoşuma gidiyor nedense :)
Normalde sarışındım saçımı gece mavisine boyadım hafif akınca siyah oldu zaten 🙂🙂
Esmer kadın bir başka
Sarisinlar doğal olanlar hariç tabi
Gerisi komik gözüküyor bence 😜
Öz güven farklı yolları var sadece bir saça bağlı kalamaz
Fake profil resmi koymaktan vazgeçtiğin gün sana cevap vereceğim
Güzel olan herkes fake sana göre. Cevap vermesen de olur.
Ben çok eski bir üyeyim. Haliyle ilk isim aldığım yaşım oldukça gençti.
Teşekkür ederim ama ben mühendisim. Seviyorum işimi de :)
Saçlarım gece mavisi.
Dikkat çekiyor, sarışınlardan daha çok.
Örnek verim bülent ersoy ondaki özgüven liseli saykolarda olsa
Siyah saçlıyım. Yakıştığını düşündüğüm için. Sarı yakışıyorsa sarı yapsınlar ama kendileri için.
Sarı sarı diyorlar ama hep siyah saçlıların parmaklar yüzüklü
Ne alaka evlilikle
Siyah saç kim için olursa olsun özgüven isteyen bir renk
Kimmiş sarışın takıntısı :) onuda nerden çıkardınız...
siyah saçlı siyah tenlilerden kusmam geliyor Allah affetsin sanki kokuşmuş terli hissediyorum onları sarışın süt teni bide balık etli kız isterim ben
@ksgirlll dogal sarışın olmak bbaşka birşey heleki göçmenler izmirde yaşayan selanik göçmenleri
Siyah sacliyim dogallik candir yapay sarilar igrenc
Güzel dazlakta guzeldir
Saç boyasıyla uğraşmak istemeyen kadınlardır :D
Özgüven saçla alakalı değil
Hayr, sanki cevabı bilmiyorsunuz
Bunun saçla ilgisi yok.
Özgüvenlidir..
#melankolikduygular
Ben siyahı kadına daha çok yakıştırıyorum.
Saç rengi önemli değil bence gönüller bir olsun.
Siyah asalet ya siyah başkadır
Sarışınları sevmiyorum...
Çirkin kadınlardır dkgkxvkkxlggm
Aşık olunacak kadınlarda hala esmerler önde
siyah seviyordur. kendine onu yakıştırıyordur.
Siyah olsun ciğerimi yesin.
Hadi ya takintimiymis cok da umrumda 😊
Yok sarısınlık yakışmıyodur
Siyah düz uzun saç efsanedir sarı saçta neymiş
Saçlarımın siyahlığıyla çok mutluyum canım ben ❤️
C şıkkı anketi yerle bir etmis.
Senin saçın siyah ya hemen bu soruyu sor ahaha
ben dogal takiliyorum valla
Sarışın kim köpek bee
Hyr ben sarı sevmiyorum
Ozguven saca bagli degildir
Esmer ve siyah saçlı tabiki.