AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Yani çok uçuk bir fark yoksa 1-2 yaş sevdikten sonra Problem olmaz bence ben evlenmem ama olsun gjljfkşmf çok küçükle evleniyosa sübyancıdır ztn
Erkekler kadınlardan daha geç olğunlaşıyor bu yüzden bana ters geliyor. Aslında bu erkek büyük olmalı muhabbetini bana bir büyüğüm anlatmıştı. Senden büyük olsun ki kocan ilerde gözü senden gençlere kaymasın derdi
8 yaşa kadar bana normal geliyo ama 20 yaşındaki bir erkeğin 40 yaşındaki kadınla evlenmesi biraz abez geliyor.
Erkek evleniyor çıtır kızlar alıyor kadın neden evlenemesin onun hakkı yok mu çıtır erkek almaya :))
Peygamberimizin karısı kendisinden büyüktü onun için demiştir din düşmanı bu kadın özellikle buluyor
Bu kadın önce gitsin kendisini ayıplasın. Baş örtülü kadınlara laf atınca ayıp olmuyo dimi melek hanım pardon şeytan hanım. ;)
Çoğu yorum melek hanıma kızmış ama, o söylediği için değil, doğru olduğu için haklı. Erkek büyük olmalı her durumda, eğer küçük olursa da en fazla 2-3 yaş olmalı. Fazlası uygunluk açısından denk değil
katılmıyorum ben cok 20 l ıyaslarda gen erkek gordum yasıtım 30 lu yaslarda dul veya bekar kadınlarla ılıskıye gırdıgını kısacası ooo oo
Kimin kiminle uyum sağlayacağı belli olmaz. Asıl böyle bir toplumsal dayatmaya destek verdiği için ben Melek Baykal'ı ayıplıyorum.
Ben de ayıplıyorum çocuğu yaşındaki insanlarla evlenenleri kadın veya erkek
Param yok. Sohretim yok. Kucuk erkeklerin ilgi alaniyim.
ona neymiş küçük erkek dediği 10 yaşında 15 yaşında çocuklar değilki bu kadın çok saçmalıyor
Melek karisinin ne dedigi kimin umrunda mik sen ayiplasan nolur ayiplamasan nolur kariya bak
ayiplamam ama bana gore erkek bir 3 4 yas buyuk olmali benden kucuk birisiyle olmaz
Tuhaf duruyor ama insanların zevki ya da sevgisi beni ilgilendirmez...
Aşkın yaşı olmaz bir erkek nasıl kendinden küçük biri ile evlene biliyorsa kadınlar içinde aynı.. hani eşittik bizler
melek abla, küçük kızlarla evlenen erkekleri de ayıplıyor mu acaba?
Aynısı genç kadınla evlenen erkek içinde geçerli. Yaşıtlarıyla birlikte olmayanlardan iğreniyorum
Yaş farkı sübyancılık seviyesinde ise doğru bulmuyorum.
Ayıplarsa ayıplasın münasip bir yerlerim bile takmaz. Abi aşk bu yaşın ne önemi var çıtır seviyorum belki 40 yaşına geldiğimde 25 yaşında erkek istiycem sanane!
Kucuk derken yas farki kac. Siz kac yasindasiniz. Mesela kadin 50 erkek 45 se bence sorun yok. Kadin 45 erkek 40 sa zor idare edilir.
Ben evlenmek istemem fakat bu yanlış bir şey değil çünkü peygamberimiz ilk evlendiği nde yaşı küçüktü
aşk sevgı bu. ne sen secebılırsın nede sectırebılırsın sevgının yasımı var? olabılır dogal.
Gayet doğru bir eleştiri ben katılıyorum düşüncesine...
Doğal ben senin gibi düşünenleri ayıplıyorum ama anlamazsınız ki
Herkesin kendi hayatı ona ne oluyor. normal bir durum bence 4 5 yasa kadar sorun yok
Gayet normal birşey ister büyükle ister küçükle evlenir 10 yaş fark zaten abes birşey...
Çok denk gelmiş demekki ama hayat tecrübelerle sabit tamam da on yargilarlada yaşanmıyor anam :)
Tuhaf geliyor sadece , ama ayıplamak bana düsmez tabi.
uçurum yaş farkına karşıyım ama sadece kadınlarda değil erkeklerde de
Çok büyük konuşmamak gerek, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bakarsın kendinden küçükle evlenir
Doğru demiş. Görünen köye klavuz istemeye gerek yok.
sevgilimle aramda 4 yaş var ve bir probem olmuyo çok yaş farkı olmadığı sürece bu görüşe katılmıyorum
Ayıplanacak bir şey yok, tercih meselesi ama bana göre değil.
*Gecen bol olsun.*
oldun oldukdan sonra bir sorun olacagini sanmiyorum adi üzerine akıl yaşta degil baştadır ☺️
1-2 yaşsa sorun olmaz ama 10-15 yaş gibi bir uçurum varsa bende ayıplarım
Eşinin kendisinden büyük olan erkek zengin olur derler ama bilemiyorum 😂😂😂
Melek Baykal benim için ciğeri beş para etmez bir insan. Görüşlerinin de bir o kadar önemi yok.
Babannem dedemden 8 yaş büyüktü.
Aksine ayiplanacak değil eli öpülecek bir kadındır.
Ben evlenicem 11 yaş büyük benden birbirimizi seviyoruz
Kendimden küçük erkekleri çocukça buluyom ben de ya.😑
yorumlarda söylenen erkek küçük kız büyük ilişki olabileceği ama gerçekte erkek büyük kız küçük oluyor ilişkilerde. Söylenenle gerçekler niye farklı ki
Ben çıtır seviyom kime ne?
Genç kızlar da yaşlı erkeklerin parası için onlarla oluyorlar
Ben de bu kadının tesettürlü kadınlarla çektirdiği fotoğrafla gösterdiği islam düşmanlığını kınıyorum
Olabilir mesele yaşta değil başta demişler
Haklı buluyorum
Evlenilebilir. Ayıplanıcak bir durum yok. Herkesin kendi görüşüdür.
Biz erkekler biraz geç olgunlaşıyoruz doğrudur o yüzden bizden küçük olmalı kadın bence
Gayet normal bisey
Melek hanim ayip etmis asil
Katılıyorum..
İstisnalar harici katılmıyorum kimse genç güzel taze bir kadın varken fiziken ölmüş birini tercih etmez tabi zevkler ve renkler tartışılmaz adam ben yaşlı seviyorum derse "sebep? Neden?" diyemezsin.
@Eypio_s bu durum neden sadec kadınlar için geçerli oluyor? Peki yaşlı bir erkekle evlenen genç kızlar aşktan mı evleniyor? Böylesine bir cinsiyet ayrımcılığı yapan Melak Baykal'ı kınıyorum...
Ben yaşlı bir erkekle evlenecek kadının aşık olarak evleneceğini sanmıyorum. Adamın manevi olarak aşırı genç olması lazım ki kız aşık olsun hadi diyelim oldu ten uyumu olmayacak ki bu genç erkek ve genç kadınlar için büyük bir problem yani sürdürülebilir birşey değil. Hani gördüğüm zaman para içindir diye düşünüyorum genel olarak.
Herkesin kişisel tercihi. Onun ayıplaması başkalarının hayat biçimini değiştirmez. Bende çok şeyi yanlış buluyorum ama bu benim düşüncem.
Ben de kendinden küçük kızla evlenen erkekleri ayıplıyorum o zaman
Saçmalık
Günah değil,
Hukuken yasak değil!
Erkekler kendinden küçük kadınlarla evlenince garip değil!
Eee
Bunu beğenmeyen erkek kim acaba merak ettim. Öyle çok küçük sayıları kasdetmiyorum. Max +5_-5 ama bir erkeğin hoş karşılanıyorsa kızlara da aynısı olmalı diye düşünüyorum. Benim için büyük ya da eşit olması daha iyi.
Aşkın Yaşı yoktur klişe tamam, erkek olgun olacak oda klişe tamam. ,)
Bence erkek yeterlilik derecesinde bir level e sahip ise ideal.
Bu demek değil ki 70 yaşında neneyle 30 yaşında adam 😊😊
Melek abla dogru diyor. 50 yasindaki adam 19 yasindaki kizla evlenince sapik olmuyor mu?
Bu çok görülen bir durum değil. Bu yüzden çoğunluğunda böyle olabilecek diye birşey yok.
20 yaşındayım bizim nesili 10 yaş büyükler dikiyor melek baykal malı cjjz
Kim kimle evlenirse evlensin özel hayat saygı duyulmalı
yas farki cift rakamli sayilara gelince olsalik artar
Gerçekleri söylemiş kadın. Niye taşlıyorsunuz hemen.
Kimle gözünü kapayip kimle açacağına karışmak nedir ya dedikoducu karı gibi
kıskandın mı teyzeeeee
İsteyen istediği evlensin, ne kadar çok başka hayatlara müdahale yetkisi görüyor insanlar kendinde
Bunda garipsenecek durum yok. Benim de annem babamdan yaşlıydı.