Sevgilisi varken bile arzu duyduğu bir kadına karşı birşeyler hissedebilir gibime geliyor.
2 yıllık ilişkisi varken hala sosyal medyadan takip eden ve öncesinde de mesajlar atan bir ex flörtüm var.
En son mesajlarında farklı muhabbetler açtı🥂
Ama hep reddettim daha önce ilişki istemişti onuda reddettim sevgilisi olduktan sonra yazdığında bu tarz farklı şekilde yazdı. dedimki amacı sadece bir kaçamak ondan peşimde önemli olan ilişkisi onun için diye düşündüm.
Ama reddetmeme rağmen bu şansını bilmem kaçıncı deneyişi ve hiçbir çıkarı olmadığı halde takip isteği attı hani sosyal medyadan sevgilisi varken bana mesaj atması olağan bir durum değil bence.(hani benimle farklı muhabnetler edemeyecek öyle absürt fotoğraf vs olan bir hesapta değil bu yüzden bir çıkarı yok diye düşünüyorum) birkaç storimi beğendi
Sorguluyorum ilk başta benimle ilişki istiyodu sonuçta acaba olmadık içinde kaldı benimi beklicek sevgili yaptı ben hep reddettiğim için oluru yok dedi sevgilisinede vakit geçire geçire alıştı ve bırakamıyo çünkü o garanti sevgilisi ama ben hep reddeden taraf. Bana karşı sadece arzu değilde bu tarz bir duygusal yanıda olabilir mi diye düşünüyo insan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer