Brad Pitt'den aşk adına 8 tavsiye: 🎀Asla flört etmeyi bırakma Hiçbir zaman sevdiğin kadını garanti altında görüp ona gösterdiğin ilgiyi azaltma. Zaman geçtikçe bunu unutabilirsin ancak ilk zamanlar onunla olduğun için ne kadar şanslı isen, hala o kadar şanslısın. Aşkını tembelliğe kurban etme. 🎀İyi yönlerini görmeyi bırakma 🎀Onu değiştirmeye çalışma 🎀Hata yaptıysan sorumluluğunu kabul et 🎀Beraber gülmeyi unutma 🎀Onu her zaman öncelikli listesinin en başına koy 🎀Rol yapma 🎀Affetmeyi öğren
Brad Pitt’in ilişki tavsiyelerine katılıyor musunuz? İlişkiye başladıktan sonra da flört etmeyi sürdürür müsünüz?
Brad Pitt’den ilişki tavsiyeleri: İlişkiye başladıktan sonra da flört etmeyi sürdürür müsünüz?
en sevdiğim önerisi bu sanırım 'Hiçbir zaman sevdiğin kadını garanti altında görüp ona gösterdiğin ilgiyi azaltma. Zaman geçtikçe bunu unutabilirsin ancak ilk zamanlar onunla olduğun için ne kadar şanslı isen, hala o kadar şanslısın. Aşkını tembelliğe kurban etme.' , aynen öyle, ilk zamanlar o insanla birlikte olduğun için kendini ne kadar şanslı sayıyorsan, o aynı kişi hala seninle birlikte. sana olan ilgisini görüp, garanti altında görüp ilişkinde tembellik etme. en sevdiğim önerisi bu sanırım :) güzel laflar söylemiş
Hata yaptıysan sorumluluğunu kabul et, Rol yapma, Affetmeyi öğren
1. bunu yaparsan basit bir insan olarak görülüyorsun. 2. bunu yapmazsan dürüst oluyorsun ve doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bu devirde kandıracaksın karşındakini yoksa kaybedersin. 3. Bunu dersen senden beni affetmeni kim istedi der.
Kesinlikle affettiğinde kadın olsun erkek olsun çantada keklik sanıyor. Dürüstlük kısmına geldiğimizde de sanırım hatayı hep burada yaptım. Pişman mıyım? Hayır. Kaybedeceksem de bundan kaybedeyim. Karşımdaki kişiden de beklediğim dürüstlük. Dürüst insan sorumluk sahibi bir insandır bir nebze de olsa. Çünkü karşısındakini incitecek davranışlardan kaçıp yapmaz pişman olmamak adına. Bir nebze dedim çünkü dürüstse karşı taraf dürüst değilse bir , iki şanstan sonrası da aptallık olur. Yeri geldiğinde o yalanını , farkında olmadığı ya da kendinin de kabul edemediği hatalarını yüzüne vurur dürüst insan. Ve biter ! Çünkü o oyun oynamaz çocuk gibi. Küçük hatalar affedilebilir, başta kızılsa da uzatılmamalı. ama hata var , hata var yani.
@99413499 aldatsanız da mı affeder seven kadın? Doğru seven kadın karınsa Türk geleneğinde affeder. (Tabi eski kafalıysa ) çünkü o erkek, o yapar. Ben olsam affetmem. Evli olsam boşarım veya kadınlık yapmam ona. Aynı evde bacı kardeş gibi yaşarız. Ama tahammül edebilir miyim? Bilmiyorum. Bir yerden sonra ayaklarım yere sağlam bastığından yine boşardım. Aptal yerine konulup kandırmak çok iyi bir meziyet tabi size göre değil mi? Aaaa... Sosyal medya üzerinden onca kadını ekleyip konuşan evli ya da sevgilisi olan erkeklerle biz kadınlar yine birlikte olalım, ayrılmayalım, aldanalım, aldatılalım.
@denizz-kızı deniz hanım aşk herşeyi affederdi eğer olsaydı çünkü şu an bir i yaln hata aldattığında direk düsüncelere yoneliyoruz osnra şöyle diyoruz benim bir hatam olmadı salak yerıne koyuldum ve aldatıldık dıyoruz ve salak değiliz diyierekde aldatan bır erkek veya bır kadınlan olmuyoruz ve ilişkiyi direk kesioruz yanı burda her hata bizim sorgulama aşamasına geçmemesi sağlıyor veya yaptırıyor her sorgulamada kendımızlen çekisiyoruz ornek olarak bır ınsan hata yaptıgında sureklı yapar mantıgıylan affetmekten aciz oluyoruz çünkü aşk yoktur
@reaxsy sizin inancınıza saygı duyaraktan bence vardır ama saygı ve sadakat olduğu müddetçe vardır. Yoksa hay ben öyle ilişkiye. Anlayış elbette olabilir ama belli sınırlar dahilinde. Bunun sevmekle ilgisi yok ! Kendine saygınla alakalı tamamıyla.
@denizz-kızı off Allahini seviyosan bir sus ya. Sacma sapan yerlere cektjn muhabbeti cocuk musun nesin. Konuyu anlamamissin gelmissjn burda ünlemlerle dikkat cekmeye calisiyosun. Yazma bisey bildirim geliyo
@99413499 size soracak değilim. Haddinizi bilin lütfen. Bildirim gelmesinden kimse rahatsız değil. Sizseniz tek rahatsız olan yorum yapmayın. Siz 21 ben 23 yaşındayım. Bu çocuk kim ortaya koyuyor.
bunlar yikilan bir evliligin tecrubeleri mi yoksa yaptigi halde mi yikildi bu evlilik? arkadas bu is iki tarafin sadakatiyle sevgisiyle olur... soyledikleri dogru ama karsilikli olucak o isler okey 🙄
Evlilikte uyulması gerekenler diyelim bence, flört haram olduğundan eninde sonunda bitiyor, ve yüzlerce etrafa güvensiz gözlerle bakan insanlar oluyor. Denenmistir...
-Sürdürürüm, tabii. -Angelina'yla mükemmel bir ikililerdi. Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuş bu tavsiyeleri ama doğru mu, doğru. *Gecen bol olsun.*
Haaa bende diyordum yine aldatmaya ne gibi kılıflar bulacak bu erkekler bu örneği yazarak bize gösteren aklı selim kişi sağolsun yazmış bile.. Yakında aldatmak sünnettir denilmese oda iyidir.. 😕😕
Utandım. Ama bunu söyleme nedenim gerçekten senin yanlışını düzeltmek değildi, ''pitt'den olursa duramazsın'' esprisini yapmak içindi. Bak Türkçeyi çok iyi bilen adamlar bile yeri geldiğinde böyle iğrenç espriler yapmak isteyebiliyor. DFDTHOFLJSFNŞSRGUJHND ŞGODJRMNHG
Bunlara sadece sevgiliyken degil evlendiginde de dikkat edilmeli ve bu maddelere karsilikli olarak ozen gosterilirse gayet saglikli uzun bir iliski olur
Bence oraya eklenmesi gerek maddelerden birisi de sorgulamamaktır. Sevgilinizi yaptığı herşeyle sorgulamayın. Sonra ben ona değer verdim beni terk etmesi çok haksızcaydı diye ağlarsınız. Bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
adam haklı. İlişkiye başladıktan sonrada flört tabiki sürmeli
En İyi Cevaplar