Oyuncu Melek Baykal kadın-erkek ilişkileri üzerine bazı ünlüleri kızdıracak bir açıklama yaptı. Melek Baykal "Küçük erkeklerle evlenen yaşlı kadınlara sıcak bakmıyorum. Çok ayıplıyorum. Yaşlı hanımlar kendilerini kandırmasın. Genç erkek ya parası ya da şöhret için kendisine geliyor" dedi.
Melek Baykal: Küçük erkekle evlenen yaşlı kadınları ayıplıyorum! Kadınların kendinden küçük erkeklerle evlenmesini nasıl karşılıyorsunuz?
Melek Baykal: Küçük erkekle evlenen kadınları ayıplıyorum! Kadınların kendinden küçük erkeklerle evlenmesini nasıl karşılıyorsun?
Kadin dogru söylemiş. . Ben katiliyorum en fazla 5 yas o bile cok ta.. Benim bile gozum genci yakisikliyi ararken bir erkekten 10 yas 20 yas buyuk bir bayana hayranlik duymasi yalnizca seks ün ya da para olabilir.. Dier bir sebepte psikolojik bir sorunu wardir.. annesiz buyumustur ya da yeterince anne sefkati gormemistir.. ornekler çoğalır. . Bu is bir kadinin kendinden 10 yas 20 yas buyuk bir adamla olmasi kadar enteresan enerjin tutmuyor bir kere kafalar da bir değil. . zor yani.. Helal sana Melek Baykal!!! Sürü psikolojisiyle hareket etmeyen özgür dusunceli insanlari sewiyorum ♥
Bizim toplumumuzda oran orantı yok bir defa. Kız tarafı benden 10 15 yaş büyük birini seviyorum olgun seviyorum diyor evleniyorlar sonra adam geliyor 50 ye kız geliyor 35 yaşına tatminsizlikler başlıyor tabi yatakta işin sonu hep böyle olur kızlar hep anı düşünür. Şöyle bir gerçek var kadınlar erkeklere göre daha hızlı yaşlanır dış görünüş olarak erken çöker. Erkeğin bunu göz önüne alması lazım. Kız da büyük olabilir erkekte büyük olabilir ama yaş farkı en fazla 4 olsun yani. bokunu çıkarmanın alemi yok.
Tam olarak nesini ayıplıyorsunuz melek hanım. Bana göre de erkekler evlenmesin kendinden 10 yaş küçük kadınlarla. Yok erkekler geç olgunlaşır da bilmem ne hep aynı şeyler. Napalım biliyo musunuz herkes kendi yaşındakiyle evlensin her jenerasyonun yılı belli olsun hatta, deli misiniz nesiniz
Genelde bazi erkeklerin görüşleri şu yondedir olgun ve büyük kadin herseyi gormus yasamis bir evlilik nasil idare edilir ev nasil gecinir beni nasil sever yonetir vs bilen kadindir der evlenir fakat bir kadin erkekle isteyerek evleniyorsa bu kadinin onda buldugu gencligi yahutta erkekteki onu ceken bir ozelliktir aşkın ve evliligin yasi olamamalidir bana gore
Yasli kadinlar ve sohretten bahsettigine gore bence ünlülerin/sanat camiasindan bahsediyor gibime geldi. Iste ne bileyim ins. en az 10yas farki falan kast etmistir (ki abartili yas farki bana da ters). Ama şöyle de bir gercek var.. Adama bakarsin 35 yasinda hala cocuk gibi davranir, bazilari da 25 olur, ama digerine akil olarak 10 basar. Ne bileyim yaa gönul bu belli olmaz.
@jonnyy1 Ayy ciddimisin? Iyi ki magazin takip etmiyorum, bunlari ogrenmesem de olur. Hadinlar botoxu yapinca kendilerini ciddi ciddi 18 saniyor herhalde. Ne bileyim.
senden rıca etsem bana kıs a bı m e saj atar mısın rıca edıyorum bıraz uzun yazagım burda soruyu soranaı ıletı gıdıyor ayıp olmasın dıye rıcamı kırma lutfen beklıyor olacagım
ouu bu ne önyargı yahu. ya o yaşlı kadın ne ünlü ne de zenginse? ona rağmen erkek onunla evlendi ise ne diyecek melek üstad? saçmalamış bence. dediği doğrultuda örnekler olması bu genellemeyi gerektirmez. sevgi öyle kolay bir şey değil. gönül sevdi ise o yaşlı genç demez sonuçta.
Kardeşim milletin gönül ilişkisinden kime ne? Eğer bir birlerini sevmişlerse ve iki tarafta reşitse bu onların özel hayatı her ikisi de özgür. Millete neden batıyor. Kararlarını kendileri verebiliyorlar. Boşverin başka şey kalmadı mı ülkede tartışacak, konuşulacak...
Melektir ne yapsa yeridir. Kendisini çok severim çok güzel ve iyi bir oyuncu lakin ne zaman bir projesi veya bir filmi çıkacak olsa bu tür saçma, alakasız, tuhaf söylemlerle gündem oluşturuyor. Ya senin ihtiyacın yok böyle salakça polemiklere be ablam yapma nolursun üzme bizi
Ya bazen öyle oluyor tabi ama benim bile bazen 10 15 yaş büyük kadına aşık olmuş demeyeyim de, karakterini hanımefendiliğini beğenmişliğim var hani yaşım tutsa belki aşık olurdum belki, hatta kim bilir fırsat olsa o kadınla olabilirdim aşkın yaşı yok gerçekten aşk karakterle alakalı birşey, cinsellikle ölçülmez
Aslında erkek için küçük kadın , Kadın için ise büyük erkek en uygunu. Skalanın açılması ise bireyin ne kadar heyecan sevdiğiyle alakalı. Bu doğal döngünün dışına çıkıp doğasına aykırı hareket ediyorsa altında yatan kişiliği ile alakalı bir sorun var demektir. Genelde özgüveni eksik tipler yapıyor bunu.
Bir yandan haklı ama bir yandan da haksız. Belki karşındaki kişi olgunluğundan ya da gerçekten sevmiştir olabilir yani. Ama bir yandan da dediğinde haklı bazı insanlar sırf parası ve şöhretten dolayı evlenenler de var yok diyen yalan söylemiştir. Bu yüzden kısmen doğru genel olarak demesi yanlış buluyorum.
Genç kızlar nasıl olgun erkek seviyorsa, olgun kadınların genç erkekle evlenmesi doğaldır. Hayatı boyunca annesinin ettiğine sarılıp uyumuş bir erkeğin kahrını ancak olgun bir kadın çeker. Birde anne sevgisi görmemiş erkeklerin sığındığı tek liman olgun kadınlar olmuştur.
Peygamber efendimiz (s. a. v) hz. Hatice ile evlenmişti kendinden 15 yaş büyük olmasına rağmen. Bunu örnek alabiliriz. Sonuçta Allah bize peygamberi örnek alalım diye gönderdi degil mi arkadaşlar :)
yas farkı cok degılse olur uygundurda nasıl erkekler kucuk bayan alıyorsa kadınlarda almalı ancak sunu unutmamalıda kadınlar daha erken olgunlasır erkeklerde bu surec daha gectır. demem okı kucuk yas olarak tabır edılen yas 30 altı ıse 50kez dusun derımde ustuyse farketmezzz
Bir iki yas degilde 10 15se hakli, iki taraf icinde gecerli ask mask yok, kendinden 15 20yas buyuk adamla evlenen kiside parasi icin kendini satan tiptir net.
Benim sevdiğim adam fakir bile denecek durumda ce benden 15 yaş büyük nerdeyse. ama adam gibi adam olduğu için seviyorum onu ve çok yakışıklı buna ne diyeceksin?
Bu yas icin sorun olmazmi, peki sen 30lu yaslarinda o 50ye merdiven dayicak ayni enerji ayni dusunce yapisi kalicakmi? Kalmicak herkesin kendi fikri, buda benim fikrim
Erkekleri se ayıplasın madem ! Bu kadınlar kendi hemcinslerine laf söylemekten başka şey bilmezler mi. İşin komiği kendisini sevecek genç bir erkek bulsa koşardı belki de. Uzaktan laf söylemek kolaydır her zmn
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eee kizlar kendinden büyük biriyle sevip , evlenebilir ama erkekler kendinden buyuk bir kadin sevemez mi? Evlenemez mi? Yani kadinlar niye kendinden kucuk erkeklerede şans vermiyor yani yorumları okuyorumda sanki erkeklerin kendinden buyuk kadin sevmeye hakki yokmuş gibi yaziyorsunuz , bu kucuk erkeklere ön yargi neden?
Gayet normal kendini kadın gibi hissediyordur. Sevişmek için daha performanslı bir erkek ister evlenir. İki kişi birbirini istiyorsa üçüncüye biz şey yapmamak düşer.
Bence ayip bisey degil ask bu sonucta ask yasa bakma kadin eger yasini gostermiyorsa olabilir nasil ki erkekler kucuk kadinkar ile evleniyor kadınlarda kucuk yas erkek ioe evlenebilir melek hanim kadin erkek esitligi yapmiyor galiba
İnsanlar kendilerinin başına böyle birşey geldiğinde "yaşı benden büyük ya da yaşı benden küçük " diyip onyargili davranırlar. Onyargili olmayanları da eleştirirler. Bir de hem onyargili olup hem de onyargisizmis gibi davrananları var. 😒
Şimdi yaşına baktım da, 63 yaşındaymış Melek Baykal. Heralde kendisi için ideal yaş aralığında ki erkekler artık öldüğü için boşlukta hissedip böyle bir açıklama yapmış.
Herkesin hayatı kendine. İster para ister şöhret için onlar böyle mutlu demekki. İki tarafta bunu seçtiyse bu onlara kalmış bişey ve kimseyi ilgilendirmemeli. Yani bu insanlar niye herkesin hayatına karışıyor ki? 🤔
Melek Baykal'ı severim ama son zamanlarda nedense antipatik açıklamalarda bulunmaya başladı, hiç gerek yok böyle şeylere. Bu arada iki yetişkin birbiriyle anlaşırsa kim karışır. Vücut isimli yerli filmi izlemenizi öneririm.
kadın en fazla erkekten 3 yaş büyük olmalı bence erkek için sayı daha fazla artabilir gerçi ama 60 yaşında kadın 18 yaşında erkek ile evleniyor doğru söylemiş zaten hep öyle olur gençler yaşlılar ile parası şöhreti için birlikte olup hayatlarını mahvediyorlar
İlk defa katıldım bu kadına, yani gencecik erkekte kendinden daha küçük birine yakışır yani şöyle kadından 6, 7 yaş büyük olmalı hem kadınlar erken çöker.
Başlangıçta ben de "Ne alaka ya?" diye düşünmüştüm, ancak kastettiği şey sanırım 25 yaşındaki erkeklerle 45-60 yaşlarındaki kadınlar. Ancak bu durum tam tersi için de geçerli.
Yaşlı kadınların 20 yaşında delikanlıyla evlenmesi komik geliyor. yaşlı kadın bornoz giyip prosunu taksın ağzına çok gülünç yani :D saçma buluyorum. melek hanım haklı
Kendimden 11 yaş büyük bir adama aşık olduğum için yani o kafada olduğum için kesinlikle tastikliyorum. Bir kere erkeklerdeğil 10 yaş farkla bile olgunlaşamıyorlar. Asırlardır erkek kadından çok sonra olgunlaşır hatta olgunlaşamayanları bile vardır. O yüzden kendisinden yaşça küçük birini tercih eden kadınlar tamamen s. x için tercih ederler. Nitekim bunların %90ı 35 yaş ve üzeridir. Ayiplamakta sonuna kadar hakli Melek hanim
Herkesin kendi hayatı, kendi tercihi. Kadının erkekten büyük olması veya erkeğin kadından büyük olması durumunda yaşanılan ilişkiler beni ilgilendirmiyor.
Saygı duyarım ama tercihen 5-6 yaş kadar büyük olması bana daha mantıklı gelir...
Uyuşmak önemli bir ömür geçirecek olan sonuçta ikisi bana pek de söz düşmez... 🤷🏼♀️
Mutlu olsunlar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uuuf ona mı kalmış ya kim kimle mutluysa onla evlenir sayısal değerleri dini dili ırkı önemli değildir zaten ortak bir nokta bulunur bir kaç yaş küçüklükten bişey olmaz
Aşk sevgi varsa EyvAllah Rabb'im huzur ve mutluluk versin menfaatt ve çıkar için olanlar ya da diğerleri beni bizi ilgilendirmez ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Melek baykal küçük erkekle evlenen "yaşlı" kadınları ayıplıyorum demiş yani aralarında ciddi bir yaş farkı olanları kastetmiş. Başlıkta "yaşlı" yı eklememen sorunun daha fazla ilgi çekmesi için sanırım.
Genç kızlarla birlikte olan adamlar varsa, genç erkeklerle birlikte olan kadınların olmasıda normaldir. bence orta yaş kadınlar daha şefkatli. Bu bir erkeği cezbeder.
Düşünmeden gereksizce konuşmuş tam tersi olsa erkek büyük olsa sanki çok mu normal olucak ilişkiler. o kadar bunun güzel örnekleri var ki yaşa bakmıyor yani pek.
Şahsi görüşüdür. Kimseyi bağlamaz. Herkes kendinden mesul. Yetişkinler kendi kararlarını kendileri verir. Tekrar ediyorum , yetişkinler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akıl yaşta değil baştadır. Sevdiğim adam benden 1 yas küçük. Eski erkek arkadasım 30 yasında ama çocuk gibiydi. İlkten bende soka girdim bu küçük nasıl böyle olgun dıye. Ama dostlarım İnanın akıl baştadır. Yaşa göre karar vermeyin sakın
bana göre hepsi hatalı yapılan yanlışı aşka yüklemek de yanlış insan aşık ise ksuur görmez.. kusur gören gözler sevmeyi bilmez aşkı diline dolaştırandan , beklentilerini menfaat üzerine kuranlardan gösteriş için takılanlardan , fıtratı bozuk olanlardan hayır gelmez bana göre aşk yasakları kaçamakları seçmez aşk pis değildir insanın nefsi pistir uyum, nasip dengini kalbini gönlünü bilir ona göre Rabb eşini verir.
yaşa takılmazsın ama tutupda baban yasındakine aşık olmazsın orda menfaat ararım. annen yasındaki ne evladın yasındakine bunlar hep nefsi ve menfi dir.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Melek Baykal: Küçük erkekle evlenen kadınları ayıplıyorum! Kadınların kendinden küçük erkeklerle evlenmesini nasıl karşılıyorsun?
En İyi Cevaplar