Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılık sonrası hemen flört veya ilişki yaşayan erkeklerin varlığı oldukça yaygındır. Herkesin ayrılık süreci ve sonrasında tepkileri farklı olabilir. Bazı erkekler, ayrılığı hızlıca atlatmak veya duygusal boşluğu doldurmak için yeni ilişkilere yönelebilirler. Bu durum, kişisel tercihlerine, duygusal dayanıklılıklarına ve ilişkiye bakış açılarına bağlı olarak değişir.
Bu tür erkekler genellikle ayrılığı hızlıca unutmak veya dikkatlerini başka yöne çevirmek isterler. Bununla birlikte, bu tür bir davranış bazen ayrılığı tam olarak işlemedikleri veya yeni bir ilişkiye hazır olmadıkları anlamına gelebilir.
Ancak, her durumda genel geçer bir kural yoktur. Bazı erkekler ayrılığı daha uzun süre işlerken, bazıları hemen yeni bir ilişkiye başlayabilir. Önemli olan, herkesin duygusal süreçleri ve ihtiyaçlarına saygı göstermektir. Her bireyin kendi hızında ve kendi duygusal sürecine göre ilerlemesi doğaldır ve kabul edilmelidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim eski sevgilimde aynısını yapmıştı. Hatta daha beteri. Yanlışları ve değişmeyeceği düşüncesinden ötürü ayrıldım, aşırı dengesiz birisiydi zaten. Hemen akabinde gidip başka bir kızla buluşmuş. Bir de fotoğraf koymuş sosyal medyaya, resmen intikam almaya çalışıyordu. Şimdi ne halt ederse etsin zerre umrumda değil.
Ama seninkinin de karaktersiz olduğunu düşünüyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılYani ama şu an suçlu benim yani ayrılmış olduğum için bunların Bi önemi yokmuş neden sorguluyormuşum hemen böyle gözüne sokar gibi yapması hemen bide beni suçluyor hatta bulusma ayarlamışti. benle bunu sormadan once:(
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılık sonrası kişi kadın da olsa erkek de olsa bir şekilde hayatına devam etmek isteyebilir. Bu normaldir. Ama birisi ile kısa bir süre de sevgili kalınmış olsa, bir şeyler yaşanmıştır. En azından ayrılığı vs sindirmek için bir süre geçmeli diye düşünüyorum. Eğer yeni bir ilişki için acele ediliyorsa ben olsam bende bir şeyler ararım altında.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa aglayacm ayrildik ama biz iletişim halindeyiz seni çok seviyorum cümlesini duymak istiyordu bu flört olayını görmeseydim o da soylemiyecekti. Suçlu olan benmişim terk etmişim bunu sorgulama dedi aşk ne bilmiyorsun dedi:(
Soran+1 yılBiz Temmuz 3 de ayrıldık. Sonra 2 gün sonra konuştuk bana mesaj atmıştı. Sonra gönderi fekan atıyordu konuşuyorduk Sonra konuşmadık kararın kesin mi dedi. Sonra sınav günü bana mesaj attı aradi konuştuk. Sonra ertesi gün tarih atıldı 15 Temmuz günü sonra konuştuk baya işte ne yaptın felan diyw ayrılık sürecinde zayıflamış geldi hatta baba ama 15 gün evden çıkmadım dedi:) ama tarih var konuşmuş hala da konuşuyor sen terk ettin illa biri olacaktı hayatımda iyiler hep kaybeder dedi. Ama o ara ben bunu görmesem soylemiyecekti. konuşurken benden sevgi cümlesi bekliyordu sevmemiş mi yani
- +1 yıl
Kusura bakmasın , sen terk etmiştin bende hayatıma birisini aldım cümlesi tam bir bahanedir. Bir şeylerin arkasına saklanmaktır. Bir kere , seni gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyor olsaydı ne kadar ayrılmış olsanız bile bir şekilde barışmanın yollarını arıyor olurdu. Allah göstermesin ben bu durumda olmuş olsaydım şunu bile düşünürdüm. Benden hemen sonra gidip birisini bulabildiyse , belki de o kişi ile benimle sevgiliyken bile sevgiliydi. O yüzden hiç üzülme. Tam tersine seni haksız olduğu halde suçluyorsa sevin böyle birisinden kurtulduğuna
Soran+1 yılYa tamsm ben gelecek için şüphen vardi o yüzden yorulmuşum o da artık tartışmak istemiyordu ama benimle konuşurdu ayrillamiyirduk yani suç bende imiş kötü insan olmus bu beni ilgilendirmezmis hani evlenecekti. Uzun süre unutamam diyordu. Bude intikam mı almak istedi acaba ya beni baya üzdü şu an:(
+1 yılHayır yaptığı şeye bir şey yazarım ama görüş kaldırılır açıkçası sevmemiş aç karnı kadına kıza doymamış tek amacı üremek olarak abazan varlık bırak kimine flört vs ne yaparak devam ediyorsa etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYami sevmemiş o zaman kiz ayrildik ama iletişim kuruyirdu hala kizla sen ayrildin demiş bundan sonra boylr demiş ama seven erkrk kadında hemen birini bulur bu ya yazik
Yapay Zeka Cevapladı
Aslına bakarsan, bu çocuğun yaptığı kıskandırmaktan ziyade kendisinin yalnız kalmayı sevmemesi gibi görünüyor. Ayrılıktan hemen sonra flörte başlaması bazı insanlar için duygusal bir boşluğu doldurma çabası olabilir. Ama bir düşün, biri seni gerçekten çok seviyorsa bu kadar çabuk nasıl yeni birine yönelebilir ki? 😏 Her ne olursa olsun, kendine değer ver ve karşındakinin ne yaptığını değil, senin ne istediğini önemse. 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Kadın ve erkekten olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktersiz denir,
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUnutmak için yapıyor bilene olsa seninle ayrılır ayrılmaz yapması doğru değil aradan bir iki ay geçse neyse derim ama böyle de bakılınca önceden seni zaten aldatmış ama iyi saklıyordu şimdi yeni belli etmeye başlamış. Ondan sana hâyır gelmez en azından nasıl bir karakterli olduğunu anladın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya aldatma yok bence
Soran+1 yılÖyle Bi karakteri yoktu
Kendisini hem terk edip hem de bir kaç gün sonra başka birisiyle görüyorsun üzülüyorsun şaka gibi. Onu terk ettiysen o ilişki biter, arkadaş senin arkandan ağıt yakacak durumda değil.
20 YorumlaOlur neden olmasın, zaten ayrılmışlar ki bence daha kaç sefer ayrılıp barışmışlardır adam artık demiştir ki bunla ayrılacam zaten o belli eee evlenmek istiyorum ayrılmazsam evlenirim ya ayrılırsam ne yapıcam demiştir
00 YorumlaAyrıldıktan sonra hemen yapsa flörtlük biraz zaman geçse kişide davranışlar değişmez aynı kalır yaşam tarzı psikolojik hep ayni iki sevgili karakterler aynı olursa anlaşma olasılık yüksek olur karakterler zıt olunca anlaşmazlıklar çıkar
00 Yorumla
+1 yılAyrılık sürecinde de olsa seninle bir ilişkisi varken başkasıyla da birlikteymiş. Resmen aldatmış sayarım ben bunu. Karaktersizin tekiymiş ayrıldığın iyi olmuş.
10 Yorumla
+1 yılAyrılık sonrası flört yapmak etik bir davranış değil. Ama sonuçta kimse de zorla yas tutmak zorunda değil. Ayrılık sonrası flört yapan kişi aslında çok önce kafasında bitirmiştir zaten.
00 Yorumlabenim eski sevgilimde aynısı yaptı 1 hafta sonra başkasını buldu. onda da ayrıldı. Bence ergence hareketler bunlar gerek yok yani
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten 30 yaşında birisi bu bu hareketleri yapması bile saçma bu arada soğukkanlılıkla cevaplıyor ve eski sevgilisi ile de arkadaş gibi konuşmuş kızla sanki ne olacak gibi zaten evlenmek istemiyorsun demiş.
Ayrılmayı bekliyorlar sanki hazırolda. Sevgi olmadan başlayan ilişki genelde böyledir şu an çoğu ilişki böyle. :.(
10 YorumlaGerçek yüzünü göstermiş işte güven olur mu böyle birine arkadaşın terk ettiği için şükretsin
05 Yorumla
Soran+1 yılAma çok dürüst hep hayatta iyi olduğu için kaybetmiş. Yani ilk defa birino sevmiş evlilik düşünüyordu bu çocuk
Soran+1 yılAma Bi anda gerçekten sevgili yapmadı kıskandırmak mi acaba
Soran+1 yılTamam:(
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Flörtü ciddiye almamak lazım; belki sadece unutmak için merhemdir
03 Yorumla
Soran+1 yılArtik kötü insan olmus öyle diyor
Soran+1 yılYa bilmiyorum böyle manipülasyon yapıyor sanki ilk sevgilisiydim ne ara buldu da anlaştı bununla
+1 yılÖyle insanların sevgisi de yalan boş kendini kandırır sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl inandıriyor o zaman bide karşı tarafa suç atma durumu var bu kadar kötü olabiliyorlar mi
- +1 yıl
Manipülasyon.. kendi suçlu ama karşıda bir kusuru yüzüne vuruyor senin yüzünden oldu gibi yine kendini kandırıp avutuyor ama esas suçlu onlardır hep
Soran+1 yılYemin edrim bende dedim aynısını bide ayrılırken herkes karakerini gösterir demiş kız aynen öyle demiş sen ayrıldın demiş ama kizla tam ayrilmadilat ki yine sınav için mesaj atmıştı kız cevap vermişti. Acelesi varmış evlilikte
+1 yılAyrıldıktan sonra kim ne yaparsa yapsın umrunda olmamalı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık sonrası değildir o öncesinde de vardır
00 Yorumla
+1 yılİsterse yapsın Bedduası tutan biriyim 😉 ayrıldıktan sonra da belam bırakmaz yakasını 😉
00 Yorumla
+1 yılBu hikaye bana tanıdık geldi be JZJDDBSJSJSJ
Olmaz ablam olmaz anam00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Ayrılık sonrası hayatına başka birisi girebilir, altında bir şey aramak oldukça saçma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin aklın hala onda kalmış anladığım kadarıyla. Ama çocuğu tebrik ettim. Yasını tutsa nolacakti sanki, gözyaşlarını silip ben geldim mi diyecektin 🤷🏻♂️ ben gidenlerin ardından ağladım, üzüldüm ama hiçbir şey değişmedi. Benim ağlamamı mı duydular sanki 🤷🏻♂️
011 Yorumla- +1 yıl
Ağlama boş ver
Cevap sahibi+1 yılAğlamıyorum. Zaten üzerinden bayağı zaman geçti
- +1 yıl
Kac kisinin ardından ağladin
- +1 yıl
Duygusal mısin
Cevap sahibi+1 yıl2 kişinin ardından ağladım. Zaten 2 sevgilim oldu.
- +1 yıl
Ikisinde de terk mi edildin
Cevap sahibi+1 yılEvet. İkisiyle de 2 sene sürdü
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılSağol. Sende var mı bir şeyler
- +1 yıl
Yok
Cevap sahibi+1 yılOldu mu önceden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence sevgiliyken flörtü vardı sadece iyi rol yapıyordum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılNe olur mu?
Bitmiş zaten ilişki..!
Ne olacaktı yıllarca karalar bağlayıp yas mı tutacaktı?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birinin hayatından çıkmaktan emin olamıyosan neden ayrıldın
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ne yapsın gemi limana gelince dalga görürse başka limana kayar
00 Yorumla
+1 yılolmaz abicim olmaz. Uzun bir ilişkinin arkasından yaşanmışlıklara saygınla birlikte biraz durulmak zorundasın. Öyle daldan dala atlanmaz, ki barışılma ihtimali de olabilir ( bu işin b planı)
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bunu nasıl düşünemedi yani sen seviyorsun ben seviyirum kesin kararimmis benim
Çok uzun bir ilişkiden çıkmış biri olarak bir daha flört etmeyı bırak uzak duruyorum insanlardan bunu nasıl aşıyor ben bunu anlamıyorum birini nasıl hemen unutabilirsin onu da anlamıyorum duygusuz yapmacık insanlar doldu
02 Yorumla
+1 yılKıskandırmak falan değil kardeşim o oğlandan olmaz bunu kendi kendine göstermiş işte daha ne?
07 Yorumla
Soran+1 yılYani hemen hayatına birini nasıl alıyor anlamıyorum belki barisacaktik
- +1 yıl
Bazı erkekler böyledir önce seni göklere çıkarır sonra da yerle bir eder o yüzden çokta ümitlenme sen zaten senden sonra başkası girdiyse hayatına olmaz artık
Soran+1 yılYa sen gittin dedi Allahim cildircm o ara konuşurduk ki biz
- +1 yıl
Vicdanını rahatlatmak için seni suçluyor işte güzelim boş ver sende bi sevgili yap😁😁
Soran+1 yılYa şu an baya kötü oldum ben ni anda çıkmış kiz bunu benim sorgulamaya hakkım yokmuş aşktan bahsetmiyecekmisim🥺ya nasıl o zaman benle de bulusacakti
- +1 yıl
Bak güzelim hayır yok bu çocuktan biraz kendine gel gözünü aç aynısını yaşadım sonra peşimden koşmaya başladı ama ben çoktan tekmeyi atmıştım sende öyle yap bak kazanırsın üstüne düşersen daha da uzaklaşır senden
- +1 yıl
Bence inanmamalısın eğer gerçekten sevseydi seni sen ne yaparsan yap yinede yanında olurdu ya da ayrıldıktan sonra hemen flörtleşmezdi kimseyle bence o yalnızlığı sevmiyor o kız baktı ki çocuktan olmuyor yol verdi (akıllı kız) hatta belkide o kız hala duruyor ne biliyorsun ikinizi aynı anca idare etmeye çalışıyor bence inanmamalısın dediğim gibi ama yinede senin kararın:)
+1 yılGeri dönmen icin oynuyo ya da yara bandı olarak kullanacak
00 YorumlaNeden flört yaptığına göre değişir. Belki de unutmak için yapıyordur bilemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYav... derim
17 Yorumla
Soran+1 yılAma sözde hiç sevgilisi olmamış sevdiğinde unutamayan biri düzgün aile çocuğu adam gibi adamım diyen birisi sevmemiş o zaman hiç
- +1 yıl
Ne kadar beraberdiler?
Soran+1 yıl6 ay ve boylr dengesiz bi çocuktu. Hiç Bi kızın elini tutmamış daha önce
- +1 yıl
Ozaman bu kiz sayesinde özgüveni oldu. Bu özgüvenlede aha artik tekim diyince hemen kiz ayarlamaya basladi
Soran+1 yılKesinlikle bu olabilir yani yıllardır biriken sevgili olmayıp kızdan ayrılıp hemen bulması bide gerçekten seven erkek bunu yapar mı
- +1 yıl
Sence sevse yaparmiydi? :)
Soran+1 yılPeki seven erkek nasil olur kiz bu erkek içinde seviyir diyordu 🙂
Boşta kalmayı sevmiyor belli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz demekki hiç sevmemiş seni
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi yani ama seviyirum değer de veriyordu ama dengesizdi. Modu çabuk düşerdi. Ama seninle evlencem ilk defa biriyle anlaşıyorum demişti aşk yokmuymus
- +1 yıl
Hemen sevgili yapmaz seven adam
Soran+1 yılAma sen kesin bitirdin dedi. Artık sevmeyen iyi olmayan adamkm dedi yazmis
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacağız sizi mi bekleyeceğiz Olur olur
10 Yorumla
+1 yılYalana sığınması olmaz
00 Yorumla
+1 yılBitmiş gitmiş. Böyle adamdan olmaz.
00 YorumlaHayir cebinde oynatmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmış senin triplerini mi çekecekti...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAglucak mıydı senin ıcın?
05 Yorumla
Soran+1 yılAglamasinda seviyorlardi ya niye hemen birisi
Cevap sahibi+1 yılSen terk etmıssın ama
Soran+1 yılNiye o ara kizla tekrar konusuyurdu o zaman direkt söyleseydi. Biriyle konuşuyorum diye. Bi karaktersizlik değil mi bide seven insan ne ara unutuyor
Cevap sahibi+1 yılAldattı mı
Soran+1 yılYa iste bunu yapmadı ki ben öğrendim hatta şey diyordu neden peşimi bırakmıyorsun sevgi cümlesi duymak istiyordu ama bunu sorunca ayrılmıştır sen ayrılmıştır dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek çok sevse hemen yeni birini bulmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısının kız versiyonunu yaşadım
00 YorumlaÖyle kişiden ne köy olur ne kasaba
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben baya kötü oldum flört diyor yazdık da sen terk ettin dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Hayır, olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haklı adam
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tabiki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaaaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla Olmaz
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
+1 yılUnutmak için yapıyor aslında
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılGenelde olur
06 Yorumla
Soran+1 yılNe olur
- +1 yıl
Flort yapan genelde olur ama o kişiden olur mu supheli
Soran+1 yılYani seviyorum ölüyorum vs diyordu. Evlilik istiyordu. 30 yasinda ayrılır ayrılmaz bu olmuş işte etik bir harektmis sözde koz terk etmiş. Ama sonra kiz yazınca ara ara konuşuyorlardı zaten 15 gün içinde oldu bunlar. kiza yüzsüz gibi bunları demiş. Bide sevgilidi daha önce hiç olmayan birisi ne ra birini buldu.
- +1 yıl
Seni cezalandırmak istemis
Soran+1 yılBöyle ceza mı olur
- +1 yıl
Bırakan sen olduğun için
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ablam
00 Yorumla
+1 yılolmaz abla
00 Yorumla
+1 yılAcelesi neymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz
00 Yorumla